filser Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Dwie sztuki zawitała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Kolekcją to bym tego nie nazwał, ale takie 3 sztuki mam w pudle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Łowne te pajki z metalowym sterem? Łowicie w ogóle na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Mi szkoda na nie łowić. Lepszy jest Whitefish 18SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ten "zwykły" szczupak w środku kiedyś połowił trochę rybek. Reszta u mnie nie łowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Moje ulubione woblery na troćke. Od razu zaznaczam , to nie jest kolekcja ,to są wobki do łowienia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 A żeś Andrzeju nazbierał Salmonów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 A żeś Andrzeju nazbierał Salmonów .Sławku daje słowo nie zbierałem , kilka zostało już w Parsęcie i zapewne kilka zostanie w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 W starym pudle mieszkały sobie takie zapomniane dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Raczej nie kolekcjonerskie? ale chyba mało popularne wersje kolorystyczne? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Za mało stare. Potrzymaj z 20 lat nabiorą mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ...przytrzymają moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Może to nie same stare ale zawsze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1973 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Robercie,piękna kolekcja hornecików ,moich ulubionych. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez marcin1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Robercie,piękna kolekcja hornecików ,moich ulubionych.Dziękuję . Kolejne doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Tak robię porządki i tylko to zostało ze strych salmo minnow. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Miałem kiedyś takiego niebieskiego pływającego i pięknie walił na niego sandacze. No ale się urwał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 To moja kolekcja limitowanych Salmo Minnow, nowszych modeli, które kupiłem w różnych okolicznościach i z okazji różnych okoliczności Miałem kiedys stare Salmo Minnow ale pozbyłem sie wszystkich bo i nie uważałem je za super skuteczne, a nowe modele są dla mnie bardziej uniwersalne i po prostu skuteczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1973 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam. Przedstawiam Wam moja kolekcję salmo hornet. To siedzenie w domu wkońcu dało taki efekt że zrobiłem fotki moich salmiakow. Może nie są to tak stare modele jak Wasze ale jest na czym oko zawiesić. Są tutaj hornety z całego świata, wersje limitowane kolorystycznie i wersje plug. Zdrowia wszystkim życzę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ładne ale to nowsze wersję jak nie to. Proszę mnie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1973 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Tak. wiekszośc kupowana przeż ostatnie 5 -7 lat. ale są też modele starsze te najmniejsze i z oczkiem w korpusie -rarytasiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Makrela, różne malowania. Jako ciekawostka porównanie fabrycznych konkurentów czyli Rapala Countdown Magnum 14 i Salmo Whitefish 13SX. Widać różnicę w filozofii firmy np odnośnie kotwic. Magnum przygotowany od startu, Whitefish musi mieć inne kotwice. Ale Salmo wypuszczało też sporo kotwic "morskich" ciut wytrzymalszych od tych na zdjęciu. Nie mniej oba łowne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Czy Salmo miało w swojej ofercie pokrowce na wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Może nie miało ale może mieć,temat kiji Salmo jest stosunkowo świeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Pytam, bo mam taki wynalazek z logiem Salmo i posiadam go z min 15 lat. Ale zanim wpadł w moje ręce to już było po nim widać, że swoje przeżył. Teraz zastanawia mnie czy to faktycznie Salmo, czy jakaś domowa "samoróbka"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi