rd1_68 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Przyleci kurczątko w czapeczce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Strategia, strategią, a w międzyczasie szykujemy niespodzianki dla uczestników ale o tym jeszcze przez chwilę ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ciiiiiiii .... Bo z nami warto. Ale wiedzą Ci co biorą i ufają, że będzie dobrze. Piotrek się uwija więc będzie baaaardzo dobrze Wiem ale guzik powiem. Wczoraj śnieg, dzisiaj woda. W marcu jak w garncu. Dobrze to czy źle. Szwedzki jerkbait albo śpi, albo nas nie widzi bo raportu pogodowego brak. Jutro napiszę do zaprzyjaźnionego korespondenta szwedzkiego. Niech zdradzi co nieco. A u mnie kilka nowości z zeszłego tygodnia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Oj przepraszam dwa ostatnie zdjęcia nie miały wejść 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Łaa ja też chce taile do muchi, gdzie to wyrwać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 http://www.fishon.it/index.asp?Lang=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Zima właśnie odpuszcza.Pierwszy dzień gdzie czuć wiosnę.Wczoraj zauważyłem pierwsza dziką gęś.Zdziwiło mnie trochę, bo pierwszym oznakiem nadciagajacej wiosny są borsuki. Niestety zwłoki leżące niedaleko drogi Edit.Tam na południu pewnie sporo ciepłej Edytowane 16 Marca 2016 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Fleszyki nowe śliczne i kolorowe. Wabić pajki będą jestem tego pewny. W weekend kręcenie zaczynam bo zegarek coraz głośniej tyka ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Trzeba zacząć myśleć o pakowaniu na wyjazd i tu naszło mnie w co się spakować, zwykle brałem torbę w niej luzem pudełka i inne manele, w tym roku pomyślałem o skrzynce i tu mam zagwozdkę którą wybrać.Zależy mi aby pudełka pomieściły jerki i gumy do 23 cm. Wstępnie wytypowałem ten model i tu pytanie do posiadaczy tych skrzynek czy spełni moje założeniaK-DON 1007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Piotrek, ja bym najpierw skrzynkę do walizki przymierzył. W Wizzair limit to 32 kg ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Piotrek, ja bym najpierw skrzynkę do walizki przymierzył. W Wizzair limit to 32 kg ;-) Lecę LOT, tam jest jeszcze mniejszy limit ale skrzynka jedzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 A, to ładuj na maxa ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam taką skrzynkę , miałem ją na Storsjon . Bardzo pakowna To jest zawartość tego głębokiego pudełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam taką skrzynkę , miałem ją na Storsjon . Bardzo pakowna To jest zawartość tego głębokiego pudełka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 w ramach przygotowań przegląd drobnych akcesoriów do zabrania na Syrsan, ten licznik u góry to efekt Kanalgratisdotse czyli wg Remka lektury obowiązkowej przed wyprawą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Tak z ciekawości, jaka jest średnica tych 20 kg fluocarbonów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 na "oko" i przymierzając do linijki ma to 1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wezmę dwa dyżurne. Ale po każdym rzucie będę się zastanawiał: będzie obcinka czy nie ? Ot, taka szwedzka ruletka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) w ramach przygotowań przegląd drobnych akcesoriów do zabrania na Syrsan, ten licznik u góry to efekt Kanalgratisdotse czyli wg Remka lektury obowiązkowej przed wyprawą akc.jpgDo mnie idzie fluorocarbon Daiwa S.W. 0,90 o wytrzymałości ponad 40 kg. Będzie tego 50 meterków.Jak ktoś chce to dychę mogę oddać po kosztach. http://kuphaczyk.pl/pl/fluorocarbon/338-daiwa-material-przyponowy-tournament-sw-shockleder-type-f-nowosc-2014.html Zamierzam go wiązać węzłem pokazanym przez Jarka JBK a nie tulejkować. Tulejkowanie może go osłabić.Uważaj na te agrafki Dragona. Dużo ludzi na nie narzeka.W razie czego zabieram zapas porządnych agrafek AFW na Syrsan. Liczników trochę będzie. Też sprowadziłem kilka dla siebie i kolegów. Pewnie rozgrzeją się do czerwoności . Edytowane 27 Marca 2016 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 w razie czego zdejmie się pokrywy od liczników i będą robić za wentylatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ta linka Dragona to może nie być fluorocarbon. Spójrz, tutaj link do linki Daiwa dużo tańszej ale to już nie fluorocarbon. Fluorocarbon 4 x droższy. http://kuphaczyk.pl/pl/zylki-przyponow/339-daiwa-przypon-nylonowy-tournament-sw-shockleader-type-n-nowosc-2014.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wlazłem w opis tego fluo Daiwy: "to najwyższej jakości fluorokarbon prosto z Japonii. Średnice dobrano z myślą o połowie morskim halibutów, dorszy i czarniaków, a także o bardziej tropikalnych zdobyczach takich, jak GT, amberjack itp." i sam już nie wiem czy szczupły przegryzie go czy nie. Z wymienionych powyżej gatunków, łowiłem dorsze. Jak wygląda uzębienie pozostałych w porównaniu ze szczupakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wlazłem w opis tego fluo Daiwy: "to najwyższej jakości fluorokarbon prosto z Japonii. Średnice dobrano z myślą o połowie morskim halibutów, dorszy i czarniaków, a także o bardziej tropikalnych zdobyczach takich, jak GT, amberjack itp." i sam już nie wiem czy szczupły przegryzie go czy nie. Z wymienionych powyżej gatunków, łowiłem dorsze. Jak wygląda uzębienie pozostałych w porównaniu ze szczupakiem ?Tego nie wiem. To opis z tej droższej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Opis Tournament S.W. Shockleader Type F. Fluocarbonowcy mieliście obcinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Opis Tournament S.W. Shockleader Type F. Fluocarbonowcy mieliście obcinki ?Nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi