Skocz do zawartości

Przynęty Salmo Kolekcje

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to specjalna edycja Salmo Slider.

Jeżeli dobrze pamiętam (ale mogę się mylić) jest na nim podobizna znanego węgierskiego i teraz zagadka? Kompozytora? Kogoś związanego z muzyką.Zapomniałem ????

Wyjechałem z domu i do weekendu nie wrócę więc nie sprawdzę. Mogę dokładnie dać znać na koniec tygodnia lub na początku przyszłego tygodnia.

• Like 1

Mariuszu Twoja kolekcja robi niesamowite wrażenie!

Bez przesady. ????

Znam co najmniej kilku ludzi którzy mają dużo więcej Salmo niż ja. Jak widzę coś ciekawego w przystępnej cenie to kupuję. ???? Kolekcjonuję Salmo od 3 lat i staram się nie przepłacać. Gdybym kupował wszystko jak leci to miałbym pewnie dwa razy tyle . Tylko za co żyć. ???? Na tą chwilę mam ponad 850 sztuk różnych Salmiaków. Do tego trochę powtórek i kilkadziesiąt do łowienia. ????

• Like 4

Fatso 10WRR działa u mnie niesamowicie na duże szczupaki, ale Salmo ograniczyło się tylko do zrobienia takowego koloru w rozmiarze 10cm...

A że jesień nastała, czas wielkiego żarcia, to i więksi bracia z rodziny wg mnie muszą być też ,,okaleczeni", co czynię... ????

post-50961-0-01601200-1759305066_thumb.jpg

Edytowane przez Arek X
  • Like 3

Trout to była pierwsza nazwa przed minnow. Kolory CG,GG i BS były zrobione na rynek japoński w latach 90' ;)

I z Japonii przyjechały ;)

Wszystkie modele w wymienionych kolorach były robione na Japonię czy tylko chodzi o minnowa?

Takie pełne nazwy kolorów znalazłem:

BS - Blue Silver

CG - Copper Gold

GG - Green Gold

Edytowane przez Bartek_C
  • Like 3

Moim zdaniem nie ważne kto miał rację. Trudno jest rozróżnić te modele na podstawie zdjęcia bez widocznej dokładnej wielkości przynęty.

Fajnie że zdania były podzielone i kilka osób włączyło się do tematu.

Ja rozpoznaję po tym że Roach ma "krótszą  głowę", czyli odlew skrzeli jest krótszy. 

• Like 1