Skocz do zawartości

Savage Gear 3d Hard Eel, 3d Hybrid pike

Achilles272

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem w ubiegłym roku Hybrid Pike ,zafascynowany prezentacją na Rybomani .Dość późno go testowałem ,ogon twister często się plącze z kopytem problem ten nie występuje .Bez obawy praca kopyta jest ok .Przynęta pomimo dużej wagi daje się płytko poprowadzić, idealna na płytkie miejsca. Ryb tego dnia nie było ,powodem była słoneczna pogoda. Nie gryzły donald na żadne przynęty ale tą doprowadziły kilka razy do łódki.

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 1

• 4 tygodnie później...

Hybrid pike jest beznadziejną przynętą,a to dlatego że po paru wypadach na rybki odkleja się jakaś okleina lub farba, którą jest malowany ogon i kopytko.Myślę sobie,że za taką kasę powinno być lepsze wykonanie.????

Edytowane przez Marioo

• 4 tygodnie później...

Łowię na Hybrid pike i nawet brania nie miałem,a jerki jaxona biją na głowę tą niby wspaniałą przynęte☺tak to już jest w wędkarstwie,nie zawsze przynęta za ok.100 jest super hiper łowna,a blacha za piątaka potrafi zdziałać wiele.

Dziś tj.12 czerwiec doczekałem się pierwszego brania na 3Dhibrid pike,tylko że po braniu wyciągam przynęte bez gumowej części,w kształcie twistera.Nigdy więcej nie kupię takiej przynęty ,lub o podobnej konstrukcji ????

Edytowane przez Marioo

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Witam ,chiałbym odświeżyć temat hybrydy 3d Hard Eel .

Od nie długiego czasu , do moich pudełek trafiają coraz większe przynęty. Moją uwagę zwrócił właśnie Hard Eel , długość 25cm . Prosiłbym o opinię kolegów którzy mają i łowią , bądź też łowili tą przynętą.

Ciekawy jestem waszych doświadczeń, kiedy i w jakich sytuacjach Wam się sprawdził Hard Eel , bądź wogóle się nie sprawdził.

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.