fonix Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 To ile rano kosztowały? Ja brałem po 109 a teraz 139 zł.99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 99Tak 2 kupiło po 99 ( w miedzyczasie CW w Bydgoszczu podniosło cenę bo zobaczyło że są chetni ) a obecnie widnieje cena 139 .... A jeleń się zastanawiawia uuuu musi być okazja skoro już 2 kupiło po 139 ..... porażka walne robienie w ch.... klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Po 5 latach szukania wreszcie komplet 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Po 5 latach szukania wreszcie komplet Piękna Rodzinka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Salmo ma lub miało w swej ofercie pilkery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Salmo ma lub miało w swej ofercie pilkery?Nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 NieTo może inaczej. Co to za przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 To może inaczej. Co to za przynęta? $_86.jpgSalmo Slim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 To może inaczej. Co to za przynęta? $_86.jpgwobler na morską TroćNie jest to pilker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Salmo Slider 16 cm już dostępny w jednym ze sklepów. 259 zł - bez komentarza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Kupiłeś?Nie, tyle nie dam - nie jestem kolekcjonerem . Kupiłem w jednym sklepie okonia za 150 plus przesyłka i tyle mogę zapłacić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 ...ale ten czerwony kusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Salmo Slider 16 cm już dostępny w jednym ze sklepów. 259 zł - bez komentarza.Poproszę linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Wcale nie schodzą przy tej cenie. https://max-fish.pl/product-abk-24100-QSD367-SALMO-WOBLER-SLIDER-SINNKING-16cm-LIME-SLIDE.html?removeFromObserved=k0lspmsoeqgj1pl6fu392juuo1_uniw https://max-fish.pl/product-abk-24099-QSD366-SALMO-WOBLER-SLIDER-SINNKING-16cm-RED-WAKE.html?query_id=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Przez godzinę poszły dwie i jedna sztuka ... pójdą wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ciekawa dyskusja na temat ceny. https://www.facebook.com/groups/286196702498241/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 możesz podkreślić w którym punkcie? Bo według mnie to zupełnie jałowa paplanina od sasa do lasa w której i ja w wątku odmiennym uczestniczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Nie mam, i nigdy nie miałem żadnego salmiaka - nawet nie łowiłem. Dużo straciłem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Przegięcie. Można zapewne winić nie tylko foxa, ale i chorą marżę dystrybutorów. Tak czy inaczej, są sposoby by detalistę do porządku przywołać.Ja wiem, że "wszystko jest warte tyle ile ktoś jest gotowy zapłacić" ale skok na kasę może odbić się czkawką. Mnie na taką cenę przynęty nie stać. Stać mnie natomiast, by przestać z dniem dzisiejszym kupować jakiekolwiek nowe przynęty ze stajni foxa, nawet te, które uznawałem dotąd za wycenione racjonalnie. A mam tego kilka reklamówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wieszacie psy na sklepikarzach? Producentowi podpowiem, że możnaby przylepić do jerka oczy 3D (warte jakieś pięćdziesiąt groszy) i podnieść zalecaną cenę detaliczną ze 130 zł. do 199. Taka legenda z takimi oczami na bank jest warta tych pieniędzy, skoro ktoś to kupi. Podobnie jak jaskrawsza kalkomania na Fatso czy Sweeperach. Wystarczyło jeszcze narobić zamieszania, że produkca zakończona, a obecna wersja limitowana. Serdecznie pozdrawiam. Półki w sklepach uginają się od równie skutecznej konkurencji, a wobler to nie benzyna czy pieczywo. Mam wybór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Taa... Od razu wybór!Shell, bp, circlek, lotos, orlajtek... z jednej rozlewni, ale mojsze - lepsze.Slajdek za ćwierć kilo do odstrzału:he, he.Proponuję bojkot:ustawka kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Chyba niewiele zrozumiałeś z tego, co napisałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 A propos ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi