Skocz do zawartości

Syrsan 2016 - wyprawa jerkbait.pl

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Dzis kolejny dzien i kolejne próby dobrania się do mamusiek. Zaryzykowałem sporo i poplynełem na odległy szkier sprawdzić co tam w wodzie piszczy. Okazało się że jest jeszcze gorzej niż tu. Woda zmacona...wiało strasznie do tego pod woda było sporo kamieni,skał to w połączeniu z znikoma aktywnością szczupaka sprawiło ze postanowiłem wrócić na znana mi miejscowke przed mostem. Tam w krótkim czasie od zerowej ,ilość szczopakow wzrosła do minimum 30szt. Zdecydowana wiekszosc zlowilem na Eluskowego Madkinga który w dalszym ciagu rządzi. Pod sam wieczór na Tomkowego jerka miałem odprowadzenie na raz 2minimum 90cm ryb! Wiec są, ale nie chca z jakiegoś powodu zagryzac... dziś największą rybą była 70...nie powala ale lepszy rydz jak nic:) dziś w fotorelacji wczorajsza 93.

post-51812-0-48230700-1463432970_thumb.jpg

post-51812-0-01700400-1463433003_thumb.jpg

post-51812-0-25996900-1463433026_thumb.jpg

• Like 21

Mało zdjęć i relacji, a miało być tak pięknie ;-)

Byłoby więcej ale okoliczności nie sprzyjają.

Ryby są małe, a zasięg jeszcze mniejszy zasuwam po Edge :(

My dziś pływamy w 3 z Plecioną i Borysem, ryb sporo ale małych.

Borys złowił też okonia 39 cm

Witam Panowie

Zapytanie:

Jak Wasze oceny po 3 dniach pobytu? Mam na myśli wyniki, w powiązaniu z zmienną pogodą? 

Doczytuję, że Caryce..a owszem są, ale jak to one, lekko kapryśne. Dużo maluchów ( 50-60 cm). Pojedyncze okonie. Co z sandaczem?

Jakieś ew porównanie z ubiegłorocznym wyjazdem? Oczywiście tylko 2 słowach..

Remku, jak Ci idzie z muchą?

Niech am Panowie trzeszczą....nadgarstki.

Pozdrawiam

Alek