Skocz do zawartości

Zdrada czyli powrót do spinningu

Bezel

Rekomendowane odpowiedzi

to jest git malyna B)

http://allegro.pl/kolowrotek-daiwa-revros-nie-shimano-nie-od leglo-i1333536924.html

dodam iż jej nie sprzedaję ani nie znam sprzedawcy,wiem tylko że to dobry kręciek,bo uzywałem

Mam do w zakładkach, obserwuje.

Szkoda bo narazie mało o kijkach piszecie a nie wierze, że nikt nie ma tutaj kijaszka do paprochów :D

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli chodzi o daiwe exeler to moim zdaniem odpada ponieważ:

-zbyt ciężki

-model raczej mało udany(osobiście sprawdziłem)

-w tej cenie można dorwać np tp 1000 f

którym obecnie łowie i o niebo lepsiejszy od daiwy.

Jeżeli daiwa to myśl o modelach z wyższej póły.

Kijek, hmmmm myślę że tu koledzy którzy polecają

z drugiej ręki z pracowni mają rację.

Seryjne nie mają polotu do tych zrobionych, no chyba że mówimy np o

st.croix lub fenwicku.Tu jednak należałoby uzbroić się w

więcej biletów NBP.

Pozdrawiam,

Z.H.

jesli chodzi o kijki to mogę polecić nie oklejonego pazłotkami i innymi odblaskami Mikado feelinga 240 do 10 gram,nie jest to wklejka,ale witka super pod paproszka ,lowiłem nia majmniejszymi relaxami,super amortyzacja i bardzo lekki,pozatym dasz z 120zeta za niego.z niedrogich kijów wydaje mi się najlepszy.wiem że może firma nie top ale obadaj go myśle że pozytywne odczucie co do tego kija zagości i w Twojej głowie :D

Mój typ: Zestaw wypas: TP1500XT-RB (0k 350zeta nowy) + Daiwa Infinity Q ultralight 2,4m 1-9g(ok 400 zeta nowy ). Zestaw budżetowy: Ten sam lub podobny kołowrotek z rynku wtórnego + Daiwa Exceller ultralight 2,4m 2-10 gr (ok 160 zł nowy). Przejrzyj też dział sprzedam, był tam ostatnio fajny ulralight z pracowni (chyba z niebieskim kołowrotkiem :D )

Szkoda bo narazie mało o kijkach piszecie a nie wierze, że nikt nie ma tutaj kijaszka do paprochów :D

:o pomijając dwa artykuły o kijach okoniowych na stronie głównej z serii Rodbuilderzy prezentują (zakładka rodbuilding po lewej stronie ) oraz tony wątków / postów na ten temta w dziale konstrukcja wędzisk.... (poniżej) potocznie zwanym kącikiem rodbuildera - to rzeczywiście niewiele...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dokładnie o ten zestaw Garowego mi chodziło. Custom UL plus niebieski szimaniak za coś ok 600zł.

Kija ja przygarnalem, ale bez mlynka, bo mam swojego Abu Soron sx10 (wielkosci 1000).

Fajny patyk, fajnie zrobiony, zobaczymy wiosna jak bedzie sie spisywal z paproszkami rzedu 2-3 gr, i mikro obrotoweczkami od min 00 do max 1.

pozdro

O ! Ta Daiwa Infinity Q wygląda ładnie, może we Fishing Marcie ją mają, pójde obejrzec.

Tomy- ja planuje wydac około 700pln nie 700 Euro :mellow:

A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ? Dopieszczenie kołowrotka ?

Nie znalazłem tego z pracowni w dziale sprzedam ale już nieaktualny więc trudno.

A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ?

to są oznaczenia kolejnych serii z późniejszych roczników modeli na europę, z czego F to że model przedniohamulcowy.

np. FA model na 2003' FB 2005' FC 2008' rok, oczywiście nie wiem czy rocznik się dokładnie zgadza, ale mniejwięcej.

analogicznie RA,RB,RC to R oznacza tylny hamulec.

A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ?

to są oznaczenia kolejnych serii z późniejszych roczników modeli na europę, z czego F to że model przedniohamulcowy.

np. FA model na 2003' FB 2005' FC 2008' rok, oczywiście nie wiem czy rocznik się dokładnie zgadza, ale mniejwięcej.

analogicznie RA,RB,RC to R oznacza tylny hamulec.

Dziękuje :D czyli FC najdroższy wychodzi na to.

Pierwszy śnieg za oknem czyli dużo czasu na znalezienie okazji... nie nadaje się na zimowe połowy.

@garowy: bez urazy ale twoje zdjecia nie oddaja piekna tego kija ;)

Toz on jest zupelnie innego koloru, czern jest gleboka a nie taka siwa jak u Ciebie na zdjeciu ;)

Zobacz u mnie wyzej jak masz na drugi raz robic foty zeby bylo Cymes.

Naprawde juz sie nie moge doczekac kiedy polece na moje okonki :D

pozdro