Mekamil Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 https://www.olx.pl/oferta/woblery-z-prl-prl-CID767-IDIfqYA.html#ed7de271b0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Tego jeszcze nie słyszałem, by Salmo było z PRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Wrzuciłem nie z powodu tytułu tylko wydawały mi się, że są ze starej serii, ale ja tam się na Salmo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Wrzuciłem nie z powodu tytułu tylko wydawały mi się, że są ze starej serii, ale ja tam się na Salmo nie znam No bo są. A raczej były. Oferta już raczej nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 A poprosiłem tylko o fotki sterów z przodu i sprzedawca umilkł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Wcześniej podesłał taką fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 https://www.olx.pl/oferta/woblery-z-prl-prl-CID767-IDIfB9i.html#52868ab531 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Kolejny bystry Janusz biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zbrzydło mi zbieranie Salmo. Marzenia o gablocie z Pike 16S, Perch 12S oraz SX-ami Whitefish. Najpierw robienie z siebie pajaca chcąc zakupić w/w tłumacząc że to nie do łowienia a gabloty, następnie bycie dymanym poprzez wywindowane ceny a kończąc w środowisku januszy biznesu, które podpala się nawet rocznikami 2020 twierdząc że to unikaty a Salmo w sklepach to rzecz niespotykana. Nie chce należeć do tego grona. Do grobu woblerów nie zabiorę. Handlarzem też nie będę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Najpiękniejsze i najtańsze Whitefish 18 SX kupiłem (a właściwie wykupiłem) kilka lat temu w sklepie wędkarskim w Olsztynie na Sikorskiego (byłem jak co roku na urlopie nad Plusznym). Nikt ich nie chciał więc kupiłem za marne grosze (chyba po 21 zeta ) z realnym przeświadczeniem, że robię dobry uczynek sprzedawcom. Woblery poszły do wody, rozdałem pomiędzy kolegami ... a wychodzi na to, że byłem frajerem i powinienem je zdeponować w sejfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Najpiękniejsze i najtańsze Whitefish 18 SX kupiłem (a właściwie wykupiłem) kilka lat temu w sklepie wędkarskim w Olsztynie na Sikorskiego (byłem jak co roku na urlopie nad Plusznym). Nikt ich nie chciał więc kupiłem za marne grosze (chyba po 21 zeta ) z realnym przeświadczeniem, że robię dobry uczynek sprzedawcom. Woblery poszły do wody, rozdałem pomiędzy kolegami ... a wychodzi na to, że byłem frajerem i powinienem je zdeponować w sejfie U Krzysztofa w tymże właśnie sklepie kupiłem swojego pierwszego Salmiaka - Perch 8DR HP. Wisiały też te SX-y ale jako 13 latek uważałem, że to "chyba na rekiny" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Taka tam licytacja w szczytnym celu:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008429850284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Kasa potrzebna, miałem sprzedać jakieś kije, ale widzę, że chyba lepiej przejrzeć pudła (jakieś Salmo się przewracają) i sprzedać kilka woblerów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Marcinie, a takie posiadasz? <...>Niestety ale to już plastik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Choć mam dużo woblerów nigdy nie traktowałem ich jako kolekcja, myślę jednak, że mógłbym wygrać w kategorii urwanych woblerów salmo... Nie wiem czy wiecie..., podobno duże pstrągi najbardziej lubią brać na butchery, Piotr robił je z drewna w DS4 a później w Salmo, miał na ten model największe kropasy. Co ciekawe, wędkarze zdecydowanie wybierają model minnow, być może warto uparcie łowić butcherami a trafi się ryba życia? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Niestety ale to już plastik .... praktycznie nie łowię Salmiakami (wyjątek to Lil'Bugi), a te leżą u mnie już tak długo, że mógłbym przysiąc, iż ze 20 lat.....a chyba tylko 5, sprawdziłem, kiedy weszły na rynek....dziwnie ten czas leci, szybko i wolno, jednocześnie plastik nie plastik, na pewno da się coś na nie złowić.....a jak jeszcze potrzymam kilka lat, to może przynajmniej na rower wymienię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja wczoraj wygrzebałem z pudełka dwa slidery warte pół kamienicy, a Ty mi tu o rowerach piszesz ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja wczoraj wygrzebałem z pudełka dwa slidery warte pół kamienicy, a Ty mi tu o rowerach piszesz ???? 20210123_203156.jpgChcesz sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja też wczoraj w pudełku znalazłem 10s ABL i zastanawiam się czy już sprzedawać czy poczekać aż osiągnie równowartość wagi w złocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zainwestowałem oszczędności swojego życia . Kupiłem bez problemu w sklepie stacjonarnym w Tarnowie. Slidery 10, do wyboru do koloru ( na kolorach to ja się nie znam ale jest spory wybór ). Nowa dostawa 10, 12 ma być pod koniec lutego, tak zapewniał sprzedawca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Cena mało kolekcjonerska ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Przy tej cenie może być mniej łowny, niż te identyczne, oferowane po 200-300zł!... Piękny jest! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zainwestowałem oszczędności swojego życia . Kupiłem bez problemu w sklepie stacjonarnym w Tarnowie. Slidery 10, do wyboru do koloru ( na kolorach to ja się nie znam ale jest spory wybór ). Nowa dostawa 10, 12 ma być pod koniec lutego, tak zapewniał sprzedawca. W większości sklepów Slidery są dostępne:-) Tylko jeden kolor jest kolekcjonerski :-) ABL :-) no i może Red Tiger ale ten to nigdy wzięcia nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dobór tła zamierzony ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 W większości sklepów Slidery są dostępne:-) Tylko jeden kolor jest kolekcjonerski :-) ABL :-) no i może Red Tiger ale ten to nigdy wzięcia nie miał.O SNO i SNB też się zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi