Skocz do zawartości

Przynęty Salmo Kolekcje

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z  tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są  raczej współczesne wabiki

O leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiam 

wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są raczej współczesne wabiki

O leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiam

Może do Salmo napisz….

Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach.

Może do Salmo napisz….

Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach.

Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź i pozdrawiam 

Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam

Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam

Przesłuchaj/ obejrzyj sobie odcinek poświęcony Perchowi, na kanale Piotra Piskorskiego na Youtube i będziesz wiedział.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Jakiś blady albo taka jakość zdjęcia jak dla mnie lata 90

Też tak bym obstawiał. Mam kilka właśnie z tamtych lat,wszystkie wypłowiałe.Gorsze,że jakość w tym okresie też była bardzo przeciętna.(wygląda,że mieli problemy z produkcją).Najgorzej było z Butcherami.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...