Skocz do zawartości

majówka w Wielkopolsce

yahoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam fajnego miejsca w wielkopolsce na wyjazd rodzinny z możliwością łowienia. Może ktoś zna fajne jeziorko z bazą noclegową nad samą wodą dla dwóch rodzin z małymi bobasami. Idealny byłby domek na uboczu przy samej wodzie...:). Lokalizacyjnie muszę pogodzić dojazd z Wrocławia oraz z Warszawy...

Jeżeli chodzi o łowienie, to miło by było złowić szczupaczka z łodzi, ale również feederek przy grillu też będzie ciekawym urozmaiceniem..:)

Standard domku nie może być najniższy ze względu na małe  dzieci.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

W "G" niema wypożyczalni łodzi wędkarskich, tylko rekreacyjne "pływadła" w wypożyczalni. Na ośrodku OSIRu takie typowe domki wczasowe (w sieci rzeczywiste foto), w maju ciężko o branka, a przez remontowe upuszczania wody co jesień ryb coraz mniej... kilka km nieopodal przepływa Prosna...

Jak byś się jednak zdecydował, to w zatoce przystani mam stacjonarną  krypę (wizard, chyba 365) i jeśli jej nie sprzedam, mogę użyczyć.

• Like 1

W "G" niema wypożyczalni łodzi wędkarskich, tylko rekreacyjne "pływadła" w wypożyczalni. Na ośrodku OSIRu takie typowe domki wczasowe (w sieci rzeczywiste foto), w maju ciężko o branka, a przez remontowe upuszczania wody co jesień ryb coraz mniej... kilka km nieopodal przepływa Prosna...

Jak byś się jednak zdecydował, to w zatoce przystani mam stacjonarną  krypę (wizard, chyba 365) i jeśli jej nie sprzedam, mogę użyczyć.

dzięki Piotr za możliwość skorzystania z łodzi , zobaczymy na co się zdecydujemy

A może Cichowo? Dwa jezioro połączone wąskim przesmykiem. Co do rybostanu to jest sporo okonia troche szczupaka ( bez szału). Sama miejscowość "Cichowo" bardzo fajna, do tego można zwiedzić skansen "soplicowo". Co do łódki to nie wiem czy będzie już działała wypozyczalnia.

• Like 1