patu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Znajomy ten kijek:) A młynek dostał dobry kolega w prezencie jako adept spininguNo to pozostaje sprezentować mu jakiś UL na urodziny ...W week nadam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ty go zbroiłeś @garowy?To z garołirodzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 To już po kuzynie .Już widzę jak robi miejsce w szafie na kije i młynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Byłem w sklepie zobaczyc te Daiwa Infinity, pozytywne wrażenie wywarła na mnie. Porównywałem ją jeszcze do dwóch Dragonów ( wklejanki ) i definitywnie Daiwa Oglądałem również Spro Red Arc 10200, sympatyczny kołowrotek chociaż celowałbym w mniejszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Nie kupuj wklejanki. Może ktos się ze mną nie zgodzi, ale jak dla mnie wklejka nadaje się tylko na sandacze. Branie okonia to nie milisekundowe pstryknięcie. Jak dasz do wklejki plecionkę to będziesz targał okoniom pyski i nic więcej. Infinity Daiwki to na prawdę fajny przelicznik ceny do jakości i możliwości kijka. Co do Stradiców, to pamiętaj, że to kołowrotki o dużym przełożeniu. Jak dla mnie bardziej na bolki albo morskie trotki(większe modele). Uważam, że TP będzie lepszy. Może Caldia Daiwy tylko, że to chyba malezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Red Arc jest ciężki, więc zanim kupisz obowiązkowo przykręć do wędki i wypróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Przymocowałem 10200 do tej Daiwy, leżało wporządku. Faktycznie te RedArci troche ważą.Niestety na TP ani Stradica nie będzie mnie stac chyba bo Daiwa kosztuje 370-400pln a prześledziłem aukcje niektórych modeli kręciołków i ceny były za duże. Pomyślałem o tym Shimano Elf, 70$ na ebay, razem z wysyłką do 300pln powinienem się zmieścic.Wybiore pomiędzy plastikowym lekkim Elfem 1000S a metalowym cięższym RedArc 10100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Skoro to ma być młynek do UL to nie wiem dlaczego obawiasz się grafitowej obudowy ELFA. Ja swoim Super GTRB 1500 kręciłem intensywnie ładnych pare lat. Do dzisiaj pracuje jak masełko mimo tego, że jest grafitowy O jakośc wykonania mi chodzi. Wiem wiem, miałeś i polecasz, Twoja opinia jest dla mnie ważna, może jednak ELF :F druga szpula nie będzie mi potrzebna raczej a zresztą Elf 1000S wyjdzie mnie tyle co RedArc. 70$ + 25$ wysyłka z Japonii bo tylko JDM są z płytką szpulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi