Achilles272 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Marioo Jak praca ogona typu kopyto w twoim Hybrid Pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mam wrażenie że z kopytem lepiej pracuje,buja się na boki i ma grzechotkę zamontowaną,tylko kłopot w tym,że połączenie ogona z korpusem jest do bani,wypróbujemy za parę tygodni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles272 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Z tego co piszesz wynika że trafiło mi się wadliwe kopyto.W moim Hybrid Pike połączenie ogona z korpusem jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie mam zaufania do takich wkrętów,kiedyś z casta odszczeliłem heringa,a główka została na przyponie????wszystko wyjdzie w praniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Kupiłem w ubiegłym roku Hybrid Pike ,zafascynowany prezentacją na Rybomani .Dość późno go testowałem ,ogon twister często się plącze z kopytem problem ten nie występuje .Bez obawy praca kopyta jest ok .Przynęta pomimo dużej wagi daje się płytko poprowadzić, idealna na płytkie miejsca. Ryb tego dnia nie było ,powodem była słoneczna pogoda. Nie gryzły donald na żadne przynęty ale tą doprowadziły kilka razy do łódki. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Hybrid pike jest beznadziejną przynętą,a to dlatego że po paru wypadach na rybki odkleja się jakaś okleina lub farba, którą jest malowany ogon i kopytko.Myślę sobie,że za taką kasę powinno być lepsze wykonanie.???? Edytowane 13 Maja 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Używam wszystkich eel-i SG i jestem zadowolony! Na Hybrid pajka tez nadejdzie pora latem na zarnowcu przetestuje ten wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Łowię na Hybrid pike i nawet brania nie miałem,a jerki jaxona biją na głowę tą niby wspaniałą przynęte☺tak to już jest w wędkarstwie,nie zawsze przynęta za ok.100 jest super hiper łowna,a blacha za piątaka potrafi zdziałać wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś tj.12 czerwiec doczekałem się pierwszego brania na 3Dhibrid pike,tylko że po braniu wyciągam przynęte bez gumowej części,w kształcie twistera.Nigdy więcej nie kupię takiej przynęty ,lub o podobnej konstrukcji ???? Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Najwidoczniej miałeś ogon niedokrecony. Moje hard eele wyciągnęła juz dziesiątki szczupakow a jedynie straciły trochę kolorowej powłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam ,chiałbym odświeżyć temat hybrydy 3d Hard Eel .Od nie długiego czasu , do moich pudełek trafiają coraz większe przynęty. Moją uwagę zwrócił właśnie Hard Eel , długość 25cm . Prosiłbym o opinię kolegów którzy mają i łowią , bądź też łowili tą przynętą. Ciekawy jestem waszych doświadczeń, kiedy i w jakich sytuacjach Wam się sprawdził Hard Eel , bądź wogóle się nie sprawdził. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi