peryskop Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Jaka lokata !!! jak po nowym roku bedą dorabiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 No właśnie. To będą tylko te dorobione Fachowcy je rozróżnią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Własnie na OLX wystawiłem 1 szt 10 bo mam wiecej po normalnej cenie.... pewnie do 12 w nocy beda pisac i sms słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 To sprzedaj mi 2 czerwone okonie 12cm po normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 też mi tego własnie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Niewinna zmiana kalkomanii, a ganiacie wokół tego, jak kot z pęcherzem. Panowie z Lews'a zacierają ręce. Peter Piskorsky pewnie też ma ubaw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Salmo to kawał polskiej, woblerowej histori i na dodatek łownej chociaż starsze woblery jakby lepsze od tych błyskotek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Niewinna zmiana kalkomanii, a ganiacie wokół tego, jak kot z pęcherzem. Panowie z Lews'a zacierają ręce. Peter Piskorsky pewnie też ma ubaw.I żeby te nowe pracowały jak te stare na cieńszym drucie to bym jeszcze ten fenomen zrozumiał.W tym wszystkim można już pominąć trwałość lakieru który po glucie 45cm potrafi zleźć z połowy jerka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Nie wspominajac już że na słońcu jak się nagrzeje wob to lakier potrafi odkoczyć płatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Mój leżał w aucie i pękł na pół xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Przekonaliście mnie! Precz z tą tandetą!! Zacznę rozdawać za darmo ... niech inni sie z nimi mordują!!! Tylko Maćkowi nic nie dam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 A dziękuję. Ja mam zapasik niewybuchających staruchów (pewnie tych na cieńszym drucie) i czuję się sliderowo spełniony. Nadwyżkami uszczęśliwiłem swego czasu forumowych kolegów na GS-ie. Na wspomnienie ceny pękają mi dziś zajady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Się narobiło ????https://allegro.pl/oferta/salmosweeper-se14hp-14cm-50g-hot-perch-11575565213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Się narobiło ????https://allegro.pl/oferta/salmosweeper-se14hp-14cm-50g-hot-perch-11575565213Jeden był czy troszkę większą ilość ? Bo na oeliksie jest więcej tylko w innych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Są jeszcze tylko na innej aukcji.Są też te slidery 30 th po 74zł.Handlarze z Olx pewnie piany dostają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Sweeper 14 za 57https://allegro.pl/oferta/salmo-sweeper-se14rpe-14cm-50g-11575918736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Sweeper 14 za 57https://allegro.pl/oferta/salmo-sweeper-se14rpe-14cm-50g-11575918736Jerk to siła, wrzuciłem 4 minuty temu i 5 sztuk zniknęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dzisiaj uzupełniłem ściankę Whitefish 13 Salmo.10xJF i JDR (brakuje HP ... gdyby ktoś miał )Trochę jeszcze brakuje do wersji F 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Mi są nie potrzebne bo nie łowne ????. Ale są niektórzy co szukają https://fishingsc.pl/category/?q=limitowany#top 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Salmo Turbo Jack, jak się u was sprawdza to monstrum , łowicie na niego jakieś ryby ?Mam juz go pare lat i ryby żadnej nie złowił .. czas chyba się z nim pożegnać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Salmo roach ze sterem bez napisu.. to jest coś warte ? Ceniony model ? Mam taki. Bez świadomości wartosci..???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Witam Ktoś coś wie na temat tej przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 To może być łotewskie Salmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Już kiedyś o tym było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi