kubazmech Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Pajki 16F ssm, trafiło mi się- Holender się pozbywał zapasów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Panowie, a wobki Salmo pod szyldem Dragona, to jakieś unikaty w tych czasach ? Kiedy Salmo dla nich robiło ?Pod koniec lat 90-tych (przynajmniej już wtedy Dragon reklamował te woblery), koniec nastąpił gdzieś tak ok. 2005 roku (tego nie jestem pewien). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Takie tam. Edytowane 15 Października 2017 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Przeglądająć fotki nie widziałem nigdzie minnowa 7 malowanego na strzeble, czy taki wobler nie był wypuszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Słabo przeglądałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wykaż się kolego i podaj numer posta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A co to nikt się nie chwali staruszkami od salmo?:-/ Chętnie bym pocieszył oko czymś nowym/starym :-P :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Odkopię temat: dzisiejsze wykopaliska: Dla zainteresowanych możliwość wymiany na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Drużyna głowaczy salmo:-) Bardzo chętnie przyjmie nowych kolegów do ekipy :-D ;-) Edytowane 24 Stycznia 2019 przez salmo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zrobisz filmik jak będziesz rozpakowywał i łowił na te woblerki? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jak namierzę kropasa 70+ to głowacze zanurkują w jego rewirach :-D Ale był by filmik :-o B-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dzisiaj idą na testy :-D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tylko kotwice zmień ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Najlepiej bez kotwic żeby nie urwać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tak skromnie patrząc(na te trzy orły ) to sustain do wody leci .Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Testy ale wannowe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Hej to i ja się pochwale ,zebrane w dwa miesiące sporo nowych i jeden perch w miedzi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Hej to i ja się pochwale ,zebrane w dwa miesiące sporo nowych i jeden perch w . Edytowane 18 Lutego 2019 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jest kilka ciekawych perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jest kilka ciekawych perełek jutro wrzucę reszte fotek bo coś nie poszło ,mam pytanko odnośnie pudełek tych niebieskich co są hornety i bulhead z logo hand made salmo jak to się ma co do lat produkcji do tych czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Wcześniejsza produkcja. Jeszcze 199x na początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Stare 13DR. Może ma ktoś kolor BS i RH w tej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Mam RH 13 ale bez pudła i używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Hej to i ja się pochwale ,zebrane w dwa miesiące sporo nowych i jeden perch w miedzi.Kolego, te hornety psują kolekcję. Zupełnie nie pasują i zaburzają tą...koncepcję, wizję artystyczną, flow i eee spójność.No kłują w oczy po prostu. Dlatego wspaniałomyślnie je przygarnę. W celach altruistycznych oczywiście i z dobrego, szczerego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kolego, te hornety psują kolekcję. Zupełnie nie pasują i zaburzają tą...koncepcję, wizję artystyczną, flow i eee spójność.No kłują w oczy po prostu. Dlatego wspaniałomyślnie je przygarnę. W celach altruistycznych oczywiście i z dobrego, szczerego serca To ja zabiorę minnowy i będzie kolekcja będzie naprawiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi