Bezel Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 to jest git malyna http://allegro.pl/kolowrotek-daiwa-revros-nie-shimano-nie-od leglo-i1333536924.html dodam iż jej nie sprzedaję ani nie znam sprzedawcy,wiem tylko że to dobry kręciek,bo uzywałem Mam do w zakładkach, obserwuje.Szkoda bo narazie mało o kijkach piszecie a nie wierze, że nikt nie ma tutaj kijaszka do paprochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Może to: http://www.fostersofbirmingham.co.uk/ST73314Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jeżeli chodzi o daiwe exeler to moim zdaniem odpada ponieważ:-zbyt ciężki-model raczej mało udany(osobiście sprawdziłem)-w tej cenie można dorwać np tp 1000 fktórym obecnie łowie i o niebo lepsiejszy od daiwy.Jeżeli daiwa to myśl o modelach z wyższej póły.Kijek, hmmmm myślę że tu koledzy którzy polecająz drugiej ręki z pracowni mają rację.Seryjne nie mają polotu do tych zrobionych, no chyba że mówimy np o st.croix lub fenwicku.Tu jednak należałoby uzbroić się wwięcej biletów NBP. Pozdrawiam, Z.H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja do takich zabaw kupilem sobie wlasnie patyka w ISJ600 z drugiej reki, zapne do tego Abu Soron w wielkosci 1000 i bedzie cymes. Cena mocno zadowalajaca, i starczyloby jeszcze na ciekawy mlynek w zakladanej przez autora kwocie:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 jesli chodzi o kijki to mogę polecić nie oklejonego pazłotkami i innymi odblaskami Mikado feelinga 240 do 10 gram,nie jest to wklejka,ale witka super pod paproszka ,lowiłem nia majmniejszymi relaxami,super amortyzacja i bardzo lekki,pozatym dasz z 120zeta za niego.z niedrogich kijów wydaje mi się najlepszy.wiem że może firma nie top ale obadaj go myśle że pozytywne odczucie co do tego kija zagości i w Twojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mój typ: Zestaw wypas: TP1500XT-RB (0k 350zeta nowy) + Daiwa Infinity Q ultralight 2,4m 1-9g(ok 400 zeta nowy ). Zestaw budżetowy: Ten sam lub podobny kołowrotek z rynku wtórnego + Daiwa Exceller ultralight 2,4m 2-10 gr (ok 160 zł nowy). Przejrzyj też dział sprzedam, był tam ostatnio fajny ulralight z pracowni (chyba z niebieskim kołowrotkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Szkoda bo narazie mało o kijkach piszecie a nie wierze, że nikt nie ma tutaj kijaszka do paprochów pomijając dwa artykuły o kijach okoniowych na stronie głównej z serii Rodbuilderzy prezentują (zakładka rodbuilding po lewej stronie ) oraz tony wątków / postów na ten temta w dziale konstrukcja wędzisk.... (poniżej) potocznie zwanym kącikiem rodbuildera - to rzeczywiście niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 W tym watku pewnie mało pisze się o kijkach okoniowych,bo to świerzak wątek jest jeszcze pozatym jak dobrze pisze Friko,jest tego masa,ale wiem wiem inaczej dociera jak pisze się nie do mas, a do jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Bezel był fajny zestaw Garowy o ile się nie mylę sprzedawał.Albo to. http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /1005_1261_1670/saltwater-fishing-light/daiwa/daiwa-gekkabij in-inf.html http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /1005_1261_1669/saltwater-fishing-light/daiwa/daiwa-gekkabij in-st.html http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /21_39_40_1662/saltwater-fishing-big/reel/daiwa-spinning-ree ls/gekkabijin-mx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dokładnie o ten zestaw Garowego mi chodziło. Custom UL plus niebieski szimaniak za coś ok 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dokładnie o ten zestaw Garowego mi chodziło. Custom UL plus niebieski szimaniak za coś ok 600zł. Kija ja przygarnalem, ale bez mlynka, bo mam swojego Abu Soron sx10 (wielkosci 1000).Fajny patyk, fajnie zrobiony, zobaczymy wiosna jak bedzie sie spisywal z paproszkami rzedu 2-3 gr, i mikro obrotoweczkami od min 00 do max 1. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja proponuje daiwe ... w kolorze niebieskim CZego nie wybierzesz, to najpoważniejszy problem już masz rozwiązany Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Czyz nie piekny zestaw do UL? Teraz czekam z utesknieniem do wiosny:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 O ! Ta Daiwa Infinity Q wygląda ładnie, może we Fishing Marcie ją mają, pójde obejrzec. Tomy- ja planuje wydac około 700pln nie 700 Euro A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ? Dopieszczenie kołowrotka ? Nie znalazłem tego z pracowni w dziale sprzedam ale już nieaktualny więc trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ? to są oznaczenia kolejnych serii z późniejszych roczników modeli na europę, z czego F to że model przedniohamulcowy.np. FA model na 2003' FB 2005' FC 2008' rok, oczywiście nie wiem czy rocznik się dokładnie zgadza, ale mniejwięcej.analogicznie RA,RB,RC to R oznacza tylny hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ty go zbroiłeś @garowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Z ciekawości pytałem, bo też bardzo lubię połączenie pianka + czarna korkoguma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A powiedzcie mi co opisują skróty FA, FB, FC np przy Stradicu ? to są oznaczenia kolejnych serii z późniejszych roczników modeli na europę, z czego F to że model przedniohamulcowy.np. FA model na 2003' FB 2005' FC 2008' rok, oczywiście nie wiem czy rocznik się dokładnie zgadza, ale mniejwięcej.analogicznie RA,RB,RC to R oznacza tylny hamulec. Dziękuje czyli FC najdroższy wychodzi na to.Pierwszy śnieg za oknem czyli dużo czasu na znalezienie okazji... nie nadaje się na zimowe połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A dlaczego np. nie JDM Shimano ELF? Powiem Ci, że każdy kto nim kręcił robił wielkie oczy dowiadując się ile ten młynek kosztuje Ładniutki. Kolega napisał, że tylko kijek kupił z tego zestawu. Nie widze tego ogłoszenia, nakieruje ktoś mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 @garowy: bez urazy ale twoje zdjecia nie oddaja piekna tego kija Toz on jest zupelnie innego koloru, czern jest gleboka a nie taka siwa jak u Ciebie na zdjeciu Zobacz u mnie wyzej jak masz na drugi raz robic foty zeby bylo Cymes.Naprawde juz sie nie moge doczekac kiedy polece na moje okonki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi