trout master Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Ja rozpoznaję po tym że Roach ma "krótszą głowę", czyli odlew skrzeli jest krótszy. ________ Jak najbardziej dobry kierunek. Długość korpusu prostszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Coś tam jeszcze udało się kupić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Przepraszam że tak późno ale w ostatnim czasie miałem trochę zajęć. Jeden z kolegów pytał o Slidera 10 w nietypowej kolorystyce. Już wyjaśniam.Jest to wobler z limitowanej edycji, upamiętniający 20. rocznicę współpracy firm Salmo i Energofish. Na jednym boku ma twarz węgierskiego skrzypka Pala Istvana.Tyle zdołałem się dowiedzieć na temat tego woblerka. ???? Choć ta twarz bardziej przypomina Śp. " Arnolda Boczka" ze znanego serialu telewizyjnego. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Uzbierało się i u mnie przez ostatnie lata trochę staroci Salmo, niektóre w tym sezonie nawet łowiły pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Te „bez oczu” to ze starości? Na innych „staroci” nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Wytarły się od przekładania w pudełku albo ich nie było. Może to wybrakowane egzemplaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Myślałem że to jakieś wersje bez oczu. BlindMoże testowe nie wybrakowane. Malowane oczy na lakierze zazwyczaj odpadają. Chyba że kolejne warstwy lakieru są na nich to wszystko razem „jakoś kupy się trzyma”.Ważne że lakier jest i malowany decor czy kalka nie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października (edytowane) I z Japonii przyjechały Wszystkie modele w wymienionych kolorach były robione na Japonię czy tylko chodzi o minnowa? Takie pełne nazwy kolorów znalazłem:BS - Blue SilverCG - Copper GoldGG - Green Gold Mam gdzieś skitrany w domu minnow/trout ze starym/grubym sterem, w tym malowaniu niebiesko-srebrnym typu "uklejka". Kotwiczki są tam na pewno zdecydowanie inne, niż w "japończykach". Kupowałem go lata świetlne temu, w Polsce. Edytowane 14 Października przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi