bassy Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam Jestem nowy, chcę zacząć przygodę z jerkami Jaki sprzęt kupić? Dużo pytań w głowie Powiedzcie jaki jest najlepszy multik na szczupaki łowione średnimi i duzymi przynętami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 @bassywitaj na forum. Na stronie głównej w dziale Artykuły jest dużo artykułów poświęconych sprzętowi do cięższego castingu - wędkom, multiplikatorom, przynętom. Było również prowadoznych na forum wiele wątków poruszajacych podobne kwestie. Gorąco polecam lekturę. Myślę że pomoże Ci ona sprecyzować swoje własne oczekiwania co do sprzętu którym chcesz łowić, miejs gdzie będziesz łowił, stosowanych przynęt, ryb na które się nastawiasz - etc.To jest ważna sprawa żeby dobrze przemyśleć swoje założenia, nie ma wtedy rozczrowania po zakupach. Jeśli będziesz miał jakieś konkretne wątpliwości albo pytania po tej lekturze, - myślę że chętnych do odpowiedzi nie zabraknie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi