atb69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Daj tu fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Whitefish 18 z długim sterem, to chyba największy wobler z całej rodziny Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Dokładnie, nic większego nie było. Ewentualnie 9" Hodag ale tylko korpusem. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 No tak Hodag 22 cm ale w nim jest tylko korpus, whitefish 18 łącznie ze sterem 26 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Czy Salmo miało w swojej ofercie pokrowce na wędki?miało kijki salmo express , robione przez dragona ok 20lat temuoczywiście były z pokrowcami , bodajże srebrnymi Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Po głębszym przekopaniu internetu i dokładnym sprawdzeniu (logo) mojego pokrowca wyszło, że jest to produkt zupełnie innego producenta. Poniżej na zdjęciu jeden z ich aktualnej oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 To pewnie łotewskie Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Dokładnie to tej firmyhttps://www.askari-fishing.com/about-askari/ Edytowane 28 Grudnia 2020 przez md30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Powiedzcie, jaki mniej więcej rocznik tego fatso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Na pewno nie starszy niż 2001 r, wtedy weszły do handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Mam egzemplarz, którego nie można nigdzie kupić bo nigdy nie był w sprzedaży Od razu napiszę, że nie należy on do serii Ani nowej Gdyż kalka została zaprojektowana dla nowej serii już kiedy pierwsza seria nie była produkowana. Wobler został wykonany w Salmo współcześnie jednak tak jak pierwsza seria. Wyłącznie dla trenera kadry S. Kubasiewicza, Piotr zachował kilka sztuk, dwa przeznaczył dla mnie. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez guciolucky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Bez zbędnych słów... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 https://m.olx.pl/oferta/unikatowe-woblery-salmo-CID767-IDI4SMd.html?query=Woblery%20salmo Heh 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Czy aby na pewno dwa górne też salmo? Może podpowiedzi jakieś co do roczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Pierwszy to Dorado A drugi Romuald Stanke - Bóbr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Małe kolekcje woblerków, pochwalę się ???? Edytowane 15 Stycznia 2021 przez SzczupakRzeczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Piękności... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Piękności... 20210113_232932.jpg 20210113_232941.jpgJak ze skutecznością tych Fanatic ? Chcę sobie kupić kilka sztuk ale nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jak ze skutecznością tych Fanatic ?Chcę sobie kupić kilka sztuk ale nie wiem czy warto.Nie łowię nimi.....tylko zbieram :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 A tu moje ulubione hornety 6cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Mniejsze horneciki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc w wycenie rzetelnej wycenie minnow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nie ma rzetelnej wyceny takich woblerów. Jedni zapłacą za nie po 150, czy nawet 300 za sztukę, a inni (tak jak ja) to wyśmieją. Sprzedaż seryjnego sztampowego woblera z pianki, którego w sklepie kupiło się za 12-15zl w kwotach 10x lub więcej wyższych to dla mnie śmiech na sali No ale jak kto chce. Jak to mawia mój kumpel: „Ludzie to mają piniondze....” 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Kuba błagam! Robienie 3 kiji w miesiącu i sprzedawanie ich za 2/3 ceny...dokupowanie szpulek za 1/2 ceny kołowrotka,bo jest 8 gramów lżejsza ...wymiana knobów za 3x tyle bo są w błękitnym kolorze i pasują do koszulki simsa to co to jest? Otóż wytłumaczę Tobie- to wszystko to nasza pasja, nasze hobby! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi