Skocz do zawartości

Przynęty Salmo Kolekcje

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie?

Tak będę tak wstawiał zdjęcia każdego dnia aż zabranie mi woblerów Salmo. Ten wątek jak kolega wcześniej wspomniał właśnie do tego został stworzony. Jeżeli nie lubisz woblerów Salmo to poprostu tu nie wchodź. Ja bym chętnie popatrzył każdego dnia jak inni koledzy wrzucają nowe zdjęcia Salmo. Wolę wrzucić po kilka zdjęć niż 70 na raz bo komu się będzie chciało tyle przewijać. Nawet wszystko co najciekawsze w końcu się nudzi jeżeli jest tego za wiele.

• Like 3

Zaznaczony wobler to Perch ?

Tak Darku, to perch.

Moim zadaniem to Roach 9 ale mogę się mylić. Być może w pośpiechu się pomyliłem.

Mogę to sprawdzić jutro w wolnej chwili jeżeli taką znajdę. ????

Na tą jednak chwilę obstawiam że to Roach 9 ????

I tak codziennie będziesz spamował ten wątek, zamiast zebrać wszystko w kupę i umieścić w jednym wpisie?

Nie znasz się  :D to nie spamowanie tylko auto prezentacja.  Jak słusznie Marcin zauważył po to jest ten wątek aby pokazać co tam się ma, między innymi,

Edytowane przez S.N.
  • Like 2

_________

Jeżeli ma taki kształt jak pozostałe z foty i 9cm to Mariusz ma racje. Okoń ma garba zaraz za głową, jest on większy a korpus jest krótszy (8cm).

Właśnie zasugerowałem się kształtem i wydawało mi się, że ten zaznaczony jest bardziej garbaty niż ten pod spodem.

Teraz to już sam nie wiem...

• Like 1

Tak będę tak wstawiał zdjęcia każdego dnia aż zabranie mi woblerów Salmo. Ten wątek jak kolega wcześniej wspomniał właśnie do tego został stworzony. Jeżeli nie lubisz woblerów Salmo to poprostu tu nie wchodź. Ja bym chętnie popatrzył każdego dnia jak inni koledzy wrzucają nowe zdjęcia Salmo. Wolę wrzucić po kilka zdjęć niż 70 na raz bo komu się będzie chciało tyle przewijać. Nawet wszystko co najciekawsze w końcu się nudzi jeżeli jest tego za wiele.

Ja również lubię Salmo i mam Salmo, ale nie lubię się afiszować.

Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka

Myślę, że przesadzasz, bo jak Kolega ma w inny sposób pokazać swoją kolekcję.

Od jakiej ilości woblerów czy też zdjęć jest ''afiszowanie ''?

Teraz każdy będzie się bał pokazać cokolwiek, żeby nie dostać po uszach od Ciebie...

Pozdrawiam i więcej luzu.

• Like 4

Wrzucam 3 zdjęcia.

Zdjęcie przy miarce.

Zdjęcie z dwoma Roach 9.

Zdjęcie z dwoma Perch 8.

Myślę że nikt nie powinien mieć już wątpliwości. ????

Wobler to oczywiście Roach 9. ????

Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.????

Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu.

post-72604-0-08648300-1758552343_thumb.jpeg

post-72604-0-24324500-1758552362_thumb.jpeg

post-72604-0-20360700-1758552376_thumb.jpeg

• Like 4

Wrzucam 3 zdjęcia.

Zdjęcie przy miarce.

Zdjęcie z dwoma Roach 9.

Zdjęcie z dwoma Perch 8.

Myślę że nikt nie powinien mieć już wątpliwości.

Wobler to oczywiście Roach 9.

Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.

Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu.

Super

Dzięki za wyjaśnienie tematu.

• Like 1