adam 13 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Pytania sa o stan prechaWode widzial, ryby nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Świąteczna herbatka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jeszcze w starym roku udało się złożyć (za "normalne" pieniądze) Gwiazdę Noworoczną Uprzedzając pytania ... właściwie zawsze staram się kupować przynęty przynajmniej po dwie sztuki. (jedna do wody, druga w zapasie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Gdzie można nabyć taki kubeczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Uprzedzając pytania ... właściwie zawsze staram się kupować przynęty przynajmniej po dwie sztuki. (jedna do wody, druga w zapasie) A myślałem, że ja tak tylko robię Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Voiteh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Na wstępie zaznaczę że nie jestem kolekcjonerem lub handlarzem tylko wędkarzem który łowi tymi przynętami i uważam że są łowne. Nie mam ich za wiele i wiele przynęt zostało w wodzie na zaczepach, ale coś tam jeszcze się ostało. Przynęty pstrągowe następnym razem wrzucę bo sezon się zaczął i pracują 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Sądząc po cenie to chyba ten drugi gorszy sort ???????????? https://allegro.pl/oferta/salmo-slider-10s-holo-red-perch-11643866209 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Odliczanie za ile minut te 9 sztuk zniknie ha ha ha :-)Po 9 sztuk z każdego koloru :-)Już widzę miny handlarzy z olx sprzedających je po 150zł ha ha ha. Edytowane 4 Stycznia 2022 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Już jedna osoba kupiła 4 szt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Na allegro jest ich tyle że to żadne limited xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Tu jeszcze tańsze i ze smartem :-)https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-slider-10-sinking-limited-10cm-46gred-11621293351 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Potrzebny choć jeden chętny, który wytłumaczy mi fenomen Salmo i cen na Olx czy nawet na giełdzie JB.Jestem w stanie zrozumieć podwyższone ceny za woblery których nie na już w produkcji ale za h.... nie jestem w stanie zrozumieć ceny dwa razy wyższej za coś co nie jest ani serią starą ani limitowaną.Zwykły slider który w miejscowym sklepie czy allegro kosztu do 50zła na Olx 90zł!?Są tacy jelenie żeby celowo przepłacać? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Bo poddajemy sie modom i trendom dołączając do owczego pędu. Ci których stać i są leniwi idą na łatwiznę i dla samego chciejstwa kupują tam gdzie podają na tacy. Bo po co szukać? Ja tego nie rozumiem za ch... Ja uczestniczyłem w szale pozyskania Sliderów wypuszczonych na 30lat Salmo. Wszystkie kupiłem w sklepach. Kosztowało to sporo uwagi, śledzenia internetu jak również bezinteresownej pomocy kolegów. Trwało to ok miesiąca i sprawiło nie mniejszą przyjemność niż tylko samo posiadanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 No proszę - tu BOB nie popłynął zgodnie z modą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Popłynął, popłynął. Tylko nie poszedł na łatwiznę. Wedle tej zasady zbieram swój złom, badziewie i makulaturę do "szafy" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Popłynął, popłynął. Tylko nie poszedł na łatwiznę. Wedle tej zasady zbieram swój złom, badziewie i makulaturę do "szafy" Może się orientujesz do którego roku Salmo było pakowane z katalogiem w pudełku? Znalazłem takie "cuś " u kumpla w sklepie. Model to Minnow 7 za 19 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Spoko, co by nie było to i tak paręnaście zł mniej niż na alledrogo czy w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Może się orientujesz do którego roku Salmo było pakowane z katalogiem w pudełku? Znalazłem takie "cuś " u kumpla w sklepie. Model to Minnow 7 za 19 zł. Przy tak wyczerpującym opisie okraszonym fotami pytanie z tych (nie obraź się) mało rozgarniętych. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie obraź się Sławku, ale gdybyś znał choć odrobinę historii Salmo wiedział byś o czym Kolega mówi i foty nie są tu do niczego potrzebne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Może się orientujesz do którego roku Salmo było pakowane z katalogiem w pudełku? Znalazłem takie "cuś " u kumpla w sklepie. Model to Minnow 7 za 19 zł.w 2006 r juz nie były wkładane do opakowania mini książeczki, katalogi salmo ...tak mówili na grupie fanatycy salmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie obraź się Sławku, ale gdybyś znał choć odrobinę historii Salmo wiedział byś o czym Kolega mówi i foty nie są tu do niczego potrzebne.Nie obrażam się bo i za co ? Po prostu uważam, że byle jakie zdjęcie bardzo ułatwiłoby rozwiązanie tej zagadki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) "Katalog", wg mnie bardziej folder reklamowy czy informacyjny zniknął chyba przy zmianie opakowań z pudełek na blister. W latach ok 2004r były jeszcze pudełka z ulotką. Dokładnej daty nie znam bo nie interesowałem się mocno firmą Salmo ale rok 2004 jeszcze pamiętam i ich produkty na rynku polskim. Później było już gorzej z moim zainteresowaniem tą firmą. Praktycznie przestałem całkowicie obserwować ich wyroby i łowić na ich przynęty.________ Edytowane 12 Stycznia 2022 przez trout master 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 "Katalog", wg mnie bardziej folder reklamowy czy informacyjny zniknął chyba przy zmianie opakowań z pudełek na blister. W latach ok 2004r były jeszcze pudełka z ulotką. Dokładnej daty nie znam bo nie interesowałem się mocno firmą Salmo ale rok 2004 jeszcze pamiętam i ich produkty na rynku polskim. Później było już gorzej z moim zainteresowaniem tą firmą. Praktycznie przestałem całkowicie obserwować ich wyroby i łowić na ich przynęty.________W blistrach też jeszcze były te mini katalogi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zdjęcie poglądowe o które Sławek prosił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi