Tomek88 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Wywiad dostał misję, aby sporządzić portret i założyć tekę sprawcy przynęty mogącej służyć również za narzędzie samogwałtu, stąd grippeny. PS. 1:1 za talibana ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 To i ja coś napiszę . A jako że nie lubię długich poematów to może tak-Z rybami hu...wo, z towarzystwem doborowo. Również dziękuję za fajną koszulkę Graffowi i za killerską blaszkę Igorowi.Szkiery tym razem nam dokopały. Dlatego jesień jest nasza. Trzeba Gamleby odwiedzić... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 To i ja coś napiszę . A jako że nie lubię długich poematów to może tak-Z rybami hu...wo, z towarzystwem doborowo.(...)Jeśli pisząc to słowo, które wykropkowałeś, miałeś na myśli to słowo, które ja mam na myśli, ( ), to powinieneś napisać przez "ch". Wiesz, chodzi o to, by było dłuższe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 http://sjp.pl/huj Koniec offtopa. Jak błąd to niewielki. Jak mały h..j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Z rybami tymi po, które przyjechaliśmy było nie do przeskoczenia, ale ja tam szczególnie z ostatniego dnia z Jarkiem JBK jestem zadowlony, obłowiliśmy się na muchę jak dzikie świnie i obaj pobiliśmy PB Jarku do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie wiem jak mogłem o tym zapomnieć - Bart, Sebo i Hubertus - dzięki za zapoznanie z Cinderellą i Wasze wybieranie papieża kilka razy na dzień Czasem warto puścić coś z dymem Niech ślad po tym nie zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Zaczynamy ze zdjęciami byście poczuli troszkę klimat Syrsan i naszej wyprawy w 2016r. Dzień pierwszy (podróż) oraz dzień drugi ... na wyspie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Pierwszy dzień na wyspie. Przyjechaliśmy i ... próbowaliśmy się dostać. Nie było łatwo. Zapanował chaos i .. pike rush. Gorące głowy nie pomagały ale ... wszystko wróciło do normy. Każdy znalazł dla siebie miejsce, swoje rzeczy (niekoniecznie w ten sam dzień) i ... czekaliśmy na pierwsze ryby. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Pierwszy dzień połowów czyli niedziela. Jak to pierwszy dzień .. ciśnienie spore więc i fotki odchodzą na tor boczny. Brały ryby ... wyjść mnóstwo łodzie notują po kilkanaście, nawet kilkadziesiąt złowionych ryb. Na razie jest dobrze i ... czekamy tylko na pierwszy raport złowionej metrówki .... ale ten dzień kończy się bez niej. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kolejny dzień zmagań Kolejne nauki ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 I kolejny dzień! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzięki, dzięki, dzięki !!! za tą fotorelację Świetny klimat, oddanie codziennej atmosfery (w wielu przypadkach z zacięciem artystycznym ...mam nawet swojego ulubionego fotoautora ) Widać , że było fajnie. Gratuluję Wszystkim małych i dużych wyników A dziękuję bo pomogą mi przetrwać do moich październikowych szkierów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 fotki bardzo fajne >>>>>>>>> Robciu !! a czemu to nie chwaliłeś sie ostatnio że planujesz jakiś wyjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 ... bo co tu się chwalić? ... doczekać i łowić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kolejny dzień naszych zmagań. Ten musiałem podzielić na dwie części. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No to jedziemy dalej. W sumie jak patrzę to zdjęcia nie oddają tego co tam się działo. To taki ułamek akcji. Jednak 22 osoby to już na wyprawie spora ekipa i ... dzieje się na prawdę bardzo dużo. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 To ja się za tydzień piszę na te pierniki no i towarzystwo na ryby Remek nie było mnie na portalu pare dni bo raz ze praca a dwa tydzień przeszło jestem przeziębiony, nie zmienia to faktu ze gdybys chciał lub był w moich stronach chętnie ciebie czy innego kolegę zabiorę na wspólne wędkowanie, River Fox 390 Gpx z Yamahą 20Hp chyba ze strefa ciszy to wtedy Minn Kota 55 -)) wystarczy napisać prv i ustawiamy się.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ja powiem tylko jedno - bardzo dużo świetnych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Przypominam sobie teraz ten pierwszy look z pomostu na zatokę i kłębiące się w głowie myśli o wędkarskich szansach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Tak i pierwszy szczupak złowiony przez Pride -mały był.Jak powiedział Hubertus widząc to - no to mamy zapowiedź .Na Gamleby jak Kaczor wyjął pierwszego 80+ z pomostu , to także była zapowiedź -były metrówki .Wszystkim dziękuję za kolejny wspólny wspaniały wędkarski tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam wszystkich, wróciłem z Syrsan wczoraj, Następny tydzień po Waszej wyprawie wyglądał zasadniczo tak samo, nie padła chyba żadna 90+... Ciekawe natomiast są wyniki zawodów, które odbywały się tam w ostatni weekend. Liczy się najdłuższych 5 ryb na łódce - Peter twierdzi, że zwycięzca zawsze kończył z wynikiem ponad 5m. Tym razem na około 100 łódek złowiono TYLKO 9 metrówek! Biorąc pod uwagę, że to miejscowi wędkarze, doskonale znający wodę, wyposażeni w najlepszy sprzęt - zgodzicie się, że to mizerny rezultat. Także faktycznie, coś wisiało w powietrzu, ryby się pochowały i tyle Poniżej link do wyników, na stronie pikeopen.se trochę więcej informacji, niestety wszystko po szwedzku.. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dznsca8BWgREPSAULwo0K2D4BLuBac4EwZXeRdPXtD8/pubchart?oid=694476897&format=interactive Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 no to lipa no, ale gdyby zawsze gryzły to nie byłoby co łapać ( my mieliśmy Niemców, którzy beretowali ryby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) prawie połowa złowiona na jigi, czyli chyba raczej głęboko szukali https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dznsca8BWgREPSAULwo0K2D4BLuBac4EwZXeRdPXtD8/pubchart?oid=269374728&format=interactive a 8% na muchęnajdłuższy miał tylko 107 cm a najwięcej złowiono ich na jednej łodzi 15 sztuk,http://www.pikeopen.se/resultat/Resultat_Spring2016.pdf Edytowane 30 Maja 2016 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Zawsze jakieś pocieszenie, znaczy, że zasadniczo nie nasza wina ani felerny moment wyprawy tylko faktycznie o dużą rybę tam ciężko.U nas przynajmniej 90+ padła nie mówiąc o niepodłej ilości 80+ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi