trout master Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 "W blistrach też jeszcze były te mini katalogi".-------Możliwe. Jak pisałem przestałem interesować się Salmo "przed blistrami".W tych które kolega @Wedkarz pokazał na fotkach też były? Fotki tych "katalogów/wkładek" z pudełek podrzucę jutro bo w nocy to nie robienie fotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 „Katalog,ulotka” , jak zwał tak zwał. Nie otwierałem pudełka bo przypuszczałem że to starszy egzemplarz. Dziękuję za Wam za odpowiedź. Przy tak wyczerpującym opisie okraszonym fotami pytanie z tych (nie obraź się) mało rozgarniętych.Za to Twoja odpowiedź (nie obraź się) jest wielce rozgarnięta. Wyobraź sobie że nie noszę całego swojego sprzętu wędkarskiego w kieszeni i nie przebywam 24 godz. w domu, więc nie zawsze jest możliwość zrobienia byle jakiej foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jak czerwono-czarne pudełko to ulotka powinna być. Nie pamietam w którym roku to się zrobiło modne ale chyba j/z Rapala, jako światowy lider zaczęła ten fajny pomysł z "pełną ofertą" w każdym pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 ...i są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) „Katalog,ulotka” , jak zwał tak zwał. Nie otwierałem pudełka bo przypuszczałem że to starszy egzemplarz. Dziękuję za Wam za odpowiedź. Za to Twoja odpowiedź (nie obraź się) jest wielce rozgarnięta. Wyobraź sobie że nie noszę całego swojego sprzętu wędkarskiego w kieszeni i nie przebywam 24 godz. w domu, więc nie zawsze jest możliwość zrobienia byle jakiej foty. Jakie pytanie taka i tzw. odpowiedź ...Ulotki były także w blistrach. Co do ustalenia konkretnych lat w jakich były wkładane to może Marcin podpowie skoro obydwaj uważacie mnie za ignoranta. Wszak ma kolekcję hornetów i zapewne są w niej pudełkowe okazy. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ulotki. Z czarno- czerwonego pudełka wkładka ma info o nowych kolorach w 1998r. wiec chyba jest z tego roku. ------ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://allegro.pl/oferta/salmo-sweeper-17cm-s-green-bone-flash-limited-11864068678 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://allegro.pl/oferta/salmo-sweeper-17cm-s-green-bone-flash-limited-11864068678Brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Chyba chwilowy brak. Na facebookowej stronie Salmo jest napisane, że limitowane kolory miały pojawić się w sklepach na początku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Były 4 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Wobler Salmo Sweeper 17cm Sinking - Green Bone Flash /EDYCJA LIMITOWANA/https://sklepdrapieznik.pl/woblery-salmo-seria-limitowana/81059-wobler-salmo-sweeper-17cm-sinking-green-bone-flash-edycja-limitowana.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Wobler Salmo Sweeper 17cm Sinking - Green Bone Flash /EDYCJA LIMITOWANA/https://sklepdrapieznik.pl/woblery-salmo-seria-limitowana/81059-wobler-salmo-sweeper-17cm-sinking-green-bone-flash-edycja-limitowana.htmlDzięki, są tez czerwone Jack 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nie mam w zwyczaju napalać się na limitowane wypusty, ale ten jest całkiem fajny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nie mam w zwyczaju napalać się na limitowane wypusty, ale ten jest całkiem fajny Mam zupełnie inne zdanie Bartku. Te nowe modele są takie "zwyczajne" powiedziałbym wręcz "komiksowe"Stare miały to "coś"! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Mam zupełnie inne zdanie Bartku. Te nowe modele są takie "zwyczajne" powiedziałbym wręcz "komiksowe"Stare miały to "coś"!One mają łowić klientów bardziej niż ryby i jak na razie skuteczność 100%. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 https://allegro.pl/oferta/wobler-salmo-fatso-14cm-115g-sink-blue-back-11913840043 W normalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 SALMO SWEEPER 17CM / 97G QSE039 HOLO GOLD PIKE | WĘDKARSTWO SPINNINGOWE \ Przynęty \ Woblery \ Salmo | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEOhttps://espinning.pl/product-pol-33955-SALMO-SWEEPER-17CM-97G-QSE039-HOLO-GOLD-PIKE.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 SALMO SWEEPER 17CM / 97G QSE039 HOLO GOLD PIKE | WĘDKARSTWO SPINNINGOWE \ Przynęty \ Woblery \ Salmo | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEOhttps://espinning.pl/product-pol-33955-SALMO-SWEEPER-17CM-97G-QSE039-HOLO-GOLD-PIKE.htmlQ...a, wziąłem komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 ???? zdążają się sprzedawcy nie należący do fanatics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nowości i starości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nowe kolory fatso 14 będą w wersji pływające nie orientujecie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nowy kolor Slidera 16, Biedronka Edition. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nowy kolor Slidera 16, Biedronka Edition. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu TapatalkaDobry żart???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dobry żart[emoji23]No co Ty, to na poważnie, od niedzieli wieczora w kolejce staję. Oby się udało. [emoji6] Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ja byłem dzisiaj na otwarciu Biedry i już dla mnie nie wystarczyło ... cholerni spekulanci! Zaraz na Allegro będą po 250 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi