Pif_Paf Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ok, Dzięki.Więc gdzie szukać Fenwicka w promieniu 250km od Warszawy. Nie piszcie mi, że w Centrum W. czy Bassie lub MultiFishing bo tam wyboru nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja swojego kupiłem w Ciechanowie :) Najlepiej wejdz na stronę fenwicka w punkty sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Zapytaj w Grójcu - u Wąsala niedawno oglądałem u niego AETOSA Na alle........ jako wasal_r Edytowane 23 Marca 2017 przez ja_krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pif_Paf Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) W Ciechanowie sklep z F jest?!?!?! Blisko mam. Już lukam . thx Edytowane 23 Marca 2017 przez Pif_Paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Fish Gunul.Ludowa 1CiechanówTELEFON: 607 536 673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pif_Paf Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Fish Gunul.Ludowa 1CiechanówTELEFON: 607 536 673 Dzięki, jutro zadzwonię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 W warszawie mają też parę sztuk w Domu Wędkarza na Sadybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pif_Paf Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Szukam czegoś w jednoskładzie na łódkę w okolicach cw 3-18g pod szczupaka na lekko i okonie (nie okonki). Narew, Bug ew Zalew Z. Na gumy i obrotówki.No nic trzeba podzwonić i ruszyć w teren. Edytowane 23 Marca 2017 przez Pif_Paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie wiem dlaczego tak się podniecacie tymi fenwickami przecież przelotki w nich to istna tragedia. Najtańsza wędka z pracownie kładzie go na łopatki.Fenwick umarł wraz z ostatnim kijem wykonanym w USA.Miałem kiedyś starą wersje sprzedałem i żałuję.To co dziś jest produkowane nie dorasta starociom do pięt.Czekam na małą burzyczkę jak to na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Użytkuje intensywne kilka modeli i nie miałem ani nie mam problemu z przelotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 [quote name="szczupak1" Czekam na małą burzyczkę jak to na tym forum.Prowokator...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Jaką funkcje pełnią dwie inne rękojeści tych Fenwicków...zaznacze ze ten dłuższy korek jest wykorzystywany przy Light`cie. natomiast ten na górze zdjecia- medium. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Endzik22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 chyba kijek oprzec o pas lub brzuch i ciagnac wielkiego muskiego .Widziales kijki na zywo moze to blad opisu bo raczej taki uchwyt to do ciezkich kijkow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Posiadam gt70mh-f (starsza wersja). Jak wiadomo opis cw nijak ma sie do rzeczywistych możliwość wędki i ogarnia mi przynęty do 100g. Zastanawiam sie nad mocniejsza wędka i w związku z tym mam zapytanie czy ze starszej wersji była jeszcze mocniejsza wersja, opisana równie niedokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 @szczupak1 nie masz niestety racji Aetosa używam u używałem od 4 lat... Także według mnie bardzo udane wędeczki. Wiadomo pracownia to pracownia, ale podoba mi się ich wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam. Czy ktoś z forumowiczów posiada fenwicka hmx z nowej serii? Z góry dziękuję za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Czy ktoś z forum użytkuje Fenwick EliteTech Bass 2.13m 3-21g, czy będzie dobry pod szczupaka?. Używam teraz x-plode zander do 22g w monoblanku i mam częste spady szczupakow, myślałem o zmianie na ten kijek. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 @dragonexp - nie znam serii EliteTech ale kiedyś miałem hmg 2,13 w dwóch kawałkach, model HMG70M-FS-2. Jak dla rewelacyjny patyk pod szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dzięki, jutro jadę do centrum wedkarstwa obejrzeć patyki, ale na sucho to nie to samo. Jakie cw tego HMG miałeś? I jaką gramature rzeczywiście ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Z opisu był 7-21 ale w/g mojej opinii dół był zaniżony bo kijek zaczynał fajnie pracować dopiero z 5 gram ołowiu i gumą. Góra kończyła się tak pod 30 gram Nie mniej najlepiej ogarniało mi się nim wahadłówki. Wędka bardzo "elektryczna" i zacnie było czuć opad ów wahadłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Warto rozważyć monoblabk HMG66M-FS lub HMG70M-FS. Jest wyczuwalna różnica pomiędzy modelami dwu-składowymi. Świetne kije, dla mnie sporo lepsze niż nowe ETB czy ETW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Czy ktoś z forumowiczów posiada fenwicka hmx z nowej serii? Z góry dziękuję za wszelkie opinie.Który model Cię interesuje? Mam możliwość pomacania kilku modeli więc chętnie pomogę. P.S. proszę moderatora o scalenie postów. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć Kamil. Chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Chodzi mi o 2 modele z serii HMX ale tej z 2017r.1. HMX 9ML-MS-2 czy nada się na Wisełkę pod klenia i jazia woblerki od 3gr. i obrotówki 0-12. HMX 9M-MS-2 czy ogarnę nim też łowienie z opadu.Obecnie mam Fenwicka Eagle EA90M-MS-2 i jestem ciekaw czy jest między nim a jego odpowiednikiem z serii HMX.duża różnica.Z góry dziękuję. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Stanisław Anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 HMG 1,83/28g GS60MH-FCzy ktoś jest w stanie powiedzieć czy da radę poszarpać slidera7 i jakieś wobki do twitcha 12cm ? Kij ma byc uniwersałem szczupakowym z docelowym jigowaniem na grubo czyli 15 gr plus guma 15 cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Spokojnie Ci ogarnie takie przynęty, fenwicki sa zazwyczaj z zaniżonym CW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi