Butch69 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Kilka weekendów we wrzesniu i październiku poświęciłem wspólnie z moimi znajomymi, Chubem i Hunterem, na poszukiwanie pięknych walijskich lipieni. Przeważnie całą sobotę i 3/4 dnia niedzielnego staliśmy w wodzie Co zaowocowało niesamowitymi braniami i rybami Każdy złowiony lipień dawał tyle radości że zapominaliśmy o niewygododach podczas snu w aucie Woda w walijskich rzekach nie jest stała i może w ciągu kilku godzin mocno skoczyć do góry lub mocno opaść więc nie jest tam łatwo łowić.Mam nadzieję wrócić tam jak tylko będę mógł Mój największy lipień miał 50 cm i ważył 1.24 kg Wszystkie ryby wróciły do wody w fantastycznej kondycji Pozdrawiam Mój medalowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Pieknie Naprawde pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 @Butch, @Marcin:Piękne lipienie i naprawdę super zdjęcia!! Gratulacje i dzięki za takie foty w tą jesienną szarugę PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jacek- po raz kolejny gratluje waszych lipieni. Sam wiem jak ciezko tam bywa, jak kaprysne potrafia byc ryby, jak mozna przestac dwa dni i zlowic kilka krociakow. Tym bardziej zaslugujecie na pochwale. W grudniu musimy wyskoczyc na jakis weekend, moge wziac Boxtera tylko ciezko bedzie we trzech o spaniu nie wspominajac :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak pojedziemy w czterech to znamy B&B koło rzeki więc nie ma stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wow. Przepiękne. Ryby, łowcy, okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wow. Przepiękne. Ryby, łowcy, okolica. @Kryst, który łowca Ci się najbardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wow. Przepiękne. Ryby, łowcy, okolica. @Kryst, który łowca Ci się najbardziej podoba? Hurtem ich biorę! <_< Ale Ty masz nieuczesane myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wow. Przepiękne. Ryby, łowcy, okolica. @Kryst, który łowca Ci się najbardziej podoba? Hurtem ich biorę! <_< Ale Ty masz nieuczesane myśli! wygłodniały chłopak lipasy konkret ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Strach teraz wyjść na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Spokojnie- Kryst jest daleko od walijskiej Dee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Rewelacja Panowie! Więcej takich fotorelacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Piękne zdjęcia z Walijskich terenów i ryb, nie ma co zdjęcia rozpalają wędkarską wyobraźnię a doświadczyć i zobaczyć na własne oczy to jest dopiero To.Ja również miałem możliwość troszkę poszwędać się tymi samymi ścieżkami po Dee za lipaskiem http://img14.imageshack.us/img14/7479/99722450.jpg http://img43.imageshack.us/img43/4539/69573338.jpg http://img703.imageshack.us/img703/1660/zdj2984.jpg http://img502.imageshack.us/img502/1346/zdj3422.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Przy moście na pierwszym zdjeciu kiedyś spaliśmy, na tym małym parkingu w krzakach bo za późno wyszliśmy z wody Nie zapomnę jak ze szklaneczką whisky siedziałem na brzegu oglądając małe pstrążki i łosośki zbierające owady z powierzchni.Zimą już nie będzie to samo Trzeba czekać na cieplejsze dni PS. Nie kojarzę tego wysokiego mostu, to nie jest czasem akwedukt na DEE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak dokładnie akwedukt w miasteczku Froncysyllte.Odcinek zarządzany jest przez Maelor Angling, mają oni ogółem 6 mil brzegiem Dee pod opieką.Odcinek urozmaicony z dużą przewagą szybkich i bardzo bystrzy gdzie spadek rzeki widać gołym okiem ale są też i spowolnienia na których też fajnie zbierały lipienie.Jak będziecie chcieli kiedyś się tam wybrać to pisz na priv a podeśle Ci numer tel do gościa co się zajmuje łowiskiem i licencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Tam jeszcze nie łowiłem i może kiedyś tam zajrzę W przyszłym roku mam zamiar trochę więcej czasu poświęcić muszkarstwu na wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie piękne, a PRZEPIĘKNE. A za zdjęcia to powinieneś dostać burę, że nie dałeś do kalendarza!!!! <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie dałem fotek bo bardzo dawno nie byłem na forum Dzięki Bujo, przypomniałem sobie PS. Postaram się więcej nie zapominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi