godski Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Tutaj nieco niższa cena https://pleciona.pl/pl/p/SALMO-SLIDER-RED-WAKE-SINK-16cm-150g/46963I od razu rabacik dają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Stać ich na promocję, cena w hurtowni około 90zł to mogą sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Stać ich na promocję, cena w hurtowni około 90zł to mogą sobie pozwolić.Dawaj namiar na hurtownię, zrobimy zakup grupowy i pewnie ze 100 sztuk w tej cenie się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Namiaru Ci nie dam bo wszędzie z dostępnością problem. Po prostu znam ceny i wiem ile slider 16 kosztują. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) cześć ile mogą być warte te stare SALMO bez napisów? Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Jarek1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Niektóre są sprzedawane po 300, więc nie krępuj się???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Niektóre są sprzedawane po 300, więc nie krępuj się pytam na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Poszukaj w internecie. Wpisz np. stary salmo minnow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Niektóre są sprzedawane po 300, więc nie krępuj się OK Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Jarek1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Minnow 70 zl hornety po 35 zl ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 cześć ile mogą być warte te stare SALMO bez napisów?Worek 15kg Kartofli Bryza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W czym tkwi wyższość miedzianego nad zwykłym? Poważnie pytam, bo chyba nie wynika to z wyższych ceny miedzi. W gięciu też łatwiejsza.Salmo miało wtedy miedziany drut z braku dostępności nierdzewnego. Kwasówka jest lepsza pod każdym względem.Zresztą warto zobaczyć ostatnie filmiki Piotra Piskorskiego na youtube. Opowiadał ze na początku woblery były z mielonego korka... bo to był jedyny materiał jaki mogli zastosować przy "masowej produkcji". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Mam w pudełku taką ciekawostkę. W końcu kopiują najlepszych. Rosyjska kopia salmo minnow 7 sprzed kilkunastu lat. Ster już był taki obkopcony. Wtedy trzeba było się narobić aby podrobić Z tego co pamiętam się kosztował około kilku złotych. Edytowane 12 Maja 2021 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Ten z obkopconym sterem to po prostu stary Salmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Według mnie to nie jest oryginał. Kupiony na targowisku od Rosjan. Leżał z wieloma braćmi w kartonowym zbiorczym pudełku obok kołowrotków marki Golden za cenę 3 krotnie niższą niż normalny w sklepie... No i ten ster formowany zaplniczką lub palnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Kolega @asp ma rację-to jest stary salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Uuuu to ciekawostka... Trzeba było brać całe pudło Edytowane 12 Maja 2021 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Nowe przysłowie Polak sobie kupiże i przed szkodą , i po szkodzie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) No wspomnień czar jak byłem dzieckiem niemogłem przejść obojętnie obok żadnego stoiska z wędkami. Pamiętam jak dziś jak wybierałem tego woblera z kartonowego podełka. Wszystkie woblery bez pudełek luzem. I naciągnąłem babcie na rybkę Jedna z nielicznych pamiątek jaka mi po niej została. I cenę 5 PLN też pamiętam jak dziś... Edytowane 12 Maja 2021 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Wobek z historią ,wart wiele więcej niż dziesięć megabasów! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 "Według mnie to nie jest oryginał. Kupiony na targowisku od Rosjan. Leżał z wieloma braćmi w kartonowym zbiorczym pudełku obok kołowrotków marki Golden za cenę 3 krotnie niższą niż normalny w sklepie... No i ten ster formowany zaplniczką lub palnikiem..."-----Wrzuć jeszcze kilka dokładnych fotek steru z różnych stron. Ewent podaj kilka wymiarów z niego i będziemy wiedzieć co i jak na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 30 lat mineło... Whitefish Pike Perch 92'ja mam jeszcze kilka salmo z końca zeszłego wieku m.in perche 8cm oraz whitefisch ze innymi sterami - przypominającymi nieco shad rap Rapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Brakuje mi chyba dwóch wersji kolorystycznych do kompletu? Ciekawostką jest szczupak w pudełku o innym formacie (podobno kupiony w USA) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ciekawostką jest szczupak w pudełku o innym formacie (podobno kupiony w USA)Takie ciasne to pudełeczko.... A podobno w USA wszystko jest duuuuuuże!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek66 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Częsć moich staruszków salmo,a slider od kiedy był ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi