ememiks Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fenwick Eagle GT EA70ML-MFS-2 2,13m/3-18g co możecie napisać o tym kiju? wart swojej ceny czy może lepiej coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Za niecałe 4 stówki można trafić MHX-a czy Batsona na szczupaki na giełdzie. Starszy Eagle EGTS czy EGTC były fajniejsze od EA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Panowie kilka slow o HMG66L-MFS-2: bardzo fajny kijek, opisany do 10g ale ogarnia komfortowo 15g, akcja MF powoduje ze pasiaki nawet te male(lowie w SE wiec małe to poniżej 15cm) nie spadają, a i szczupaka ca 60cm wyholowal bez zadnych problemów, piękna amortyzacja i ugięcie przy większej rybie. Ogolnie kij jest bardzo czuły i ma zapas mocy, lżej niz 5/6g i guma 5cm nie lowie ale przynęty takiego kalibru czuc na wędce doskonale, a i z główkami 8g + 8/10cm guma tez sobie komfortowo radzi przy normalnym prowadzeniu. Generalnie super kijek na okonie i szczupaki na lekko. Edytowane 2 Września 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A uzywał ktoś może takiego?: Fenwick Bass ETB70MH-FS-2 2,13m/7-21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Przyjaciele z USA donoszą o nowej serii HMX oraz AETOS, który ma nie pękać od patrzenia się na niego. Logo HMX wróci do tego sprzed 2-óch serii od obecnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Panowie co byście polecili do łowienia szczupaków tak cw do 35g, raczej preferuje gumy i wahadła, rzadko obrotówki? Łowię głównie z brzegu i lubię kije min. 2,60 i dłuższe. W tym przedziale znalazłem HMXS 90M-2-M, jakieś opinie na jego temat a może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Poszukaj sobie czegoś typu S&S do 1 1/2 oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Czy ktoś jest w stanie potwierdzić moje przeczucie że wystawiony kij to lewucha ? http://allegro.pl/wedzisko-spiningowe-fenwick-1-98-m-cw-7-17-5g-i6505150720.html#thumb/4 Szczególnie nie pasuje mi opis kija i czcionka odbiegająca od oryginału, dodatkowo brak opisu serii przy elite tech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Na moje to jest ten EliteTEEH, który był już opisywany gdzieś na forum. Zdjęcia umiejętnie zrobione. Nie mylić z EliteTech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Faktycznie wygląda podejrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wie ktoś, gdzie mogę znaleźć opis tego EliteTEEH, nie mogę odkopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 http://jerkbait.pl/topic/56673-czy-to-oryginalny-fenwick/?fromsearch=1 Użyłem opcji szukaj. Zajęło mi to 10 sekund. Nie ma za co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dzięki Kamil, też używałem szukajki, ale musiałem gdzieś przeoczyć ten temat stąd moje prośba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wpisałem samo Teeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No ja pierwsze wpisywałem samo eliteteeh i wyskakiwał jeden temat (i to nie ten którego szukałem), a po wpisaniu Fenwick miałem chyba 13 stron do przejrzenia, no i gdzieś go musiałem przeoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) ... Edytowane 27 Września 2016 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kamil! nie niszcz mojej ciężkiej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No dobrze :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo89 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pytanie odnośnie wedki na zdjęciu , cokolwiek bo nie mogę znaleźć nic na necie a jest do zabrania za dobre pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo89 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Nie wyrywa się zdjęcie Opis wódki : es667M-MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Nie wyrywa się zdjęcie Opis wódki : es667M-MFKażda wódka jest dobra o ile wykręca mordę :-) Nie było takiej serii ES. 66 może oznaczać długość 198cm ale 7 oznaczałaby 7 części :-) Podróbka. Edytowane 3 Października 2016 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Allegro lexi_seller... trochę tych "Fenwicków" ma, w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Allegro lexi_seller... trochę tych "Fenwicków" ma, w promocji Na moje pytanie o model jednego sprzedawanego "kija" odpowiedział tak: "Wszelkie informacje które mam są zawarte w opisie /zdjęciach. Trudno coś w necie znaleźć - być może "leżak" magazynowy. Poza allegro jestem w stanie wysłać kij za 280zl po wpłacie na konto (w pokrowcu, bez folii, bez metek, bez gwarancji), wysyłka w tubie PCV, dostawa 24~48h od momentu zaksięgowania wpłaty (kurier DPD) - w dni robocze." Po przyjrzeniu się faktycznie widać na jednym foto teeh. I powiedz potem, że cie facet oszukał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak może udzielić gwarancji na podróbke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A oto komentarze od osób które kupiły te patyki; JOLAMONOLA2 (47) (Kupujący) "tranzakcja w rewelacyjnym tempie , pełna zgodność z opisem , mąż bardzo zadowolony, polecam tego sprzedawcę za rzetelność i profesjonalizm"Dzidas2005 "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi