yahoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam,Szukam fajnego miejsca w wielkopolsce na wyjazd rodzinny z możliwością łowienia. Może ktoś zna fajne jeziorko z bazą noclegową nad samą wodą dla dwóch rodzin z małymi bobasami. Idealny byłby domek na uboczu przy samej wodzie.... Lokalizacyjnie muszę pogodzić dojazd z Wrocławia oraz z Warszawy...Jeżeli chodzi o łowienie, to miło by było złowić szczupaczka z łodzi, ale również feederek przy grillu też będzie ciekawym urozmaiceniem..Standard domku nie może być najniższy ze względu na małe dzieci.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Niczego konkretnego polecić Ci nie mogę, ale może coś w okolicach Sierakowa. Blisko Puszcza Notecka jak kto rowerowy, Warta i kilkanaście bardzo czystych jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sady Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 polecam okolice sierakowa .Jez .Jaroszewskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) polecam okolice sierakowa .Jez .Jaroszewskie chyba już trochę po czasie... Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam, ja spytam gdzie w Wlkp są łowiska pstrągowe? Dokładniej mieszkam przy A2, 50km od Konina i około 70km od Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Niestety, nigdzie. Nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 okręg nadnotecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Okręg Nadnotecki owszem, ale wody pstrągowe to północna Wielkopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Do Włocławka mam np ok. 80km. Można gdzieś w sieci poszukać takiego łowiska? Jest jakaś baza?Z tego co widzę to w miarę blisko raczej nie znajdę. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piła i okolice, rzeka Gwda i jej odnogi, czyli Dobrzyca, Płytnica, niedaleko Głomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wełna- Wągrowiec,Oborniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 szukam fajnego noclegu dla siebie i rodzinki z możliwością wynajęcia łodzi , myślałem o zalewie w Gołuchowie lub jezioro Jarosławskie ( okolice Książu Wlk ) pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Może to Cię zainteresuję: http://www.domki-skulsk.pl/ Bardzo przyzwoite ceny, mają łodzie wiosłowe jak i rowery wodne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 W "G" niema wypożyczalni łodzi wędkarskich, tylko rekreacyjne "pływadła" w wypożyczalni. Na ośrodku OSIRu takie typowe domki wczasowe (w sieci rzeczywiste foto), w maju ciężko o branka, a przez remontowe upuszczania wody co jesień ryb coraz mniej... kilka km nieopodal przepływa Prosna...Jak byś się jednak zdecydował, to w zatoce przystani mam stacjonarną krypę (wizard, chyba 365) i jeśli jej nie sprzedam, mogę użyczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Kurcze fanie by bylo utworzy taki watek , gdzie ludzie wpisywaliby sprawdzone miejsca na wedkowanie i wypoczynek z rodzina .Z krotkim opisem miejsca i adrsem lub odnosnikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jest już taki temat:http://jerkbait.pl/topic/42566-gdzie-w-wielkopolsce/?hl=rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W "G" niema wypożyczalni łodzi wędkarskich, tylko rekreacyjne "pływadła" w wypożyczalni. Na ośrodku OSIRu takie typowe domki wczasowe (w sieci rzeczywiste foto), w maju ciężko o branka, a przez remontowe upuszczania wody co jesień ryb coraz mniej... kilka km nieopodal przepływa Prosna...Jak byś się jednak zdecydował, to w zatoce przystani mam stacjonarną krypę (wizard, chyba 365) i jeśli jej nie sprzedam, mogę użyczyć.dzięki Piotr za możliwość skorzystania z łodzi , zobaczymy na co się zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jest już taki temat:http://jerkbait.pl/topic/42566-gdzie-w-wielkopolsce/?hl=rodzinPrzejrzałem i za dużo tam nie ma, a też chętnie pojechałbym tam na parę dni, bo zdałem sobie sprawę, że nigdy nie byłem w WLKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A może Cichowo? Dwa jezioro połączone wąskim przesmykiem. Co do rybostanu to jest sporo okonia troche szczupaka ( bez szału). Sama miejscowość "Cichowo" bardzo fajna, do tego można zwiedzić skansen "soplicowo". Co do łódki to nie wiem czy będzie już działała wypozyczalnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 to Cichowo też fajne ,i widzę że jest jakieś zaplecze noclegowe kiedyś miałem namiary na prywatne jezioro w Wielkopolsce z populacja sandacza ( oczywiście nie w maju ) ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No Cichowo ta typowo wypoczynkowa miejscowość, restauracje, noclegi wszystko jest.. Gdybyś chciał coś więcej wiedzieć to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No Cichowo ta typowo wypoczynkowa miejscowość, restauracje, noclegi wszystko jest.. Gdybyś chciał coś więcej wiedzieć to pisz na privdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Gołuchów przy tych jeziorach wymienianych brzmi jak żart. Obstawiam Skulsk, zawsze jadąc do Torunia podziwiam je z trasy, bardzo ładnie położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 a coś więcej na temat tego jeziora (Skulsk ) , łowiłeś tam ? czy tylko dlatego polecasz że ładnie położonez tego co czytam to wszędzie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi