Kamil_Be Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 1: 7-27g2: 4-22g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 1: 7-27g2: 4-22gKamilu a jak z czułością tego kija można porównać go np. do MHX MB? Na sandacza z łódki będzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nie, to nie kije na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass333 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Znajomy uszkodził aetosa A631MHXFS podczas wyrzutu, reklamacja uwzględnieniona lada dzień będzie cieszyć się z nowego.solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ktoś może się wypowiedzieć o kijach:Eagle Gt 1,98m 1,5-10g oraz o HMX 198cm 1,5-10g? Jakie CW realnie kijki obsłużą czy nadadzą się na okonia i jako przyłów sandacz na lekko. Dodam .że interesują mnie jednoskłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) nalewator mam akurat HMG198 1,5-10g tyle ze w dwuskladzie pod szwedzkie okonie. Z powodu braku odpowiedniego młynka jeszcze na niego nie lowilem ale podczas testów w sklepie ogarniał 14g. Jak przetestuje w praktyce, to napisze co i jak. Edytowane 12 Lipca 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexus Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ktoś może zajmuje się sprowadzeniem sprzętu z USA? Model ETB75H-XFC nie jest chyba dostępny na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ktoś może zajmuje się sprowadzeniem sprzętu z USA?Model ETB75H-XFC nie jest chyba dostępny na naszym rynku. Również Cię witamy... http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Panowie przeczytałem połowę tego wątku. Zauważyłem, że nowe modele nie są już tak udane ja stare? Ja szukam kijka na łódkę pod szczupaka głównie na gumy główki przeważnie 7-12 gram okazyjnie może 15 + guma przeważnie 3" czyli jakies 9-10 cm ( keitech 4", cannibal 3" itp). Cenowo to chyba coś z pólki hmx lub hmg tak do 650 zł. Pytanie jaki model konkretnie. Podobno moc tych wędek jest zaniżona i sie zastanawiam nad wersjami 3-18, 7-21 lub 4-21 z hmx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 mam hmg 2,05 3-18 cw daje kupe frajdy za ta cene , ogarnie zakres przynet ktore podales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 HMG 7-21g z nowej serii z komfortem ciągnie łączną wagę 30g. Do 3' gum oraz smukłych 4' świetnie się nadaje i ładnie nimi miota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 HMG 7-21g z nowej serii z komfortem ciągnie łączną wagę 30g. Do 3' gum oraz smukłych 4' świetnie się nadaje i ładnie nimi miota. A od jakiej gramatury już fajnie rzuca i prowadzi sie gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zależy jaka guma,czym smuklejsza tym mniejsza główka Osobiście łowię przy pletce 0,14 od 3g plus SG 10cm,przy 6g + 3' już lata daleko. Ogarniam tym kijem tak jak pisałem do ok 30g,większymi łowię castem.Tym HMG łowię wszystkimi 3 i 4' oraz smukłymi 5' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Lowil ktos takim modelem?Fenwick Wild Wing Spin 2.92 cw 7-38g.Moze ktos sie podzieli uwagami?Model 4 skladowy Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez raist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam Panowie zakupiłem ostatnio nowke sztuke fenwick legacy 8'3 1/4-5/8oz do 17lbs miał ktoś doczynienia z tym patykiem Stara seria nie widziałem nigdzie tego kija może tylko na starych aukcjach z Ebay wygląd i blank bez zastrzeżeń ciekawe jak z czułością miał ktoś ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam.Szybkie pytanko odnośnie Fenwicka GT 60M-MF HMG(cast) 8-20lb,1/4-3/4.Jaka jest realna góra dla tego kija i czy akcja to faktycznie mf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 W końcu HMG czy Eagle GT? HMG chyba jest opis na multiplikator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 HMG.One w opisie mają GT http://www.fenwick.com.pl/tiggerstik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam Zastanawiam się nad zakupem Fenwick Eagle GT EA70ML-MFS-2 2,13m/3-18g cena w PL to ok 400złPotrzebuję do opadu na większego okonia i szczupaka główki to max 20gr gumy 6-8 cm. Ktoś może coś opowiedzieć o tym kiju?Może ktoś zna jakieś sklepy internetowe gdzie można zakupić doś atrakcyjnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Fenwick ma stałe ceny w PL A promo są baaardzo rzadko. Negocjuj telefonicznie. Eagle do 18g będzie za słaby do główek 20g. 15g+3" relax to taki max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam mam mam maly problem chce oddac kija na gwarancji gdyz uszkodzil sie wklad 3 ciej przelotki , kija kupilem w sklepie internetowym , i moje pytanko czy reklamowac odrazu do dystrybutora na Pl czy do sklepu gdzie kupilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Szybciej do KR Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam serdecznie czy posiada któryś z kolegów kijek fenwick elit tech bass etb69m-mfs-2 czy kijek nadawał by sie na szczupaka z łodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak. Ale lepszy jest HMG70MFS-2 Bass to cienkie ścianki, te kody kreskowe na blanku i design z dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi