Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak, to salmo.Kolejność w okresach licz od modelu pierwszego od dołu z pierwszego zdjęcia (jeśli chodzi o stery). Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 I mamy nowy przedmiot kultu narodowego...A tyle się tego narwało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Z upływem lat nawet brzydkie dziewczyny mile się wspomina. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 dzięki za odpowiedź. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mam i ja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Pudełkowe leżaczki, jako ciekawostka Hornet w wersji 2,5 cm pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dwa stare Whitefishe i dwie wersje malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ten z kotwami chyba?już do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A ja powiem tyle, że jakby ktos miał ich już dosyć to z chęcią zaadoptuję każde dziecko salmo Bedą miały piekny plastikowy domek.... zwany pudełkiem Bedę je zabierał na spacer na ryby ... Czasem dam im popływać ... Old Salmo - Come back !!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, Duzo placisz za adopcje? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, Duzo placisz za adopcje? BujoZależy co chciałbyś oddac i na ile cenisz swe dziecię Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Oglądam te woblery i aż łezka się w oku kręci. Wracają wspomnienia sprzed lat.To część mojej kolekcji starszych Salmiaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kolejne śliczne "relikwie" ... cieszą oko... zdobią pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pozbieram jeszcze Hornety w jedno miejsce i wstawię fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Trochę to trwało. Obiecana fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A oto moje "zabytki" od Salmo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Takie cuda udało mi się zebrać Część zupełnie nowa...Relikty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 część zdobycznych Hornetów, reszta czeka na pudełka"Delicje"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 spotkałem kilku "rzeźników" ... było ciekawie...hehe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 obrodziło u mnie minnowami... cieszą oko , niech pocieszą innych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 pstrążki i strzeble mnożą się u mnie doskonale...chyba im warunki sprzyjają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 głowacze też są fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 różności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niezła kolekcja Roberto :-) jak znajdę chwilę to coś wrzucę ze swoich staruszków;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niezła kolekcja Roberto :-) jak znajdę chwilę to coś wrzucę ze swoich staruszków;-)Lepiej się nie chwal bo ma zdolność "przyciągania"!!! Moich kilka dołożył do swojej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi