świstak Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Skromna kolekcja minnow 6cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Na deser dorzuce minnow 5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No to masz się kolego czym pochwalić ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Skad Ty chlopie tyle tego masz...Zacna kolekcja...Patrze i normalnie dostaje wedkarskiego orgazmu...Pozdrawiam kolekcjonerow "oldsalmo" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Skob.el jak to mówią trochę tu trochę tam, a że dużo w samochodzie i po hotelach siedzę to i się nazbiera Czasem jak dorwę większą partię to przy powrocie do domu czuje się jak konwojent, jakbym jakiś skarb przewoził no i coś w tym chyba jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) A spotkał się ktoś z takim woblerem?Korpus jak salmo executor, ale ster inny i ddodatkowo z logo dragona. https://drive.google.com/open?id=0B-jaL4Kl9scJWlpQT1g2dHYyQW8 https://drive.google.com/open?id=0B-jaL4Kl9scJYlZ3YVRTdU81bjQ Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Licus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Były takie,sam takiego miałem,oryginalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Również jestem w posiadania tego cudaka. Gdyby ktoś chciał się zamienić za minow-ka to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Swistak... naprawde pelne uznanie i podzie.,ze posiadasz az tyle relikwii. Ps. Ja posiadam kilka.sztuk woblerow Fanatic i na sterach maja napis DRAGON...Sam jestem ciekaw kiedy sie urodzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Skob.el nie podziwiaj, tylko szukaj, pytaj i odkładaj Może kiedyś będziesz mieć więcej.Moje relikwie są w pełnym użyciu a więc ,że z biegiem czasu może mi ich trochę ubyć Edytowane 4 Stycznia 2017 przez świstak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Swistak... naprawde pelne uznanie i podzie.,ze posiadasz az tyle relikwii. Ps. Ja posiadam kilka.sztuk woblerow Fanatic i na sterach maja napis DRAGON...Sam jestem ciekaw kiedy sie urodzilySalmo dla Dragona zrobiło woblery w latach 2002-2003. Ze współpracy dalszej nic nie wyszło, więc salmo wprowadziło je do swojej oferty nadając im swoje nazwy: executor, tiny itp.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Fajne macie kolekcje. Ale nie widziałem u was takiego, co prawda nie ma szat pstrąga, strzebli i innych, ale to też salmo minnow. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Banjo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Rzadki Perch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No tą są co najmniej dwa takie w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Brat bliźniak:-) ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 kolega @Banjo (bez urazy) chyba jeszcze mało widział ze starych Salmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pokaż coś czego moje oczy jeszcze nie widziały:-P ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Krzysiu nie kuś losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wrzuć coś bardzo rzadkiego:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 kolega @Banjo (bez urazy) chyba jeszcze mało widział ze starych Salmo Widział, widział jeszcze starsze i jeszcze przed powstaniem Salmo też widział . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zatem zwracam Honor i należyty szacunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zatem zwracam Honor i należyty szacunek.Honor nie został zszargany, ani nadszarpnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Panowie, ja lamer jestem, jeśli chodzi o nowe/stare, a już kolekcjoner to ze mnie żaden, dlatego prośbę mam - może ktoś z Was na jednym zdjęciu pokazać minnowa albo horneta z różnych lat, aby można było zobaczyć, jak się zmieniały? Pewnie będzie ciężko pokazać takiego wobka w jednej kolorystyce, ale mimo wszystko byłaby to ciekawa lekcja Pytanie numer dwa - nabyłem dzisiaj kilka "trout"ów, które wg mnie do złudzenia przypominają minnowy. Umie ktoś powiedzieć, jaka jest różnica między tymi woblerami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Również nie znam się na Salmo, ale przy okazji zakupu zestawu woblerów jednak się jakieś trafiły. Pierwsze w moim posiadaniu. Nie wiem czy to stare czy nowsze egzemplarze ale fotkę jadnak wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) To są stare modele:od góry 5 minnow,środek głowacz,i na dole strzebelka 6.Fajne Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Roberto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi