JuniorFishing Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Hej. Wpadly mi w rece takie salmiaki. Wszystkie nowe, kupione dawno temu w stanach, maja jeszcze cenowki ze sklepu, na jednym hornecie sprawdzilem czy owe cenowki mozna bez problemu odlepic nie uszkadzajac pudelka- mozna. Wobki bez napisow na korpusie, wszystkie made in Poland. A, no i maja takie ksiazeczki jak na drugiej fotce Czy maja one wartosc kolekcjonerska? Jesli tak, to ile moze byc warty taki zestawik, albo dana sztuka? Zalaczam tez zdjecie wobkow 1-5, to juz nie tytułowe Salmo, ale chyba też coś ciekawego- może ktoś będzie umiał o nich też coś powiedzieć. Jesli nie- to bede pytal gdzie indziej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Zmartwię Ciebie. Boxery sa więcej warte niż te hornety. Hornety masz z napisami na sterze co swiadczy, że nie są bardzo stare. A boxery już nie produkowane więc pewnie 40-50zł powinieneś wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Musisz to przenieść raczej do działu POMOC W WYCENIE SPRZĘTU WĘDKARSKIEGOto jest dział o salmo kolekcjonerskie a połowa z tego co pytasz nie jest Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Pytam o salmo- dwie ostatnie fotki wrzucilem na wypadek gdyby ktos byl ciekawy co jest od 1-5, skoro salmo numerowane jest 6-10 i mam swiadomosc w jakim watku pisze, co zawarlem w poscie wyzejJesli az tak razi- to wrzuce tam gdzie polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Pytam o salmo- dwie ostatnie fotki wrzucilem na wypadek gdyby ktos byl ciekawy co jest od 1-5, skoro salmo numerowane jest 6-10 i mam swiadomosc w jakim watku pisze, co zawarlem w poscie wyzejJesli az tak razi- to wrzuce tam gdzie polecaszmnie nic nie raziPytasz o cenę przykładową więc podsyłam do odpowiedniego wodku Zamiast się unosić powinieneś podziękować ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Niezła cena, ok 2PLN/szt Salmo. Ale jak 90% off to off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Identyczne boxery, nawet ten sam kolor widziałem tydzień temu w Holenderskim sklepie wędkarskim po 7 Euro. W ogolę to było tam dość sporo przynęt Salmo w tych czarno czerwonych pudełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Cześć. Ma ktoś może Turbo Jack'a i wersję Junior? Potrzeba fotki z miarką by rozwiać wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na tegorocznym, sierpniowym zlocie na Żarnowcu, otrzymałem od Piotra taki prezent. Dla mnie szok i pełnia szczęścia 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Czy to ten sam wobler,który na zdjęciu w pysku ma barracuda?Jeżeli tak to gratuluje prezentu od Piotra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Dokładnie ten sam. O to ten sam. Piotr wiedział, że zależy mi również na "obiektach" z historią wędkarską ...i to jest TO!Teraz trochę różni sie od tego z fotki, bo teraz ma autograf Piotra Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Dokładnie ten sam. O to ten sam. Piotr wiedział, że zależy mi również na "obiektach" z historią wędkarską ...i to jest TO!Teraz trochę różni sie od tego z fotki, bo teraz ma autograf Piotra Zdecydowanie unikat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 ... znalazł już swoje miejsce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Panowie kiedy produkowano te woblery ? Są starsze, są bez napisu, ale mają różne stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Ten stery z okonka raczej dorabiany. Ewent. jakaś próbna przejściówka pomiędzy grubym "łezką" a tymi cieńszymi kształtowanym języczkami. Oryginalne stery miały szlifowaną dolną krawędź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Żadna podróbka, oba oryginały, ten z szerszym sterem starszy Edytowane 28 Września 2021 przez jasku10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Żadna podróbka, oba oryginały, ten z szerszym sterem starszyChyba też mam właśnie z takim szerszym sterem Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Dwie strony wcześniej wstawiałem foto starego salmo z tym sterem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Czy ja gdzieś Panowie pisałem że "podróba"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 W tym odcinku Piotr zapowiada powrót większych przynęt. Tak więc ceny kolekcjonerskie spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 To i ja się pochwalę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Marcin wrzuć fotkę hornetów :-) co niektórym śmierdzące żyłki popękają z zazdrości :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Jak będę miał pół dnia wolnego, to może kiedyś ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Dobry kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi