godski Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Tradycyjnie ... fotograf na przerypane więc to chyba jedyne zdjęcie na jakie się załapałem ... Ten po lewej stronie. Robert na tym zdjęciu to na żula wygląda . Nie poznaję. A na nogach tak jakby gumofilce .A tak poważnie deszcz i wiatr wyczyniają różne rzeczy z twarzą po całodziennym wędkowaniu i do bloga modowego czy też innego żurnalu nie po drodze nam by było. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Fakt, 22 niezłe sztuki. Zapomniałem że to z samowyzwalacza było pewnie. Tak przy okazji - może mała ankieta. Co Nas wędkarzy tak ciągnie do tej dalekiej i drogiej Szwecji na szczupłe? Długa i męcząca podróż, brak snu itd.Tylko po to aby łowić tak głupie (podobno) ryby jak szczupaki ??? Przecież wielu z Nas ( nie wliczając siebie bo ja łowię tylko szczupaki) woli łowić okonie, jazie, bolki, sandacze czy też wzdręgi na microjigi . Pomijam względy towarzyskie.Dla mnie odpowiedź jest prosta.-ryba z zębami i zawsze mogą coś odgryźć -możliwość od kilku do kilkudziesieciu holi dziennie -zawsze może usiąść metr z hakiem-szczupak może stać wszędzie. Na 30 cm wodzie i na 12 metrowej głębi. Sandacz jest bardziej przewidywalny.Poleciałeś klasykiem ???? Co do inspiracji natomiast, to dorzuciłbym motywy typu "hej przygodo" oraz "ciekawość wody" co przewyższyło u mnie aspekty stricte wędkarskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Robert na tym zdjęciu to na żula wygląda . Nie poznaję. A na nogach tak jakby gumofilce .A tak poważnie deszcz i wiatr wyczyniają różne rzeczy z twarzą po całodziennym wędkowaniu i do bloga modowego czy też innego żurnalu nie po drodze nam by było. Andrzej już wtedy mnie choróbsko rozwalało, następnego dnia byłem chory . Sam się nie poznaję . Tego dnia była gówniana pogoda, zimno wietrznie i deszczowo. Tu masz lepsze Edytowane 3 Czerwca 2016 przez silurus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Robert na tym zdjęciu to na żula wygląda Ty powiesz żul, my mówiliśmy po prostu Pigwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Cześć. Jeśli ktoś ma jakieś fajne fotki złowionych ryb na moją Algę i inne modele (mlupa,fatso ) i chce się nimi podzielić to poproszę na igor_olejnik@wp.pl Oczywiście postaram się odwdzięczyć jakimś żelastwem!!! Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Cześć. Jeśli ktoś ma jakieś fajne fotki złowionych ryb na moją Algę i inne modele (mlupa,fatso ) i chce się nimi podzielić to poproszę na igor_olejnik@wp.pl Oczywiście postaram się odwdzięczyć jakimś żelastwem!!! Dziękuje! Igor jeśli tylko uda mi się zreanimować komputer to podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Poszukam ale chyba nie mam nic ciekawego. Nie łowiłem godnych ryb więc i fotek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Chłopaki każda fotka na wagę złota, byle była rybka i blacha Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Złowiłem i ja kilka szczupłych ale niestety jak padał deszcz i nie wyciągałem aparatu nie mniej jednak blach łowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Chłopaki każda fotka na wagę złota, byle była rybka i blacha mam sporo jak czas pozwoli to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Chłopaki każda fotka na wagę złota, byle była rybka i blacha Świetne blachy, ratowały tyłek nieraz podczas wyjazdu. Dzięki! Niestety zdjęcia mi gdzieś wcięło, tylko takie jedno gdzieś wygrzebałem.Może Marcin "wuran" jakieś jeszcze ma, spróbuj zapytać. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć. Jeśli ktoś ma jakieś fajne fotki złowionych ryb na moją Algę i inne modele (mlupa,fatso ) i chce się nimi podzielić to poproszę na igor_olejnik@wp.pl Oczywiście postaram się odwdzięczyć jakimś żelastwem!!! Dziękuje!zdjęcia wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi