tpe Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Swoją drogą wobler zaprezentowany przez sprzedawcę jest dziwny i poki co ja takiego nie widziałem.Rzeczywiscie malowanie według pierwszych modeli, ale ster z aktualnej kolekcji...Jakis niespotykany lifting....Na portalu "alledrogo" jest pierwszy wypust tego modelu..... rodzynek... To moje klejnoty staruszki Obraz.jpg Śliczne! Niedawno Salmo wypuściło limitowaną edycję tych szóstek, niestety tylko wersję tonącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) apel do moderatora o wydzielenie z wątku tematu starych sterach i malowaniach- bo widzę ze będę zmuszony do głębszego przekopania pudełek i zaprezentowania zarówno starych malowań jak i starych modelów sterów Edytowane 24 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Już mamy na forum taki temat , można by to do niego dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 fakt,,,wątek mozna przeniesc.Wojti zaprezentuj proszę kolekcję.... przypomnij stare czasy... ja z checią również odswieze pamiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Moje i tak są starsze (i ładniejsze) zapominałeś, ze woblery maja sie podobać rybom a nie Tobie ?stary GS to mega kiler i nie musi być ładny PSPanowie trzeba mic tez na uwadze to ze wychodzą modele testowe przynęt, ktore nie zawsze trafiają na linie produkcyjną- daleko nie szukając np. white fish 18cm łamany Edytowane 24 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jeszcze jeden kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jeszcze jeden kolorto kolor GMO ... tez mam ich kilka... killery na kazda pore roku...Pamietam kupiłem ich małe stado w jakims małym sklepiku po 6 PLN za sztuke....ale gały mi się zaswieciły na widok takiego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) A to moje staruszki Edytowane 24 Listopada 2013 przez TomCast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 i jeszcze kilku emerytów:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 i jeszcze kilku emerytów:-)Skąd Ty Skobel tego tyle znalazłeś?Widzę,że chyba masz jeszcze jakieś tajemnicze pudełko,którego mi nie pokazywałeś. Przy następnym piwie będę zmuszony coś tam skubnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To jest klasyk Jak chce to bede na dniach pozbywal sie strzebli i golda 5 cm, jeszcze jakis hornet z malym sterem sie ostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dwa stare pajki. Jeden ze starym logiem w kursywie a drugi z grubym sterem. Najciekawsze jest to że ten pierwszy posiada jeszcze mosiężny stelaż... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 To i ja pozwolę sobie przedstawić moje stadko "staruszków" ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Slicznosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ciekawe czy za X lat będziemy się tak fascynować obecnymi produktami salmo Szkoda, że niektóre ze starych malowań są niedostępne bo podobają mi się zdecydowanie bardziej od obecnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Już czekam na nowy sezon, bo w tym to absolutnie pozamiatały !Oto moja drużyna: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kiedyś były moje... ale pozniej wyslalem je do salmo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 kiedyś były moje... ale pozniej wyslalem je do salmo.... Mifek ? czemu wysłałes je do salmo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wymienił je na nowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wymienił je na nowszy model dokładnie sztuka za sztuke... Zażyczełem sobie HORNETY 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam, Panowie a tak szczerze odnosnie starych salmiakow- myslicie, ze sa takie dobre czy moze bardzo w nie wierzycie jak wpadaja do wody, lepiej i uwazniej prowadzicie itd co skutkuje zwiekszona iloscia bran? Tak gwoli scislosci- na jesieni na starego horneta 4 w kolorze gb zlowilem pare ladnych kleni wlaczajac 60 i kilka niezlych pstragow Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 To i ja wrzucę trochę swoich starych salmiaków Moje trzy największe rarytasy to Prech, Pike i Whitefish PozdrawiamKamil 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Fajne, te wasze kolekcje starych salmiaków.To ja też coś pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie widziałem by ktoś wrzucił takie coś co mam :]Stary salmiak mojego ojca, który kiedyś przygarnąłem po tym jak znalazłem go w piwnicy od lat nieużywanego i kurzącego się :] Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez infernovip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 małe pytanko,czy te złote ze zdjęcia z innym sterem to na pewno salmo, choć jestem prawie pewien że tak, i z jakiego okresu, przed tymi z grubym szerokim sterem czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi