cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Gratuluję, ale chyba masz za dużo o jednego ABL. Jak by co ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jaki to rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Te powyżej 10cm Sławku A tu mix 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 W zeszłym tygodniu dorzuciłem u siebie takie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 20230305_120838.jpgParę lat do tyłu na ten kolor slidera (trzecia kolumna na samym dole) wersja pływająca 7cm łowiłem okonie przez cały sezon ( i zero szczupaka ), aż przyszła końcówka listopada i zerwałem go na wystającej gałęzi z wody. A że wokół nikogo nie było, to rozebrałem się i popłynąłem po niego ok 30m w jedną stronę. Na powrocie to czułem jakby mi się plecy paliły. W domu klasyczna zjebka od żony, że chyba niepoważny byłem. Taka mała historia mi się przypomniała na jego widok i którego mam do dziś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jak zaczynałem z castem czyli nie tak dawno bo jakieś 3-4 lata wstecz , i fantazja poniosła to nie raz płynąłem po Slidera, nawet w maju Panowie ( panie na forum to chyba rzadkość ) jak nazywa się ten kolor u kolegi Cyprys19 Drugi słupek ostatni , czyli ten na samym dole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 ( panie na forum to chyba rzadkość )Była jedna, ale odeszła napiętnowana w niesławie ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Jak zaczynałem z castem czyli nie tak dawno bo jakieś 3-4 lata wstecz , i fantazja poniosła to nie raz płynąłem po Slidera, nawet w maju Panowie ( panie na forum to chyba rzadkość ) jak nazywa się ten kolor u kolegi Cyprys19 Drugi słupek ostatni , czyli ten na samym dole ?Patrząc od lewej strony to w drugim słupku na samym dole to kolor "WE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 O ten dokładnie mi chodziło. Dzięki Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) To i ja się pochwalę - to są te, na które nie łowię . Nawet nie wiedziałem ile tego się nazbierało.Do tego parę sztuk Fatso i Sliderów w pudełkach, Sweepery, Perche, Skinnery i kilkanaścue innych większych woblerów, np. Whitefish.Mniejszych typu Minnow, Hornet, itp. Pewnie też że 30 by się nazbierało... Edytowane 7 Marca 2023 przez Durzy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Nie łowię na slidery ale taki gdzieś się pojawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Nie bardzo jest się czym chwalić bo to nie kolekcja tylko jak najbardziej użytkowe slidery, ale coś tam mam i ja. Tu trochę 12 - tek. Ale nie o tym, nie o tym i dlatego będzie post pod postem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Czy po sterze można oszacować rok produkcji ciąg dalszy Na zdjęciach głowacze parami 4 i 6 cm. I znów: wielkość ta sama, a napis troszkę inny. I stery, które po prostu mus mieć w pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Ale te na dole to chyba nie głowacze?? Dobre pytanie z tymi sterami. Ale po tym co tu wrzucają koledzy i wypowiedzi kolegi odnośnie owych może być tak że nic nie jest pewne jeśli chodzi o Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Na dole chyba butchery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Były jeszcze małe stery bez napisu "Salmo". Stery te były zamontowane pod takim samym kątem, co duży stary ster. Z kolei małe stery np. z napisem "Salmo Fl " miały już inny kąt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Pomyśleć, że kiedyś tylko trout i minnow kupowałem. Ewentualnie butchery. Szkoda bo może by taki z jeden głowacz się zachował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Orientujecie się może czy Salmo wznowiło produkcję Sweepera 17 w kolorze Real Pike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Taki prezent dostałem od @mepps. Tonąca dwunastka. Chyba ciężko teraz znaleźć ten model w sklepie.Wielkie dzięki Patryk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 @mepps...Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 ?No co się dziwisz Robercie, też lubię prezenty ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Wow dotarł , bardzo się cieszę bo już byłem przekonany że poszedł na stracenie i przykleił się komuś do rąk. Niech służy i łowi piękne szczupaki , pozdrawiam . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Właśnie taki jest plan. Mamusie z archipelagu Turku już się rajcują! Byle do majówki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi