jbk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Coraz bliżej wyjazdu i czas powoli się pakować . Samolotem szybciej , wygodniej ale są ograniczenia wagowe. Na razie pakuję sprzęt wędkarski ,kamizelka, dryfkotwa,echosonda . Ciuchy przed samym wyjazdem. Wędziska przyjadą z Polski jednoskłady St.Croix Legend Tournament Pitchin i Big Jig.Przynęt do casta biorę nie dużo. Tylko te na które lubię łowić , w nie wierzę ..... plus Algi Mam nadzieję sporo czasu spędzić z muchówką w ręku i w tubie są dwa kije. Tak prezentują się zestawy Będę łowił na muchy wykonane przez Kacpra Niklausa Bauera no i moje wypociny kilka dodatków Na razie pakowanie przebiega bez problemowo , może tym razem nie będę walczyć z "nadwagą" do ostatniej chwili 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 no prosze - dobrze wiedzieć że ktoś muchę będzie podawał - ja również tylko że na św Annie. (jak możesz to podaj telefon na priv - jak życie pozwoli to zdzwonimy się na słowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Tam muchówką przynajmniej czterech zakapiorów będzie rzucało - Remek, Pleciona , Tomek88 i JBK.Ale na pewno nie cały czas. Widziałem ile to wymaga siły. Cały tydzień tak rzucać to jest wyczyn. I męczarnia - moim zdaniem. Poza tym w ten sposób chyba nie obłowisz miejscówek 5-8 metrów o ile mi wiadomo. Edytowane 10 Maja 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Czterech i pół ,dla mnie też Kacper ukręcił co nieco i zamierzam spróbować ...ale castem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Czyli spintube. To mam i popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja również, choć nie castem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Bartek, też będę wyrzucał Spintuby spinnem. To nieloty są mimo swojej wagi po namoczeniu 30-40 gramów. Po co sobie życie utrudniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nowe Spintuby "Disco", mają 30cm i w wersji "fast sink" całe 55g, więc z takiego casta "pod Slidka 10", powinny lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nowe Spintuby "Disco", mają 30cm i w wersji "fast sink" całe 55g, więc z takiego casta "pod Slidka 10", powinny lecieć Tak, tylko są niedostępne w PL. Chciałem kupić. Tylko raczej w wersji Pike bez Disco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jarku Twoje "wypociny" ładniejsze niż "dzieła" Bauera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Już do pudła się nie zmieści. Luzem Ci do Roberta zawiozę. Będziesz w czwartek?Oczywiście. Tej komedii z pakowaniem nie mogę ominąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Ja już też spakowany ,kilka fotek klamotów. Kilka gum,SG, PIG Shad ,Daiwa Duckfin,do pomocy Lunkery 4 i 5",Relax Pull baity i dżery hand made w tym parówy oczywiście ,do tego kilkanaście busterów i Big banditów. Muchy by Kacper.k ,może nie są fotogeniczne ale w wodzie genialnie pracują. Sprzęt do uwieczniania naszych okazów Cały dobytek zamknąłem w tej skrzynce,wagi nie zdradzę Kilka rzeczy takich jak,podbierak,echo,kamizelka,narzędzia,linki i druty tytanowe,ładowarki ,kable ,karty sd. Kije :X-zoga 7 i 10kgMhx Mb 842-2 i Mhx l 905-2 Multiki: Alphas 150,tatula Hd custom 150,T3 sv, Revo SS 51 Linki.PP 8 ,20, 30lb,Varivas casting 40lb Edytowane 11 Maja 2016 przez Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Niezły arsenał szykujecie :-) każdego dnia czekam na kolejne porcje takich zdjęć :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja właśnie kończę się pakować i przy okazji robię aktualizację softu w echosondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A ja ładuję baterie do kamer, wędki i kołowrotki spakowane, dziś jeszcze przyszła mi sebilka magic swimmer 165 łamana. Pozamiata mam nadzieję szczupaki Jeszcze dwa dni i o tej porze już będziemy na promie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A ja z 3 godzinki temu dowiedziałem się że jedziemy dzień wcześniej Nie wiem jak ja to sobie wbiłem do głowy Więc został mi o jeden dzień do szykowania się mniej a jestem w lesie ........ Pozytyw tego jest jeden , mniej oczekiwania na ten "moment" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Sebo, luzik. Ja mam liste i rzeczy porozstawiane po domu. Właściwie pakowanie zaczne i skoncze jutro wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Sebo, luzik. Ja mam liste i rzeczy porozstawiane po domu. Właściwie pakowanie zaczne i skoncze jutro wieczorem:) Ty masz przynajmniej żonę która rozumie o co chodzi i raczej nie robi scen, a jeżeli już to tylko takie że sama nie jedzie Moja już tak krzywo na mnie patrzy za te klamoty porozstawiane po domu że chcę jak najszybciej wyjechać i zejść z widoku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja mam oddzielny pokoik tylko na sprawy wedkarskie, ktory dzisiaj wygląda tak A Karola bardzo by chciala z nami pojechac, ale trzyma ja w domu mala przyszla wedkarka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Brawo Ja! właśnie skończyłem,1 dzień przed czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A bierzecie dryf kotwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Tak, sporo osob je bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Patrzę na Wasze pudła i zastanawiam się czy nie wziąć jedynie pudła z muchami Od każdego po jednej przynęcie i byłbym szczęśliwym wędkarzem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi