Z Olsztyna Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Korzystając z okazji dopytam o pogodę,wiosna już dotarła???Tak, czuć już wiosnę i przyroda się budzi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Strategia, strategią, a w międzyczasie szykujemy niespodzianki dla uczestników ale o tym jeszcze przez chwilę ciii Pora uchylić rąbka tajemnicy:Partnerem wyprawy została firma Graff i to wspólnie z nią przygotowaliśmy niespodziankę dla uczestników wyjazdu http://graff-team.com/pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Aftonbladet podaje,że dzisiejszej nocy został zauważony "obiekt" na wodach Ahvenavmeri( niedaleko Mariehamn) Zakaz wpływania łodziami na obszarze odGävlebukten do Kobbfjärden. Dotyczy i wód Öregrund, czyli i Syrsan. Podobne zdarzenie miało miejsce bodajże 2 lata temu( ruska łódź podwodna).Wtedy zakaz utrzymywał się 3 miesiące.Sven Lunquis informuje, że z Karlskrone w wyżej wymieniony obszar wysłane zostały HMS Trossö i HMS Carlskrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jasna cholera! Nielegalnych zaczęli łodziami podwodnymi do Szwecji przerzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Aftonbladet podaje,że dzisiejszej nocy został zauważony "obiekt" na wodach Ahvenavmeri( niedaleko Mariehamn)Zakaz wpływania łodziami na obszarze odGävlebukten do Kobbfjärden. Dotyczy i wód Öregrund, czyli i Syrsan.Podobne zdarzenie miało miejsce bodajże 2 lata temu( ruska łódź podwodna).Wtedy zakaz utrzymywał się 3 miesiące.Sven Lunquis informuje, że z Karlskrone w wyżej wymieniony obszar wysłane zostały HMS Trossö i HMS Carlskrona.nooo, ale to nie śmieszne! Akurat 2 lata temu, po tym jak był incydent z radzie....rosyjską (podobno) łodzią podwodną byliśmy na Gryt...co ja się naoglądałem kutrów patrolowych to moje Jak śmigał taki, to z kilometra trzeba było spitalać bo fala szła jak tsunami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Aftonbladet podaje,że dzisiejszej nocy został zauważony "obiekt" na wodach Ahvenavmeri( niedaleko Mariehamn)Zakaz wpływania łodziami na obszarze odGävlebukten do Kobbfjärden. Dotyczy i wód Öregrund, czyli i Syrsan.Podobne zdarzenie miało miejsce bodajże 2 lata temu( ruska łódź podwodna).Wtedy zakaz utrzymywał się 3 miesiące.Sven Lunquis informuje, że z Karlskrone w wyżej wymieniony obszar wysłane zostały HMS Trossö i HMS Carlskrona. No to srogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) prima aprilis tu leży Mariehamn https://www.google.pl/maps/place/Maarianhamina,+Wyspy+Alandzkie/@59.956885,17.7792492,8z/data=!4m2!3m1!1s0x468ac39bbbc635ed:0x46420b026c8f9acda tu Oregrund https://www.google.pl/maps/place/742+42+%C3%96regrund,+Szwecja/@60.2717563,15.0054384,7z/data=!4m2!3m1!1s0x46606b78ab7b4d9d:0xe75936e67cae534d Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez wuran 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ten obiekt to podobno osławione już stado morświnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kolejna odsłona z niespodzianki, do wsparcia naszego wyjazdu przyłączył się: Igor Olejnik - Oldstreamhttp://www.oldstream.pl/index.php 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ekstra! Pięknie się te blaszki prezentują na zdjęciach Na żywo ich jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ekstra! Pięknie się te blaszki prezentują na zdjęciach Na żywo ich jeszcze nie widziałem. Mam kilka w pudełku to zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ekstra! Pięknie się te blaszki prezentują na zdjęciach Na żywo ich jeszcze nie widziałem.W Ravenie są. Ale mały wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na Łukowskiej też się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Są w wielu miejscach Coma na Syrsan je obejrzysz i pewnie połowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Można zacząć odliczanie,został tylko miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja dopiero po majówce zaczynam ostre zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A ja po majówce zaczynam pewnie ostrą wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja dopiero po majówce zaczynam ostre zakupy A jest coś, czego nie masz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A jest coś, czego nie masz? Muchówki nie ma, ale widziałem raz już w jego oczach chwilę zadumy, kwestia czasu kiedy pęknie i sobie kupi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Muchówki nie ma, ale widziałem raz już w jego oczach chwilę zadumy, kwestia czasu kiedy pęknie i sobie kupi no to muszę uważać na swoją bo coś czuję, że się skusi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Muchówki nie ma, ale widziałem raz już w jego oczach chwilę zadumy, kwestia czasu kiedy pęknie i sobie kupi Nie ma bata. Dla mnie to przerost formy nad treścią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie ma bata. Dla mnie to przerost formy nad treścią. Dopóty dopóki ktoś Ci muchówką tyłka nie zleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie wykluczam. Ale i tak się nie przekonam. Szarpać się przez cały dzień ze sznurem. A jak wiatr powieje to grzecznie ze spinnem/castem się pogodzić.Lub jak trzeba łowić na 5-6 metrach. Zero uniwersalizmu.Zimno w łapy na jesień/wiosnę bo ten sznurek trzeba cały czas ciągać.Przemyślałem temat i odpadam na 1000% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Już tylko miesiąc , czas zabrać się do roboty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jarek czekamy na Twoje dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi