milupa Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Patrzę na Wasze pudła i zastanawiam się czy nie wziąć jedynie pudła z muchami Od każdego po jednej przynęcie i byłbym szczęśliwym wędkarzem. Możesz możesz wziąć same muchy, znając Ciebie to i tak 90% czasu będziesz machał tym sznurkiem nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Patrzę na Wasze pudła i zastanawiam się czy nie wziąć jedynie pudła z muchami Od każdego po jednej przynęcie i byłbym szczęśliwym wędkarzem. Coś o wymianie garażowej wspomiłałeś,to wziąłem kilka rzeczy i tak pewnie wodę zobaczy 20% z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moje pudełeczko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 No to zaczynam się pakować bo o 15,00 wyruszam do Daniela do B.Białej.Do zobaczenia na promie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moje pudełeczko Bardzo podobnie wygląda moje pudełeczko, które wyciągam z piwnicy ... 23-go grudnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 10:00 jutro .... start ....... będziemy nadawać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 będzie J-23 znów nadaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Trzymam kciuki za Potop Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Oj będzie, jak się do mnie chłopaki zwalili ze sprzętem to trzeba było zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ktoś foty robił. Niech wrzuci. Durzy zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak wyglądało na półmetku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Od razu wartosc samochodu podskoczyla Ja przed chwila skonczylem pakowanie. Jutro o 9:30 spotkanie z Tomkiem i zaladowanie wszystkiego do busa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Życzę wszystkim uczestnikom wyprawy J.B Syrsan 2016 dużych ryb i pobicia swoich Pb. W tym roku się nie załapałem, może za rok. Powodzenia Panowie. Edytowane 12 Maja 2016 przez urasenty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dzięki Danielu, będziemy ciężko pracować na ten sukces 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Życzę wszystkim uczestnikom wyprawy J.B Syrsan 2016 dużych ryb i pobicia swoich Pb.W tym roku się nie załapałem, może za rok.Powodzenia Panowie.Dzięki. Będą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 No panowie, spokojnej podróży i czekamy na relacje -) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Powodzenia chłopaki. Miłej zabawy i bezpiecznej podróży! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Powodzenia panowie, niech moc będzie z wami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Oj dzieje się ... pakowanie, rozpakowywanie, pakowanie .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No ładnie zapakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Jak Cygany :-D Powodzenia ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To już? Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No to jedziemy na bogato...... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No to jedziemy na bogato...... Szerokości... jako to się mówi. Jeszcze wczoraj wyglądało to tak: Andrzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 @Godski zapuścił brodę czy to tylko cień? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi