Skocz do zawartości

Przynęty Salmo Kolekcje

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-sweeper-sinking-14cm-50g-hot-perch-11590392783

3 osoby kupiły 29 sztuk, a Wy jak tam nadal szukacie? xD

Chyba ktoś nie ogarnął, że duże woblery od Salmo powyżej 12 cm mają wrócić do stałej oferty.

Pytanie za miljon czy te nowe to będą takie same jak te starsze ... ?

Myślę, że to właściwy wątek, by napomknąć o nowych woblerach, które pojawiły się na rynku. Mam na myśli firmę Fishtank Radosława Zaworskiego. O ile Salmo stało się zagraniczną firmą, tu mamy do czynienia z rodzimymi produktami (jeśli się mylę, proszę o sprostowanie). Uwagę zwraca oryginalne wzornictwo. Jerki przypominają ostatnie wyroby naszego Piotrusia i wyglądają całkiem, całkiem. Są też ciekawe woblery cykadopodobne. Wszystkie przynęty w ciekawym i oryginalnym malowaniu. Dziś przyjechała do mnie paszuszka z Fishing Martu (mają mocno promocyjne ceny). Ktoś już używał tych przynęt? Ja sprawdzę, jeśli mróz zelżeje. Albo poczekają do wiosny.

• Like 1

Czyli nikt nic nie wie czeski film kazdy gdzieś zasłyszał .Ludzie wykupili przynęty których miało nie być wyczyścili pólki sklepowe i magazynowe w PL i za granicą i nagle okazuje się że bedą spowrotem i kto tu kogo robi w balona .

Edytowane przez peryskop
  • Like 1

Czyli nikt nic nie wie czeski film kazdy gdzieś zasłyszał .Ludzie wykupili przynęty których miało nie być wyczyścili pólki sklepowe i magazynowe w PL i za granicą i nagle okazuje się że bedą spowrotem i kto tu kogo robi w balona .

Nigdzie nie zasłyszane,sam Piotr Piskorski mówił o tym na YT,polecam poszukać :-)

Zdrowych świąt :-)

Witam

Fanatykiem nie jestem, ale cos tam mam

post-57478-0-91760300-1640442653_thumb.jpgpost-57478-0-58193000-1640442757_thumb.jpgpost-57478-0-93455400-1640442774_thumb.jpgpost-57478-0-32506900-1640442790_thumb.jpg

Te salmo chcialbym wymienic na imadlo muchowe

Czy mogli byscie je wycenic, nie chce sprzedawac

Chcialbym znac z grubsza cene  na wymiane

Nie chce na tym zarabiac, tylko chcialbym znac uczciwa, kolezenska  cene

Jak by bylo za malo na imadlo to moge cos dorzucic

Co do jakiego imadla szukam ,to imadlo obrotowe, zwykle mam,

Chcialbym sprobowac much na szczupaki :) post-57478-0-08323200-1640443481_thumb.jpgpost-57478-0-69648200-1640443503_thumb.jpg

post-57478-0-59343400-1640443573_thumb.jpg

Pozdrawiam

post-57478-0-54704000-1640443523_thumb.jpg

• Like 2

Imadła nie mam, ale warto próbować. Takiego Heitza mam, ale w większym rozmiarze (tego maluszka też chętnie przygarnę ;) )

Jednak pytałem o te blaszkę w kształcie "rybki" kolorowaną na niebiesko i czerwono :)

PS teraz dopatrzyłem. To DAM z tego pudełka. Podoba mi się tym bardziej! :D

Edytowane przez BOB