Franc Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 pytanie nie aktualne nie dlamnie takie zabawki Chyba się już trochę zmieniło u Ciebie Adamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Mam 4 sztuki sprzed roku 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 I u mnie coś tam się nazbierało.Choć nie wiem czy to wszystkie stare modele.Może ktoś podpowie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wobki głównie z przełomu lat 98-02' ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A ja w czasie porządków trafiłem na takie konstrukcje ;-) W idealnym stanie i jeszcze z oryginalnymi kotwicami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 https://www.raven-fishing.pl/page/pl/product/31057/?sqr=slamo w raven można kupić dużo salmo ze starych lat jeszcze z grubym sterem jechać i kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, powiedzcie z jakich lat produkcji są wobki z takimi sterami ? Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, powiedzcie z jakich lat produkcji są wobki z takimi sterami ?nie takie stare, coś koło 2002 roku Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Przybyło kilka sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam.Kupiłem ostatnio coś takiego. Który to może być rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Kiedyś zadałem sobie trud i policzyłem. U mnie na ok 650 wobków gdzieś ok 130 To Salmo. Nie będe tego rozkładał do fotografii Ale to wszystko betka. Niedawno bylem u dobrego kolegi ktorego znam od lat kilkudziesięciu i dopiero co ujrzałem to gały mi wyszły. BOB by oszalał - zamierzchła prehistoria Edytowane 21 Października 2016 przez Marcin Rafalski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Na całe szczęście jestem chory więc moja pobudliwość jest bardzo osłabiona bo inaczej "oszalenie" jest bardzo prawdopodobne .Ja mam taki jeden, osobiście "certyfikowany" dla mnie od Piotra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Miedziana drużyna salmo:-P ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 o widze perch którego ktoś mi sprzątną z aukcji na all.... Ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Moje Perch ???? Edytowane 25 Października 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Śliczne. A co wzmian za tego po prawej u góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mój zestaw perch powyrzej leci na sprzedaż cena 420zł cel nowy kij na taki też mogę wymienić długość 2,10-2,40 Cw od 2 do .... Przeznaczenie pstrąg mała rzeka oraz okon z pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Mój zestaw perch powyrzej leci na sprzedaż cena 420złcel nowy kij na taki też mogę wymienić długość 2,10-2,40 Cw od 2 do ....Przeznaczenie pstrąg mała rzeka oraz okon z pontonu30 zeta za wobka w zestawie . Grubo. 2 tygodnie temu dałeś znać że posiadasz a tu sprzedaż wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) No tak inwestuje w inna kolekcje co tanie nie jest więc te muszę sprzedać co do ceny 80% z nich kosztowało mnie więcej niż 30zł. Więc nie wiem czy to tak grubo Edytowane 7 Listopada 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 No to Ty nie jesteś kolekcjoner tylko handlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 ???? a żeś teraz dał handlarz to raczej zarabia ja na tym zestawie stracę coś kolo 90-100ZL Więc handlarz to zemnie raczej mizerny.Za kolekcjonera też się nie uważam po prostu chce mieć 2 serię wobkow twórców których cenie tanie nie są więc cos sprzedać trzeba co wy widzicie w tym złego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A no i do tego postanowiłem też nabyć Starego cormorana wiedz dzielę się z innymi salmiakami ????o niektóre naprawdę ciężko a cenę zawsze można dogadać jak ktoś normalny sie zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Płotka ma od dziś siostrzyczkę Tylko trzeba będzie kółko łącznikowe wymienić bo stare pordzewiałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No Panowie, teraz niebieskie pudełka już są "stare". Na odwrocie nowych szarych akcent Fox-a. No i ceny niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Pozwolą koledzy że i ja zaprezentuje co mi się nazbierało, zacznę od 7cm minnow 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi