pmiszk1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) A ten Salmo Hornet ma status kolekcjonerski? 5cm Edytowane 27 Stycznia 2021 przez pmiszk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) A ten Salmo Hornet ma status kolekcjonerski? 5cm<...>To zależy od ceny,jak wysoka to ma taki status. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Pytanie, kto da wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Paweł, ma status kolekcjonerski z odbiorem na Strzeszyńskiej! :D (Już jadę! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 A taki? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 A taki? Jak szczupak zobaczy logo WW to ucieknie he he :-) więc nic nie warty :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jak szczupak zobaczy logo WW to ucieknie he he :-) więc nic nie warty :-)Nigdy nie pływał i zapewne nie będzie bo od lat nie łowię na spinning. Jak kiedyś jednak mi się odwidzi to będę starał się tak łowić aby szczupak oglądał go od strony Salmo ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Choć mam dużo woblerów nigdy nie traktowałem ich jako kolekcja, myślę jednak, że mógłbym wygrać w kategorii urwanych woblerów salmo... Nie wiem czy wiecie..., podobno duże pstrągi najbardziej lubią brać na butchery, Piotr robił je z drewna w DS4 a później w Salmo, miał na ten model największe kropasy. Co ciekawe, wędkarze zdecydowanie wybierają model minnow, być może warto uparcie łowić butcherami a trafi się ryba życia?Mam pełnoletniego butchera ale słabo mu idzie łowienie u mnie na rzece. Może dlatego, że pstrągi na wymarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Mowa o wersji SR, niemniej Twój SDR chyba już z tych drogich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) A ten Salmo Hornet ma status kolekcjonerski? 5cm Nie, bo nie ma oryginalnych kotwic i pudełka. Za to jest można by rzec zabytkowy. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ciekawa różnica w malowaniu: niby wszystkie Trout, jednak woblery po zewnętrznej stronie jakoś bardziej naturalnie malowane. Inną ciekawostką jest klej do sterów: wczoraj zauważyłem, że przy słonecznej pogodzie ster nabiera koloru jasno zielonego od kleju. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 To nie klej, a raczej kolor piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Pewnie masz rację, w słoneczne dni bardzo fajnie przenosi ten kolor na ster. Wygląda jak by ster był podświetlony na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 +20% do ilości brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Ja co prawda nie zbieram, ale łowię nim dość często.Chyba 95/96 rok pływająca 7ka, kilka czerwonych plamek dostał ode mnie. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Polowiles tą 7mka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Polowiles tą 7mka?Nie jest to mój ulubiony, ale coś tam do niego skacze czasami.Szeroko chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Patrząc na to co dzieje się ostatnio na giełdach i portalach sprzedażowych, to chyba mam już cenną kolekcję ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nie znam się ,ale to chyba jakiś starszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Starszy Hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Panowie - wiem,że to wątek o przynętach ale liczę na wiedzę fachowców od naszej rodzimej marki.Posiadam kijek castingowy pokazany na zdjęciach - wygląda na kooperację Salmo z Dragonem.Nie mogę znaleźć w sieci żadnych informacji na jego temat. Może ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nie stać mnie na kolekcjonowanie Salmo. Jednak zbieram te przynęty do pudełek po to, żeby mogły czynnie uczestniczyć w pstrągowych podchodach. Jak na tą chwilę, mam bardzo fajnego Bullhead 6 cm z grubym sterem i napisem FL. Podobno starszy model, lakier w dotyku jest zupełnie inny niż w tych nowszych. Executor prawdopodobnie też jest w jakimś rzadkim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To jest współczesny bullhead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Kilka Salmo w ciekawym kolorze CWF i Green Roach. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Te z lewej ciekawe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi