mero Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Salmo Warszawskie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) _20211219_174858.JPGSalmo WarszawskieA wiesz Czarku, że jak patrzyłem na ten korpus, ściągnięty z Meppsa i występujący choćby w Amurach z Suma to napisałem "może" łotewska Edytowane 19 Grudnia 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-sweeper-sinking-14cm-50g-hot-perch-11590392783 3 osoby kupiły 29 sztuk, a Wy jak tam nadal szukacie? xDChyba ktoś nie ogarnął, że duże woblery od Salmo powyżej 12 cm mają wrócić do stałej oferty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-sweeper-sinking-14cm-50g-hot-perch-11590392783 3 osoby kupiły 29 sztuk, a Wy jak tam nadal szukacie? xD Chyba ktoś nie ogarnął, że duże woblery od Salmo powyżej 12 cm mają wrócić do stałej oferty.Pytanie za miljon czy te nowe to będą takie same jak te starsze ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Będą nowe... "Nie wchodzi się dwa razy do takiej samej rzeki"Wisisz mi milion Edytowane 20 Grudnia 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Nie wszystkie modele wrócą niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Myślę, że to właściwy wątek, by napomknąć o nowych woblerach, które pojawiły się na rynku. Mam na myśli firmę Fishtank Radosława Zaworskiego. O ile Salmo stało się zagraniczną firmą, tu mamy do czynienia z rodzimymi produktami (jeśli się mylę, proszę o sprostowanie). Uwagę zwraca oryginalne wzornictwo. Jerki przypominają ostatnie wyroby naszego Piotrusia i wyglądają całkiem, całkiem. Są też ciekawe woblery cykadopodobne. Wszystkie przynęty w ciekawym i oryginalnym malowaniu. Dziś przyjechała do mnie paszuszka z Fishing Martu (mają mocno promocyjne ceny). Ktoś już używał tych przynęt? Ja sprawdzę, jeśli mróz zelżeje. Albo poczekają do wiosny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Nie wszystkie modele wrócą niestety.Wiesz konkretnie jakie czy tylko gdzieś zasłyszałeś bo to róznie mówią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Wiesz konkretnie jakie czy tylko gdzieś zasłyszałeś bo to róznie mówią ???Zasłyszane, ale bardzo blisko źródła. Szczegółów nie podam, bo nie chcę wprowadzić w błąd jeśli coś źle zapamiętałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Czyli nikt nic nie wie czeski film kazdy gdzieś zasłyszał .Ludzie wykupili przynęty których miało nie być wyczyścili pólki sklepowe i magazynowe w PL i za granicą i nagle okazuje się że bedą spowrotem i kto tu kogo robi w balona . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez peryskop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Pamiętaj, że to przynęty i do czego służą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Czyli nikt nic nie wie czeski film kazdy gdzieś zasłyszał .Ludzie wykupili przynęty których miało nie być wyczyścili pólki sklepowe i magazynowe w PL i za granicą i nagle okazuje się że bedą spowrotem i kto tu kogo robi w balona .Nigdzie nie zasłyszane,sam Piotr Piskorski mówił o tym na YT,polecam poszukać :-)Zdrowych świąt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 WitamFanatykiem nie jestem, ale cos tam mam Te salmo chcialbym wymienic na imadlo muchoweCzy mogli byscie je wycenic, nie chce sprzedawacChcialbym znac z grubsza cene na wymianeNie chce na tym zarabiac, tylko chcialbym znac uczciwa, kolezenska ceneJak by bylo za malo na imadlo to moge cos dorzucicCo do jakiego imadla szukam ,to imadlo obrotowe, zwykle mam,Chcialbym sprobowac much na szczupaki Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 A ile kosztuje imadło które Cię satysfakcjonuje ????? Masz fajne modele, chętnie bym kilka odkupił..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 BoleslawNa razie nie chce sprzedawac, chce zamienicJak z tego nic nie wyjdzie, to moze bede musial sprzedac i kupic sam imadloIle imadlo kosztuje ,to sam nie wiem, ceny sa naprawde rozneA ja dopiero sie wkrecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Adaś, jak by co zostaw dla mnie "hi -lo" Hedon i ABU oraz DAM w pudełku. Co to jest to wahadełko obok nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Robert,Przeciesz ty imadla nie masz A to jest Heintz 7cm 12gPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Imadła nie mam, ale warto próbować. Takiego Heitza mam, ale w większym rozmiarze (tego maluszka też chętnie przygarnę )Jednak pytałem o te blaszkę w kształcie "rybki" kolorowaną na niebiesko i czerwono PS teraz dopatrzyłem. To DAM z tego pudełka. Podoba mi się tym bardziej! Edytowane 25 Grudnia 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Percha 12S to bym chętnie przytulił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Kamil, a Ty czasem nie masz już zapasu PH12S do końca życia? Ten akurat jest wart sporo - kształt nasady steru sugeruje pierwszy okres produkcji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) RobertTak, to DAM w orginalnym pudelkuOk ,na razie odkladam Edytowane 25 Grudnia 2021 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 RobertTak, to DAM w orginalnym pudelku P1050102.JPG P1050101.JPG P1050104.JPGOk ,na razie odkladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 MorrumByc moze tak jestJa je kupowalem dawno,mozemiec juz swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi