milupa Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) "Pamiętacie nasz zeszłoroczny wyjazd? Grupa forumowiczów jerkbait.pl odwiedziła wtedy Gamleby. Nasz wyjazd mogliście śledzić w wątku „Zlot 10-lecia jerkbait.pl - Gamleby", po tym wyjeździe Uczestnicy zachęcali nas byśmy kontynuowali organizację takich wypraw."Podjęliśmy więc decyzję o organizacji następnego wyjazdu, tym razem wybór padł na Syrsan - Zatokę świerszczy, gdzie będziemy w okresie 14-21.05.2016.Miejsce dobrze nam znane z licznych wypraw zarówno naszych redakcyjnych jak i naszych forumowiczów.Organizatorem wyjazdu jest Eventur Fishing.Partnerami wyprawy są:Firma Graff http://graff-team.com/pl/Igor Olejnik http://www.oldstream.pl/index.php oraz do testów otrzymaliśmy od ElJacht ... świetne urządzenie DragonFly W tym wątku będziemy omawiać strategię przed wyjazdem, jak i prowadzić relację z wyjazdu. Dla przypomnienia wstawiam listę 22 uczestników wyprawy na Syrsan:1. daroo2009 2. pleciona 3. kaczor 4. borys1 5. milupa 6. szymuss 7. jbk 8. remek 9. godski 10. rd1_68 11. Waldi 12. Sebo 13. Hubertus 14. bartsiedlce 15. silurus 16. Tomek88 17. hasior 18. wuran 19. Sebalos 20. Pride 21. coma22. Durzy Jak już Remek w którymś z wątków wspomniał chętnie spotkamy się z innymi forumowiczami na wspólne łowienie. Edytowane 1 Października 2016 przez remek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Powodzenia ja będę na Ruovesi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Cześć, Piotrek, dziękuję za uruchomienie wątku. Trochę zdradzę kulisy naszego wyjazdu. Od kilku miesięcy każdy z uczestników posiadał dostęp do specjalnego obszaru na forum poświęconemu naszej wyprawie. Tam dyskutowaliśmy na różne tematy: - jak się przygotować - co to Syrsan i trochę o łowisku - strategia przed - czyli o połowie szczupaków na szkierach - wątki sprzętowe - organizacja wyprawy Ten wątek to jak Piotrek napisał ... już nasze relacje przed wyprawą. Czyli przygotowania, później wyjazd, a na końcu oczywiście relacja z naszej wyprawy. W tym roku 22 osoby będą przebywały na Syrsan - zatoce świerszczy. Nie łatwa to woda, ale potrafi wynagrodzić ładnym szczupakiem. To pole do wielu eksperymentów, których autorami będą nasi forumowicze. 7 dni ... polowania na szczupaki, próby pobicia życiowych rekordów itd. Kolegów ze Szwecji zapraszamy do odwiedzin. Po prostu przyjedźcie do nas, odwiedźcie nas na Syrsan. To szansa do wspólnej integracji na Waszym terenie. Zostało .... 63 dni i staniemy na pokładzie promu do Szwecji. Odliczamy zatem ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Może koledzy ze Szwecji podziela się także swoimi doświadczeniami z ta wodą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 63 dni? Oż cholera! Znając życie, czas zacząć sie pakować . Tytan dopiero zamówiony, z Shakerów 8 niewiele zostało...Jak żyć panie premierze, jak żyć? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ...skoryguj na: Pani Premier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 A może by tak zaplanować drugą wycieczkę w tym roku. Wrzesień. Np. Gamleby. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Już tylko 62 dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tak mało czasu....a kija nawet nie ukręciłem na wyjazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Mój dziadek to i leszczyną władał Feederki, muchówki, matchówki, jerkówki, "Żywiec"ówki i inne zjawiskowe cuda będą. Myślę, że możesz liczyć na przychylność kolegów gdyby zabrakło oręża Fakt, już tylko 62! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tak mało czasu....a kija nawet nie ukręciłem na wyjazd Jako rezerwę biorę trójskład od Ciebie kupiony. Niech służy jakbyś nie zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Może koledzy ze Szwecji podziela się także swoimi doświadczeniami z ta wodą. http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Pozdrówcie ode mnie Petera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Pozdrówcie ode mnie Petera Pozdrowimy, pozdrowimy. Jestem ciekawy czy pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A swoją drogą dzisiaj odkryłem na telefonie te zdjęcia ... Pamiętacie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Fajnie powspominać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To i ja coś wrzucę. Poczuć wiatr we włosach - bezcenne . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Trochę zdradzę kulisy naszego wyjazdu. Od kilku miesięcy każdy z uczestników posiadał dostęp do specjalnego obszaru na forum poświęconemu naszej wyprawie. Tam dyskutowaliśmy na różne tematy:- jak się przygotować- co to Syrsan i trochę o łowisku- strategia przed - czyli o połowie szczupaków na szkierach- wątki sprzętowe- organizacja wyprawy Remku, część z tych zagadnień jest uniwersalna i mogłaby być kopalnią wiedzy nie tylko dla uczestników zlotu na Syrsan, ale też innych planujących szkierowe wyjazdy. Nie myśleliście o udostępnieniu ich jednak? Przy okazji - ja w tym samym terminie jadę na Św. Annę z wrocławsko - warszawską ekipą w 3/4 złożoną z forumowiczów. Będziemy więc łowić po sąsiedzku Może będzie szansa spotkać się na promie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie wszystko można udostępnić. Mapy bankówek np. nie powinny być dostępne dla wszystkich w necie. Albo karczemne awantury o podział łódek i domków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie wszystko można udostępnić. Mapy bankówek np. nie powinny być dostępne dla wszystkich w necie. Albo karczemne awantury o podział łódek i domków .Udostępnienie bankówek ze Szwecji nie zrobi takiej szkody, jak tych np. z Wisły :-) Ale racja - miejscówki, domki, kto ile bierze butelek, etc. - niekoniecznie ale już tematy bardziej uniwersalne - czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Hmmm życie mnie nauczyło by nie obiecywać ale plan w głowie mam by pewne rzeczy udostępnić ale w innej formie. Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tymczasem coraz mniej do Syrsan. Dzieje się bo pudełka naszych uczestników cały czas witają nowe przynęty. Macie to samo? Na początku twarde postanowienia, że tym razem tylko 5 przynęt by z dnia na dzień nasza silna wola topniała jak wiosenny śnieg (właśnie u nas pada śnieg ... może ostatni w tym roku?). U mnie pojawiły się w zeszłym tygodniu nowe flashe ... w weekend nabyłem nowe polar fleshe i czas wiązać muchy bo ... przyjdzie mi pojechać z paczkami materiału. A czas leci nieubłaganie. A jak tam koledzy w Szwecji? Ostra zima? Czy raczej tak jak u nas ... wszystko będzie przyspieszone? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 No patrząc na okno dziś Remek o tej porze to u nas w W-wie zima w pełni. Właśnie wracałem samochodem do domu i ślisko i śniegu KUPA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ale za to pięknie jak w Boże Narodzenie ... tylko czekać na Mikołaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi