radekc1991 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam, juz kiedyś chciałem zakupić ale jakoś nie było sposobności i temat wraca jak bumerang . Znalazłem sprawdzony silikon wysokotemperaturowy w czechach. Silikon świetnie nadaje się do odlewania:-główek,-blaszek, -pilkerów,-woblerów,-gum, Bardzo dobra jakość cena także super w stosunku do polskich źródeł . A więc wychodzi tak :Lukopren N 5541 pail 5 KG - 15,52 €/KG (cena za 1kg)Katalyzator na 5kg ->5,88 €/Pcs Separator 250 ml ->1,96 €/Pcs Wychodzi poniżej 70 zł za 1 kg silikonu wysokotemperaturowego.W polsce za 500 gram płaciłem 100 zł Tu strona producenta:http://www.lucebni.cz/E-shop%20Lucebni/Lukopren%20N%205541%20kbelik%205kg/http://www.lucebni.cz/E-shop%20Lucebni/Lukopren%20N%205541/ Najdroższa z całości wychodzi przesyłka -> 41,70 €. Podobno to jakas przesyłka przystosowana do płynów i umożliwia ADR - materiały chemiczne. Nie zgadzają się na żaden inny spodób przesyłki. Cena przesyłki od 1kg do 50 kg. Mam nadzieje że zbierze się kilka osób i wtedy będziemy mogli podzielić koszty przesyłki Pan Janusz który odlewa gumy używa tego silikonu i polecił mi również. Ja już też testowałem i główki odlewam w formach z tego silikonu, wychodzą super Czekam na chętnych Edytowane 11 Marca 2016 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Gdyby to było za dwa trzy miesiące to jestem na tak , ale teraz gótówki u mnie tyle co u bankruta , bessa mnie dopadła ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kolego, to forum c&r, zdjecia martwych ryb, do tego na patelni, sa zakazane i tepione! PS Jak zywe, nabralem sie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi