sw.RP Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dla Dragona tylko cicho sza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Skoro marża sklepu sięga 25-30% to na moje oko są niezłe pieniądze. Fakt, że może ilości sprzedane w sklepach w pipidowie są niewielkie, ale podejrzewam, że są takie, które nie narzekają. Pewnie, że z USA taniej, ale trzeba sobie dobrze wysyłkę zorganizować. Swoją drogą przy okazji dobrej WYPRZ warto rozważyć jak ktoś lubi markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Fenwick z USA to nie jest dobry pomysł, miałem, połamałem i dupa. Był to śp. Elite tech smallmouth. Strzelił przy wyrzucie 3" z główką 22g. Po dokładnych oględzinach trupa okazało się w dodatku że był uzbrojony ,z boku' kręgosłupa. A o strzelających fenwickach to pisali w Wedkarzu Polskim na poczatku lat '90 taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Poświęciłem chwilę czasu na przeczytanie kilkudziesięciu stron tego wątku na temat wędek Fenwick'a...szczerze mówiąc spora część Waszych wypowiedzi to negatywne opinie (zwłaszcza na temat Aetosa , który jakby na to nie spojrzeć do tanich nie należy)...ale dobrze gdyż to taki kubełek zimnej wody na głowę wylany Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie czym się różni w walorach użytkowych wersja HMG GS70ML MF 2 6-12 od GS70M MF 6-15 .Tutaj znalazłem mały test GS70M gdzie gościu łowi niedużymi jigami i robalami ,spodobał mi się ten kijek i ciekaw jestem czy wersja ML z akcją MF pasowałaby pod okonie do przynęt typu robale , gluty na hakach offsetowych oraz jigów powiedzmy średnio 3-5g w wyjątkowych sytuacjach 7-8g.https://www.youtube.com/watch?v=8RM747ioOkQ Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Dawidos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dostałem dziś na reklamację EagleGT z pękniętym korkiem na foregripie. Z ciekawości zmierzyłem ile dali tam korka - 9mm Myślałem, że mniej go tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomFil Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z tym korkiem na foregripie to podobno typowa przypadłość EagleGT.Za duża szparka :-) na końcu korka,pomiędzy korkiem a blankiem.Ale podobno to już naprawili na etapie produkcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klient mówił że przy dokręcaniu kołowrotka coś mu przeskoczyło i wtedy pękł korek. Nie wiem czy tak było ale to oficjalna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Temat przerabiany. Faktycznie wadliwe GT. Czy rzeczywiście dokonali zmiany?Generalnie zachłyśnięcie się F. powoli przechodzi.Ja najbardziej zadowolony ze starego HMG do 18 gram. Po lekkiej korekcie rękojeści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Fenwick HMX Spin HMX-S862L-MF Mial ktos? Uzytkowal? Jakies informacje moze? Ponowię pytanie kolegi. Cel pstrągi. Wędkę widziałem, oglądałem ale chodzi mi o eksploatację. Czy kropek 50+/- nie sponiewiera tego kijka? Na pewno ma jak dla mnie za długi o 3 - 4 cm dolnik, co jak mniemam przy rzutach spod łokcia będzie mnie leko irytowało.Jeżeli ktoś może to proszę o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o wersję do 14g to wrzucałem parę stron temu fotki ugięcia kija. Sprzedałem go dla klienta na klenie / jazie / okonie. Z pstrągiem 50+ wolałbym się nie mocować tym kijem Ale Horneta 3 cm daleko posyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o wersję do 14g to wrzucałem parę stron temu fotki ugięcia kija. Sprzedałem go dla klienta na klenie / jazie / okonie. Z pstrągiem 50+ wolałbym się nie mocować tym kijem Ale Horneta 3 cm daleko posyła Widziałem kolegi fotki, widzałem Macać go też macałem. Z tym że na sucho to praktycznie nic nie pójdzie Osobiście szukam czegoś co może zastąpić Equsa Bravo, który przy większych kropkach ma problemy. Tego HMXa widziałem w dobrej cenie i stąd moje pytanie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Koniecznie 8'6"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Koniecznie 8'6"? Taka długość mi pasuje. Zwłaszcza luty, marzec kwiecień, nie ma jeszcze uciążliwego zielska poza tym przy takiej długości, nie muszę podchodzić do krawędzi brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja też lubię tą długość. Na pstrąga, klenia w Drawie która na moim odcinku jest naprawdę wąska. Czasem sięgam nią prawie pod drugi brzeg nie wychodząc z krzaków. Nie jest wcale za długa. Co kto lubi. Ale jak czytam że koledzy łowią na krótsze wędki to w tym roku spróbuję po raz kolejny. Może się przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zakres cenowy serii HMX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zakres cenowy serii HMX?Nie wiem jaki jest. Widziałem dzisiaj ceny takie jak na alle minus 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Miałem HMG a póżniej HMX(oba 3-18g ,w dwóch kawałkach) .Jedyny mankament tych wędek, jak dla mnie, to zbyt krótkie rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie wiem jaki jest. Widziałem dzisiaj ceny takie jak na alle minus 15%W CW też świąteczna promocja (bynajmniej w Bydgoszczy) -10%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Niektóre serie przechodzą teraz lifting i są na nie wyprzedaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mam takie pytanko, jednosklad z serii hmg do 28g dość stary z pełną rękojeścią z korka ciemnego , 40g+ 3cale targa to wiem, tylko czy można takim ciężarem bezstresowo nim rzucać chodzi mi o to czy np. nie są podatne na uszkodzenia podczas rzutów takimi ciezarami, miał ktoś lepsze lub gorsze doświadczenia z takim modelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Niektóre serie przechodzą teraz lifting i są na nie wyprzedaże.Wyprzedaże chyba tylko w USA ???? Edytowane 20 Grudnia 2014 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 kamil bo mialem zamiar kupic elite tech jiging 69 3 25 g bedzie dostepny bo widze ze zmiknol ze strony fenwika a szukam kija w 2 kawalkach a z stc tylko avid w dwoch kawalkach taki co mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zaraz będzie nowa seria EliteTECH i nowe, fajne kije :-) W PL też są wyprzedaże. Na starszą serię HMG, na Jigging / Rigging / Cranking również Np: w Bassie czy u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 BGM popytam czy ktoś ma taki kij. Jak coś to na PW się odezwę jak znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi