Mariusz1990 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Poszukałem i coś znalazłem. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września Kilka woblerków się znalazło.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Zdążyłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Wykupujesz wszystko co jest jeszcze na rynku? Czy z zapasów swoich wyciągasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Wyciągam z zapasów ale jak coś się trafi do kupienia w przystępnej cenie to się nie zastanawiam.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Salmo na dziś.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Zaznaczony wobler to Perch ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie? Do tego ten wątek służy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) Zaznaczony wobler to Perch ? Tak Darku, to perch. Edytowane 21 Września przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie?Tak będę tak wstawiał zdjęcia każdego dnia aż zabranie mi woblerów Salmo. Ten wątek jak kolega wcześniej wspomniał właśnie do tego został stworzony. Jeżeli nie lubisz woblerów Salmo to poprostu tu nie wchodź. Ja bym chętnie popatrzył każdego dnia jak inni koledzy wrzucają nowe zdjęcia Salmo. Wolę wrzucić po kilka zdjęć niż 70 na raz bo komu się będzie chciało tyle przewijać. Nawet wszystko co najciekawsze w końcu się nudzi jeżeli jest tego za wiele. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Zaznaczony wobler to Perch ? Tak Darku, to perch.Moim zadaniem to Roach 9 ale mogę się mylić. Być może w pośpiechu się pomyliłem.Mogę to sprawdzić jutro w wolnej chwili jeżeli taką znajdę. ????Na tą jednak chwilę obstawiam że to Roach 9 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Zaznaczony wobler to Perch ? post-72604-0-02072900-1758405254.jpeg_________ Jeżeli ma taki kształt jak pozostałe z foty i 9cm to Mariusz ma racje. Okoń ma garba zaraz za głową, jest on większy a korpus jest krótszy (8cm). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie? Nie znasz się to nie spamowanie tylko auto prezentacja. Jak słusznie Marcin zauważył po to jest ten wątek aby pokazać co tam się ma, między innymi, Edytowane 21 Września przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września _________ Jeżeli ma taki kształt jak pozostałe z foty i 9cm to Mariusz ma racje. Okoń ma garba zaraz za głową, jest on większy a korpus jest krótszy (8cm).Właśnie zasugerowałem się kształtem i wydawało mi się, że ten zaznaczony jest bardziej garbaty niż ten pod spodem. Teraz to już sam nie wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Zaznaczony wobler to perch, niżej i wyżej to roach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Zaznaczony wobler to Perch ? post-72604-0-02072900-1758405254.jpegMyślę, że to Roach 9cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Jednak będę się upierał i obstawiam że to Perch. Poniżej moja 12-stka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Jutro postaram się sprawdzić i wrzucić dodatkowe zdjęcia. Zagadka się wyjaśni i nikt nie będzie miał wątpliwości. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Darek. Ten z foty to Perch 12F GS (kolor). https://bidbaits.ru/bids/1740379 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Tak będę tak wstawiał zdjęcia każdego dnia aż zabranie mi woblerów Salmo. Ten wątek jak kolega wcześniej wspomniał właśnie do tego został stworzony. Jeżeli nie lubisz woblerów Salmo to poprostu tu nie wchodź. Ja bym chętnie popatrzył każdego dnia jak inni koledzy wrzucają nowe zdjęcia Salmo. Wolę wrzucić po kilka zdjęć niż 70 na raz bo komu się będzie chciało tyle przewijać. Nawet wszystko co najciekawsze w końcu się nudzi jeżeli jest tego za wiele.Ja również lubię Salmo i mam Salmo, ale nie lubię się afiszować. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Myślę, że przesadzasz, bo jak Kolega ma w inny sposób pokazać swoją kolekcję. Od jakiej ilości woblerów czy też zdjęć jest ''afiszowanie ''?Teraz każdy będzie się bał pokazać cokolwiek, żeby nie dostać po uszach od Ciebie...Pozdrawiam i więcej luzu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Wrzucam 3 zdjęcia.Zdjęcie przy miarce.Zdjęcie z dwoma Roach 9.Zdjęcie z dwoma Perch 8.Myślę że nikt nie powinien mieć już wątpliwości. ????Wobler to oczywiście Roach 9. ????Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.????Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Między czasie znalazłem coś jeszcze z Salmo.???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Wrzucam 3 zdjęcia.Zdjęcie przy miarce.Zdjęcie z dwoma Roach 9.Zdjęcie z dwoma Perch 8.Myślę że nikt nie powinien mieć już wątpliwości. Wobler to oczywiście Roach 9. Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu.Super Dzięki za wyjaśnienie tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi