Mariusz1990 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Salmo na dziś. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Boxery piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Reszta Hornetów i Rattlin Hornetów ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Teraz gdy widzę jak bardzo Salmo mieszało kolorami w modelach czy samymi modelami, nie dziwię się że nigdy nie dawało się tego skatalogować. Pomysłów więcej niż stabilności oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Chubby Darter , Minnow 6, Minnow 7, Frisky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Swoją drogą : próbował ktoś chubby dartera w vercie ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Mariuszu dzięki Tobie zobaczyłem dwa kolory,których nigdy wcześniej nie widziałem. Naprawdę piękna kolekcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Spoko. Super że mogłem pomóc. ????Ja również lubię oglądać jak ktoś wrzuci zdjęcia swojej kolekcji. Sprawdzam czego mi brakuje i niejednokrotnie robię screen żeby pamiętać co fajnie byłoby znaleźć. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Moje Minnow 9 - teraz trzeba będzie na nie jeszcze bardziej uważać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Tutaj kilka hornetów z mojego pudełka trollingowego. Dla mnie jedyny rodzaj salmiaków, który ma u mnie zastosowanie. Chociaż coraz mniej czasu na takie łowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Swoją drogą : próbował ktoś chubby dartera w vercie ?? Tym małym łowiłem z powodzeniem Okonie spod lodu, ladnych pare lat temu,jak jeszcze był wystarczająco mocny lód.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Perch 8 Perch 12Whitefisch 18Whitefisch 13Pike 11Executor 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Rattlin Slider oraz Fatso 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Na koniec moje ulubione Salmo Slider.????Między czasie doszło kilka Salmiaków do kolekcji . Może wrzucę kiedy przy okazji zdjęcie.???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Imponująca kolekcja, kilka kolorów pierwszy raz widzę, ale jedno nie daje mi spokoju i proszę o wyjaśnienie co to, zaznaczone na zdjęciu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Jest to specjalna edycja Salmo Slider.Jeżeli dobrze pamiętam (ale mogę się mylić) jest na nim podobizna znanego węgierskiego i teraz zagadka? Kompozytora? Kogoś związanego z muzyką.Zapomniałem ????Wyjechałem z domu i do weekendu nie wrócę więc nie sprawdzę. Mogę dokładnie dać znać na koniec tygodnia lub na początku przyszłego tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Mariuszu Twoja kolekcja robi niesamowite wrażenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Mariuszu Twoja kolekcja robi niesamowite wrażenie!Bez przesady. ????Znam co najmniej kilku ludzi którzy mają dużo więcej Salmo niż ja. Jak widzę coś ciekawego w przystępnej cenie to kupuję. ???? Kolekcjonuję Salmo od 3 lat i staram się nie przepłacać. Gdybym kupował wszystko jak leci to miałbym pewnie dwa razy tyle . Tylko za co żyć. ???? Na tą chwilę mam ponad 850 sztuk różnych Salmiaków. Do tego trochę powtórek i kilkadziesiąt do łowienia. ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) Fatso 10WRR działa u mnie niesamowicie na duże szczupaki, ale Salmo ograniczyło się tylko do zrobienia takowego koloru w rozmiarze 10cm...A że jesień nastała, czas wielkiego żarcia, to i więksi bracia z rodziny wg mnie muszą być też ,,okaleczeni", co czynię... ???? Edytowane 1 Października przez Arek X 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Taki oto zestaw niedawno nabyłem. Czy "Trout" to była jakaś eksportowa wersja Minnowa? Pudełko w prawym górnym rogu. Jest oznaczenie T5FN. Co to za oznaczenie ? Jakiś może błąd nadruku? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Trout to była pierwsza nazwa przed minnow. Kolory CG,GG i BS były zrobione na rynek japoński w latach 90' 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Trout to była pierwsza nazwa przed minnow. Kolory CG,GG i BS były zrobione na rynek japoński w latach 90' ________ Pięknie. Trzeba przyznać jakość „pstrąga” pod rynek japoński. Nazwy pełne kodów kolorów znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) Trout to była pierwsza nazwa przed minnow. Kolory CG,GG i BS były zrobione na rynek japoński w latach 90' I z Japonii przyjechały Wszystkie modele w wymienionych kolorach były robione na Japonię czy tylko chodzi o minnowa? Takie pełne nazwy kolorów znalazłem:BS - Blue SilverCG - Copper GoldGG - Green Gold Edytowane 1 Października przez Bartek_C 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Trout to była pierwsza nazwa przed minnow. Kolory CG,GG i BS były zrobione na rynek japoński w latach 90' A dlaczego według tego katalogu w roku powstania firmy nazywały się Minnow? https://www.filstar.com/bulgaria/pdf/Salmo2019.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu. Ja rozpoznaję po tym że Roach ma "krótszą głowę", czyli odlew skrzeli jest krótszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi