Skocz do zawartości

Syrsan 2016 - wyprawa jerkbait.pl

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Tradycyjnie ... fotograf na przerypane więc to chyba jedyne zdjęcie na jakie się załapałem ... Ten po lewej stronie.

42.jpg

Robert na tym zdjęciu to na żula wygląda :P  :P .  Nie poznaję. A na nogach tak jakby gumofilce  B)  B) .

A tak poważnie deszcz i wiatr wyczyniają różne rzeczy z twarzą po całodziennym wędkowaniu i do bloga modowego czy też innego żurnalu nie po drodze nam by było. 

Edytowane przez godski
  • Like 2

Fakt, 22 niezłe sztuki. Zapomniałem że to z samowyzwalacza było pewnie.

Tak przy okazji - może mała ankieta.

Co Nas wędkarzy tak ciągnie do tej dalekiej i drogiej Szwecji na szczupłe? Długa i męcząca podróż, brak snu itd.

Tylko po to aby łowić tak głupie (podobno) ryby jak szczupaki ??? Przecież wielu z Nas ( nie wliczając siebie bo ja łowię tylko szczupaki) woli łowić okonie, jazie, bolki, sandacze czy też wzdręgi na microjigi :ph34r: . Pomijam względy towarzyskie.

Dla mnie odpowiedź jest prosta.

-ryba z zębami i zawsze mogą coś odgryźć :)

-możliwość od kilku do kilkudziesieciu holi dziennie

-zawsze może usiąść metr z hakiem

-szczupak może stać wszędzie. Na 30 cm wodzie i na 12 metrowej głębi. Sandacz jest bardziej przewidywalny.

Poleciałeś klasykiem ????

Co do inspiracji natomiast, to dorzuciłbym motywy typu "hej przygodo" oraz "ciekawość wody" co przewyższyło u mnie aspekty stricte wędkarskie.

• Like 1

Robert na tym zdjęciu to na żula wygląda :P  :P .  Nie poznaję. A na nogach tak jakby gumofilce  B)  B) .

A tak poważnie deszcz i wiatr wyczyniają różne rzeczy z twarzą po całodziennym wędkowaniu i do bloga modowego czy też innego żurnalu nie po drodze nam by było. 

Andrzej już wtedy mnie choróbsko rozwalało, następnego dnia byłem chory  :(. Sam się nie poznaję :D . 

Tego dnia była gówniana pogoda, zimno wietrznie i deszczowo.

Tu masz lepsze ;)

200.jpg

Edytowane przez silurus
  • Like 2

• 10 miesięcy temu...

Cześć. Jeśli ktoś ma jakieś fajne fotki złowionych ryb na moją Algę i inne modele (mlupa,fatso  ;) ) i chce się nimi podzielić to poproszę na igor_olejnik@wp.pl  ;) Oczywiście postaram się odwdzięczyć jakimś żelastwem!!! :) Dziękuje!

Cześć. Jeśli ktoś ma jakieś fajne fotki złowionych ryb na moją Algę i inne modele (mlupa,fatso  ;) ) i chce się nimi podzielić to poproszę na igor_olejnik@wp.pl  ;) Oczywiście postaram się odwdzięczyć jakimś żelastwem!!! :) Dziękuje!

Igor jeśli tylko uda mi się zreanimować komputer to podeślę.

Chłopaki każda fotka na wagę złota, byle była rybka i blacha ;)

Świetne blachy, ratowały tyłek nieraz podczas wyjazdu. Dzięki! Niestety zdjęcia mi gdzieś wcięło, tylko takie jedno gdzieś wygrzebałem.

Może Marcin "wuran" jakieś jeszcze ma, spróbuj zapytać.

4967dc4f24d07.jpg

post-56372-0-95099700-1493123840_thumb.jpg

Edytowane przez coma

• 2 tygodnie później...