peryskop Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Tak jest jeszcze 1 szt ,zrozumiałem że zabrałeś tą ostatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Chciałem dwie, ale niech pozostanie dla kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Chłopaki jeszcze zdążycie się obkupić na FB Salmo Fanatic :-)W niedzielę będą do sprzedania ale 5 x drożej :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Ktoś tam kupił podobno po 40 szt z koloru. Pewnie do użytku własnego ... musi łowić w kurewsko zaczepowym łowisku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Tak przed monitorem komputera na OLX pewnie na takim łowisku .Tomek pisał ale to zart był Mnie ciekawi ilie tak naprawde wyszło szt z koloru i rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Też, bardziej niż pewny jestem, że to nie w stylu Tomka. I mnie ciekawi ile wyprodukowali i jak będą wypływały na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Szkoda że slider 12 nie jest już praktycznie robiony w wersji pływającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jakoś z tonącym widzę szersze zastosowanie i z powodzeniem zastępuje pływaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Slider w wersji S jest bardziej poszukiwany bo jak urwiesz ,odstrzelisz to nie wypłynie a wersja F zawsze do odzyskania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jakoś z tonącym widzę szersze zastosowanie i z powodzeniem zastępuje pływakaMam tonące i również używam, ale łowisko w którym głównie łowie nie ma szans czysto poprowadzić wersji tonącej. Jeziorko od maja kwitnie gdzie w lipcu ciężko znaleźć metr kwadratowy czystej wody. Dzięki temu nikt tam prawie nie łowi i również dzięki temu pływają tam jeszcze ryby. W tym wypadku tylko pływający wchodzi w grę. Ewentualnie guma na offsecie. Co prawda są modele 10cm ale wolę jakoś 12. Mogli by wersję suspending wyprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @Sławek Nikt ten Minnow na dole to połowa lat 90-tych, mam takiego samego.Jak miałbym celować to rok 95-96, pamiętam łowiłem na niego w czasie studiów na Widawie we Wrocławiu i było to jeszcze przed powodzią tysiąclecia w 97 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Tu sie pojawiły na terespolskiej https://www.sklep-mietus.pl/bezsterowe/44215-wobler-salmo-limited-edition-30th-anniversary-slider-holo-purple-prey.html?search_query=salmo+slider&results=93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Kilka sztuk udało mi się złapać fioletowych 10. Teraz na 5 lat do szafy i na OLX x5 taki ze mnie byznesmen. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Może powinienem zamieścić w "mojej szafie" ale i tak tam trafią Do dzisiaj było tak ... ...ale dzisiaj dotarło uzupełnienie Brakuje jakichś kolorów, więc gdyby ktoś (do makreli mam już umówione pudełko ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Taka makrele to bardzo chętnie bym nabył zazdroszczę BO.B Edytowane 7 Grudnia 2021 przez KRZYCHU SZ-EK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Taka makrele to bardzo chętnie był nabył zazdroszczę BO.B A wędzona może być :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 A wędzona może być :)Jak świeżą to bardzo chętnie na kolację zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Taka makrele to bardzo chętnie bym nabył zazdroszczę BO.BBędę niedługo wystawiał swoje Whitefish'e... Mam tam makrelkę, ale 13cm... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 W Drapieżniku nowe Slidery do nabycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 W Drapieżniku nowe Slidery do nabycia.Były, szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Załapałem się na dwie czerwone dziesiątki Dzięki za cynk Chyba załapałem się na dwa ostatnie Slidery Edytowane 11 Grudnia 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Już wszystko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nie ma co się martwić na fanatic mówili ze będa dorobione na wiosne... I tu zachodzi pytanie czy jest to wersja limitowana czy ponad limit bo jest klient na to . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Załapałem się na dwie czerwone dziesiątki Dzięki za cynk Chyba załapałem się na dwa ostatnie Slidery SprostowanieKupiłem i zapłaciłem za dwie sztuki. Po jakimś czasie dostałem info ze sklepu, że ponakładały się tony zamówień ... i zabrakło. Mogą mi dać jedną sztukę z własnych zasobów (czytaj prywatnych) a za przeprosiny będzie przesyłka gratis. Uważam, że pokazali klasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Pewnie nie sa ci aż tak bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi