rutra Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Od dłuższego czasu szukam malutkiej korby pod lód i nie mogę nic sensownego namierzyć. Chodzi o mały i lekki kołowrotek z łożyskowaną przekładnią,łożyskiem w rolce i przede wszystkim płytką szpuleczka-max 100m 0,10 monofila. Wszystko dostępne u nas na rynku jeśli spełnia dwa pierwsze kryteria to trzeciego żaden. Może znacie taki kręciąłek,bo podwijanie linki nie wchodzi w rachubę?Szukam takiego micro matcha-proszę o namiary na forum-nie jednemu się przyda[lub jeśli ktoś posiada o kontakt]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mam coś takiego jeden raz na lodzie a spełnia wszystkie Twoje żądania.Dwie szpulki. http://redrockstore.com/Catalog/index.php?crn=112&rn=130 1&action=show_detail będzie do kupienia na forum. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Używam takiego kołowrotka od kilku sezonów,także na lodzie.Sprawdza się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Wedle mnie bo sam na ten sezon muszę go kupić wysmienity na lód bedzie Shimano Soare BB 1000S. Wiem, że niektórzy zaraz będą sie pukac w głowę, ze on drogi, itp, ale to nie istotne. Kazdy kupuje to co uważa i na co go stać, ewentualnie ustala sobie jakies priorytety w wydatkach.Zalety tego kręcioła jako podlodowca:małypłytka spulecka z okragłym rantem...szybkie zejscie linki w dziurkę doskonały hamuleci bardzo wazna i zajebista rzecz: uchwyt rączka jest z neoprenu i jest ona stosunkowo długa, nie mam takich zdjęc aby to pokazac, ale jest wyjatkowo długa przez kapitalnie lezy w palcach i nawet w rekawiczkach da sie przyjemnie zwijać.Żaden inny tej ostatniej zalety nie ma.O tu sa jakies fotki, nie moje, żeby niekt nie mowił, że sie reklamuje : http://www.tackletour.net/TTForums/viewtopic.php?f=57&t= 34800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 @MefistoA biomaster 2000 to wosk, też super sprawdzony bo go mam od Ciebie.Ló i paproszenie ogarnia bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 eee...Jozin wiadomo, że biomaster to nwet klasa wyższa, ale ten uchwyt korbki w Soare jest the best chciaz tak czy owak, każdy ma inne gusta przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi