LewatoR Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są raczej współczesne wabikiO leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są raczej współczesne wabikiO leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiamMoże do Salmo napisz…. Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Może do Salmo napisz…. Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach.Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam Przesłuchaj/ obejrzyj sobie odcinek poświęcony Perchowi, na kanale Piotra Piskorskiego na Youtube i będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C&R FISHING NATURE Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) a propos bursztynowych komnat, graali i innych yeti Mam do kolekcji jak chcesz H4SRS YD którego tam nie widzę w razie co Edytowane 17 Maja przez C&R FISHING NATURE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Jak myślicie, który to rok produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Jakiś blady albo taka jakość zdjęcia jak dla mnie lata 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Jakiś blady albo taka jakość zdjęcia jak dla mnie lata 90Też tak bym obstawiał. Mam kilka właśnie z tamtych lat,wszystkie wypłowiałe.Gorsze,że jakość w tym okresie też była bardzo przeciętna.(wygląda,że mieli problemy z produkcją).Najgorzej było z Butcherami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Mam trochu tego z tamtych lat ale nie łowię od dłuższego czasu na woblery muszę do nich zaglądnąć czy też wyblakły im kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Taki komplecik mi się uzbierał. Wszystkie 5cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Panowie, na zdjęciach to są jakieś warte większej uwagi kolory ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Kilka 4cm też mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Ładna kolekcja.Widać też kilka kolorów które się powtarza.????Może jakaś wymiana wchodzi w gre????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Podrzuć na priv co masz na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Nie potrafię wysłać zdjęcia na priv ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Zdjęcie powtórek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Serwus .Orientujecie się w jakie kotwice ubrane są obecne Salmo minnow 6 i 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Jak zwykle miłe spotkanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Posty dot. sprzedaży / zamknięcia f-my Salmo przeniosłem do odpowiedniego wątku:https://jerkbait.pl/topic/75169-polska-firma-salmo-sprzedana/page-9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Jeszcze z "pępowiną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Wszyscy mają Salmo!Mam i ja! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Coś tam jeszcze znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września O znowu jakieś Salmo.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Wczoraj zapomniałem poszukać Salmo ale dziś coś znalazłem. ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi