Z Olsztyna Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Prośba Mam do Was prośbę odnośnie soboty 14.05Podajcie czas śniadania,aby można było dwa słowa zamienić.Czy jest szansa zabrać się z kimś na łódkę aby pomachać(może znajomy pociągnie swoją,tu jeszcze nic nie wiem)Czy splywacie na lunch, no i jako takie namiary do Wascmosc.Może być priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ProśbaMam do Was prośbę odnośnie soboty 14.05Podajcie czas śniadania,aby można było dwa słowa zamienić.Czy jest szansa zabrać się z kimś na łódkę aby pomachać(może znajomy pociągnie swoją,tu jeszcze nic nie wiem)Czy splywacie na lunch, no i jako takie namiary do Wascmosc.Może być privpozdrawiam 14.05 ekipa pewnie będzie jadła śniadanie na promie przed zjazdem, ja przylatuje później samolotem.Potem podrzucę ci mój nr szwedzki bo bo nie znam, a nie mam przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No tak,popimplaly mi się jak nic znowu daty Czasem śmieszne historyjki wychodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 U nas pełna mobilizacja. Dzisiaj czwartek. Jutro piątek i .... za tydzień najpierw przywitamy Gdańsk, później promem przez Bałtyk a sobota od rana Karlskorona. Kolejny etap to Vastervik - tam dobra kawa, chwila odpoczynku, drobne zakupy, sklep wędkarski ... trzeba tradycyjnie odwiedzić i jedziemy dalej na nasze Syrsan. W tym roku będzie się działo. 22 osoby na wyspie! Jak czytam co biorą uczestnicy to ... setki różnych przynęt, dziesiątki wędek , echosondy, różny osprzęt .... będzie co oglądać, co testować. A ryby? Zobaczymy. Będzie omówienie łowiska, będzie praca grupowa. Mamy nadzieję, że kilka grubych ryb zobaczy obiektywy naszych aparatów. Od kolejnego piątku bądźcie z nami. Będziemy wrzucać relację z naszej wyprawy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Remek zamiast Gdańska to jednak lepiej pojedźcie do Gdyni Pokaż chłopakom lokal z żeberkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pozdrówcie Petera.Ciekawe czy ktoś poprawił rekord okonia, w zeszłym roku za 57 cm Peter dawał paliwo gratis na cały tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 57 cm no to grubo, trzeba będzie spróbować [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 57 cm no to grubo, trzeba będzie spróbować [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSpróbujemy Może to nie cel numer jeden ale znam miejscówki okoniowy i pojedziemy trochę podłubać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Remek zamiast Gdańska to jednak lepiej pojedźcie do Gdyni Pokaż chłopakom lokal z żeberkami Lokal z żeberkami w planach. Pojedziemy bo daje kopa na ... 2 dni Choć na promie ostatnio wyżerka była całkiem dobra.Taaaa ... do Gdyni A przy okazji ... pierwsza ekipa jerkbaitowa wyrusza jutro na Stora Bellen. Trochę inaczej bo jezioro. Natomiast ciekawie się zapowiada. Czekamy na wieści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Ja już powoli pakuję pudełka. Dziś przebrałem jerki i gumy. Jeszcze zostało poczyścić wahadełka i pozmieniać gdzie niegdzie kotwiczki na niklowane, te zwykłe złote po tygodniowym wyjeździe nadają się tylko do wymiany.Najważniejsze już jest, teraz powiązać dozbrojki do gum, przemyśleć czy aby na pewno wszystko jest i "aby do soboty". Edytowane 5 Maja 2016 przez daroo2009 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Mała relacja z przygotowań co by wątek ożywić. Armia gotowa do wymarszu. A właściwie jej część. Po lewej pływające po prawej tonące. Tak mniej więcej.Sami zatwardziali w bojach poważni zawodnicy. Niejeden kieł już widzieli.Ciekawe ile wejdzie tego do pudełka widocznego na ostatnim zdjęciu ? Później wrzucę resztę zdjęć. Prawie wszystko weszło. Niesamowite. Rezerwiści: Teraz kolej na drugie pudło. Pójdzie tam co zostało + gumisie.I jeszcze ze dwa mniejsze z żelastwem i gumisiami. Tego z blaszkami nie pokażę bo tam ukryta jest tajna broń w ilości około 10 sztuk. Edytowane 6 Maja 2016 przez godski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Relacja z dalszej walki.Ale zanim do tego przejdę najważniejsze. We wszystkich kotwicach/hakach pousuwałem zadziory. Aż mnie łapy od kombinerek bolą.Po ostatnim wędkowaniu z wynikiem 17 szczupłych w tym 94 cm wreszcie do tego dojrzałem. Po prawie dwóch latach przemyśleń. Nic nie spada Panowie. Kilka szczupłych łyknęło jerki bardzo głęboko. Był problem z odhaczeniem. Z zadziorami ich szanse na przeżycie na bank by były mniejsze. Do sedna. Żelastwo. Tajna broń pod przykryciem. Drugie pudło też już spakowane. Zapas gumek i mapki gotowe. Towar do zbrojenia gumek. I na koniec zestaw do cięcia/wyhaczania/majsterkowania itp. Edytowane 7 Maja 2016 przez godski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Andrzej, ta cała gromada jerków zmieściła się do tego Meiho Versus VS3070? Łącznie ze Sliderami 12 i Busterami 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Andrzej, ta cała gromada jerków zmieściła się do tego Meiho Versus VS3070? Łącznie ze Sliderami 12 i Busterami 15?Tak. Slidery były 10. Zostało tylko to co widać na jednym ze zdjęć. To najlepsze pudło na rynku moim zdaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Po takich przygotowaniach to tylko pogoda moze pokrzyzowac dobre wedkowanie.Brawo @Godski! Powodzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Godski BRAWO!!! Normalnie szok! Możesz otworzyć tam jakiś punkt sprzedaży i ... montowania zestawów Piękne!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Nie wiem co za tajna broń, ale pluszaków nie widzę w twoich pudełkach, wymiotło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie, będę miał na promie przesyłkę dla Sławka (@Pleciona). Czy ktoś z Was mógłby ją ode mnie odebrać i doręczyć na Syrsan? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 U mnie miało z założenia być kompaktowo i na razie mieszczę się w jednej skrzynce więc trochę skromniej, ale z reszty pudełek mam wrażenie, że lurasy groźnym wzrokiem na mnie spoglądają. W kieszenie chyba będę pakował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie, będę miał na promie przesyłkę dla Sławka (@Pleciona). Czy ktoś z Was mógłby ją ode mnie odebrać i doręczyć na Syrsan? Mogę zabrać,też mam fanty dla Sławka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 U mnie miało z założenia być kompaktowo i na razie mieszczę się w jednej skrzynce więc trochę skromniej, ale z reszty pudełek mam wrażenie, że lurasy groźnym wzrokiem na mnie spoglądają. W kieszenie chyba będę pakował A u mnie wręcz odwrotnie, chyba taki syndrom żółtodzioba Biorę prawie wszystko co mam bo nie wiem co się sprawdzi. A jeśli mi czegoś braknie to liczę też trochę na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Godski ,wez zapas big banditów pojdą jak świeże bułeczki jak nic chyba ze szwedzkie tańsze... mega kilery przy najmiej na Boren połamania... Edytowane 9 Maja 2016 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Godski ,wez zapas big banditów pojdą jak świeże bułeczki jak nic chyba ze szwedzie tańsze... mega kilery przy najmiej na Boren połamana...100 gramów to dla mnie za ciężko. Mam bandytów ale zostają w domu. Bustery muszą je zastąpić.Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jednego możesz dla mnie wziąć. Macham i cięższymi więc chętnie spróbuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Już do pudła się nie zmieści. Luzem Ci do Roberta zawiozę. Będziesz w czwartek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi