resiak82 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Moje zdanie jest takie, że owszem nada się, ale są lepsze kije. Jeżeli już koniecznie Fenwick to EWS63MXF - mam nadzieję, że nie pomyliłem symboli. Jest bardziej szczytowy niz HMG, w zasadzie to jedyny kij bardziej sandaczowy w ofercie. Pozostałe to na zasadzie można łowić, ale po co? chodzi dokładnie o Fenwick EliteTECH Walleye Jigging Medium (EWS63M-XF) 6’’3’Chyba masz rację, trochę poczytałem o tym kiju i naprawdę myślę że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) A co powiecie o tym kiju? http://bass-sklep.pl/wedka-fenwick-elite-tech-walleye-jigging-ews66ml-f-duplikat-1.html Naprawdę mają dobrą okazje -20%Potrzebuje opinii na temat tego kijka, może ktoś z kolegów go posiada i mógłby coś mi doradzić? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez resiak82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co to za kij. Link chyba błędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co to za kij. Link chyba błędny.http://bass-sklep.pl/wedka-fenwick-elite-tech-walleye-jigging-ews63m-xf-duplikat-1.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co to za kij. Link chyba błędny.Działa link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 River Runner ! posiadam polecam A ten kij to z dzieloną rękojeścią? Kij bardziej pstrągowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A co powiecie o tym kiju? http://bass-sklep.pl/wedka-fenwick-elite-tech-walleye-jigging-ews66ml-f-duplikat-1.html Naprawdę mają dobrą okazje -20%Potrzebuje opinii na temat tego kijka, może ktoś z kolegów go posiada i mógłby coś mi doradzić?Najpierw się zorientuj czy w ogóle będą mieli go na stanie. Ja się u nich naciąłem właśnie na taką "promocję". Dopiero postraszeni sprawą skierowaną na policję oddali kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kupować za pobraniem i z głowy. Różnica w kosztach niewielka, a sprzedającym wówczas zależy, żeby wysłać jak najszybciej, bo dopiero wtedy mają kasę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kupować za pobraniem i z głowy. Różnica w kosztach niewielka, a sprzedającym wówczas zależy, żeby wysłać jak najszybciej, bo dopiero wtedy mają kasę.Za pobraniem nie da rady bo żona się dowie ile kij kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Za pobraniem nie da rady bo żona się dowie ile kij kosztował Jest na to sposób podaj adres dobrego kumpla, przynajmniej ja tak robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jest na to sposób podaj adres dobrego kumpla, przynajmniej ja tak robię W sumie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chłopaki, kobitki nie są głupie. One i tak wiedzą, ze to nie dla kumpla, tylko dla Was i mają radochę, ze się ich boicie. Trudno takie życie.Każdy kombinuje, jak potrafi. Zapewne to znacie, ale wiecie, jakie jest największe zmartwienie wędkarza?? że po jego śmierci żona będzie sprzedawała mu sprzęt wędkarski za tyle, ile jej powiedział,że kosztował. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Gromadzki,uważaj zona "buszuje" już na JB i zna Twój nick. Jesteś namierzony Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez 2703tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Gromadzki,uważaj zona "buszuje" już na JB i zna Twój nick. Jesteś namierzony Buszowała na " Wedkuje" dlatego zmieniłem portal, mam nadzieję że tu nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 to trzeba zmienić żonę na nowy model a przynajmniej przeprogramowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Heh przypomina mi się moja sytuacja w tamtym roku kiedy to potajemnie pojechałem po kij zamówiony w sklepie ... Wszystko było by ok , ale siostra na weekend przyjechała i się zapytała " jak tam Darka nowy kij" Co się potem działo ... Ciche dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kurde chłopaki co jest z wami. Trzeba wiedzieć czy sobie można na coś pozwolić, jeśli tak to ani żona ani nikt nie ma prawa wam zabronić. Albo macie straszne żony albo z wami coś nie tak. Kłamać osobę z którą się żyję? To trochę żałosne. Nie odbierajcie tego zbyt osobiście, dla mnie klamanie to słabość a trzeba silnym być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kurde chłopaki co jest z wami. Trzeba wiedzieć czy sobie można na coś pozwolić, jeśli tak to ani żona ani nikt nie ma prawa wam zabronić. Albo macie straszne żony albo z wami coś nie tak. Kłamać osobę z którą się żyję? To trochę żałosne. Nie odbierajcie tego zbyt osobiście, dla mnie klamanie to słabość a trzeba silnym być Taaak - to weź tu wytłumacz, że masz już dwie wędki pod pstrąga ale przydałaby się jeszcze jedna - krótsza bo zielsko teraz rośnie nad rzeczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Moze faktycznie ci nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Koledzy tak jak kij kijowi nie równy, tak samo ..... są Żony i żoneczki. Moja lepiej niech żyje w nieświadomości sorry za Of Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam, z góry przepraszam za OT, ale temat tyczy się porównania modelu St.Croix Premier Ps70mf2 a Fenwick HMG GS70ML-MF-2 18g z GSM-M-2 21g.Szukam kijaszka pod sandacza na lekko i moje pytanie brzmi następująco: Czy ktoś porównywał bezpośrednio Premiera z którymś z wymienionych HMG ? Co będzie lepsze i jak najbardziej zbliżone do parametrów St.Croix-a ? Cena identyczna lecz dożywotnia gwarancja bardziej przekonuje oraz większa ilość komentarzy apropo kijków Fenwicka. Wiem że decyzja należy do mnie ale może ktoś mógłby powiedzieć coś mądrego w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Poszukaj starszej EliteTECH - są teraz w wyprzedażach. Zamiast serii PREMIER wolałbym Mojo Bass - cena podobna ale design tych wędek, wykończenia i praca w mojej ocenie są dużo lepsze niż w Premierze. Łowiłem Mojo Bass-em wersją do 17,5g oraz 21g. Ta pierwsza to na prawdę dobra sandaczówka za te pieniądze, druga zaś to mocny kawał kija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 W związku z nieudanym poszukiwaniem ET s&s poszukuje jakieś namiary na kontakt z dystrybutorem F. na Polskę.Eml.wracają jako nieistniejący adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 KR Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 KR Fishing - http://www.fenwick.com.pl/W zakładce "kontakt" masz adres e-mail i numer telefonu. Można zasięgnąć informacji przez telefon. Też tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi