Mariusz54 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzięki @Roberto za odpowiedź. Właśnie ten na dole wydał mi się ciekawy. Tak jakby ręcznie malowany. Ale mogę się mylić. Oczywiście mogę je na coś ciekawego wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 To są stare modele:od góry 5 minnow,środek głowacz,i na dole strzebelka 6.Fajne Robert, a czym strzebla różni się od minnowa? Bo "na oko" jakieś takie podobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dzięki @Roberto za odpowiedź. Właśnie ten na dole wydał mi się ciekawy. Tak jakby ręcznie malowany. Ale mogę się mylić. Oczywiście mogę je na coś ciekawego wymienić.Jesli chodzi o minnowa malowanego na strzeble. Najwidoczniej komus z wedkarzy nie przypasowalo fabryczne malowanie i popelnil malarski majstersztyk. Dla tego ta strzebla wyglada jak wyglada. Kiedys byla taka moda ze na Sanie kazda strzebla musiala miec czerwony grzbiet. Jak nie miala wedkarze malowali takowy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Robert, a czym strzebla różni się od minnowa? Bo "na oko" jakieś takie podobne Bebechy maja takie same, roznia sie jedynie malowaniem. W zasadzie to od poczatku sa tylko minnowy o roznej nazwie ze wzgledu na malowanie. Z tego co wiem kolorow nieco bylo i kazdy ma swoja nazwe i skrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie!Może ktoś w końcu wstawić foto pokazujące jak ten minnow się zmieniał w czasie? Bo nie siedzę, że nikt nie ma wobkow z różnych okresów produkcji. A najfajniej byloby, jakby jeszcze o pracy wobki i skuteczności jakiś komentarz się pojawił :-) Edytowane 8 Stycznia 2017 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Wiem, że tutaj tylko o wobkach salmo, ale tutaj też coś skrótowo o nich jest (#182): http://jerkbait.pl/topic/66822-najstarsze-woblery-w-polsce/page-10 Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2017 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Co do tematu niewiele widać zdjęć z perchami z metalowym sterem nie wierze że koledzy takich nie posiadają A tu 4 minoowy które zostawiłem sobie ze swojej kolekcji która w wiekżości poszła do kolegów Edytowane 9 Stycznia 2017 przez milupa To nie giełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Panie, percha oraz pikea z metalowym sterem to nawet ja posiadam :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Miałem kiedyś takiego niebieskiego M6F PB i sandacze ciupały na niego że hej, niestety w zeszłym roku zdarzyła się tragedia.. a tak uważałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Miałem kiedyś takiego niebieskiego M6F PB i sandacze ciupały na niego że hej, niestety w zeszłym roku zdarzyła się tragedia.. a tak uważałem Nietylko na niebieskiego biorą jak szalone, niestety czasem zdarzają się szczupaki i to nawet w nocy.Nie stosuje przyponów i też w ten sposób kilka nad wodą zostawiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 No ale w końcu przynęty są po to, aby nimi łowić Ale też czasami używam brzydkich wyrazów, gdy lubiana przynęta zostanie pochłonięta przez Wisłę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ostatnio namierzyłem taki unikat po którym ponoć wszystkie kolekcje podwajają swoją wartość :$ ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Moje 'stare' Perche 12F 1go mam od ponad 25 lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Moje Perche 12F 1go mam od ponad 25 lat 20170401_142042.jpg Kurcze myślałem że sprzedajesz a potem patrze.... nie , to nie giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 a ja mam taki nie wiem czy to rarytas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 a ja mam taki nie wiem czy to rarytas WP_20170401_001.jpgoczywiście, że rarytas...Pike lub się nim delektować...hehe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To i ja się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jeszcze POLSKIE Salmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To też jeszcze polskie ale kupione tydzień temu, w sklepie Ciekawostka: zamówiłem dwie sztuki i jedna sztuka przyszła ze "starym" typem kotwic a druga z "dzisiejszym", poza tym obie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Hej a gdzie kupiłeś te perchy bo takich szukam międzyinnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Hehe, wiem, tak myślałem, że się zainteresujesz. Mają spory wybór Salmo, w tym 16cm Pike z metalowym sterem i Whitefish'e 13cm i 18cm, też z metalowym. Minus: sklep jest niemiecki. Jakby tego było mało to wysyłka za granicę kosztuje u nich 15€. Ja brałem dwa Slammery i Powerpro na metry, to wobki wziąlem "przy okazji". https://www.angel-domaene.de/advanced_search_result.php?keywords=salmo#page=4&perpage_selector=46&display_selector=0&products_sorter=0&specialsOnly=0&minimumPrice=1&maximumPrice=90Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) WitamBedac krotko w Polsce, kupilem te jerkiKazdy ma inne opakowanie.Czy ktos moze wie,o czasie, w ktorym byly produkowane?Pozdrawiam Adam Edytowane 27 Lipca 2017 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 W sumie nie pamiętam ile leżą ale znalazłem swój stary plecak a w środku takie ciekawostki :)i ciekawostka od dragona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Panowie, a wobki Salmo pod szyldem Dragona, to jakieś unikaty w tych czasach ? Kiedy Salmo dla nich robiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jakoś 2003 r. kupowałem trociowce Dragona robione przez Salmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi