Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Ta gumowa powłoka to mój ulubiony patent na "planowane postarzanie produktu", ale że ktoś zrobił taki numer z wędką, to już wyższy poziom. Jak wyczyścić, to już napisali, ale napisz koniecznie do producenta, w wędkarstwie "głos klientów" czasem coś tam zdziała.Tych wędek nie ma na rynku od około 2010r więc na pewno Fenwick wdroży procedurę poprawy. Poza tym tu uchwyt Fuji z tzw. Soft Touch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boskimarian Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Może i przyjemny ten soft touch ale prawda jest taka że wraz z używaniem kija to ta powloka sama schodzi i wg mnie lepiej się jej pozbyc niż ma tak nieestetycznie wyglądać gdzie trochę zeszło, trochę zostało.. Jak to wyglada Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Witam Szukam spinningu Fenwick Elite tech smallmouth ESMS63M-F 6'3''Wędki nie ma w sprzedaży. Bardzo dobrze leży mi ten kij w dłoni, niestety wczoraj złamałem.Może ktoś ma na zbyciu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 W dziale kupię wstaw jeszcze, tam sporo osób zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Dziekuję Darek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boskimarian Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Witam Szukam spinningu Fenwick Elite tech smallmouth ESMS63M-F 6'3''Wędki nie ma w sprzedaży. Bardzo dobrze leży mi ten kij w dłoni, niestety wczoraj złamałem.Może ktoś ma na zbyciu?PozdrawiamTeż szukam tych kijów w spinningu ale dwusklady. Miałem kiedyś 1 ale sprzedalem I teraz zaluje Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Kurde mi tak przypasował ten kij, że nie wiem nawet jaki szukać Fenwick zamiennik. W necie znalazłem w caście, lecz nigdy nie łowiłem i boję się że mi nie przypisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Czy ktoś z Was wie czy oferta Fenwick-a będzie dostępna tak jak była kilka lat temu ? Będzie dystrybutor na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Właśnie dobre pytanie. Nigdzie nie można znaleźć sklepu, który by miał wędkę która mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Fenwick nie jest już tak atrakcyjny na naszym rynku jak dekadę temu. Teraz wygląda jak zwykłe wędki ABU czy inne z koncernu Pure Fishing. Z resztą polski rynek jest dla nich za mały by chcieli na siłę znaleźć nowego dystrybutora. Na dodatek jest to firma, co ma ceny sugerowane jak w przypadku St.Croix, więc kto normalny będzie chciał prowadzić dystrybucję czy handel jak zaraz zostanie posądzony o pazerność ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Pure Fishing było dystrybutorem chyba Fenwika i Abu na Polskę.A teraz wędki Abu np.model Fantasista nano jest bardzo podobny do Techny i World clasa Fenwicka Ciekawe czy to tylko przypadek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Pure Fishing jest właścicielem min. Fenwicka czy Abu. Dystrybutor to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Witam,czy ktoś już zaposiadł nowe wersje Elite (czy innych wędek) - czy rzeczywiście tak duży skok jakościowy jak opisują Amarykańce?u nas w sklepach na razie nie widać... Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Robert_103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJMN Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca (edytowane) Witam. Kojarzy ktoś kije z serii Legacy? Głównie chodzi mi o model Fenwick Legacy LG 90S M-2 9'. To chyba jakaś stara seria. Pytam, bo znalazłem ofertę kupna tego i trzech innych kijków z tej serii. Mam Fenwicka Iron Feather III 8' 4-22g i jest całkiem fajny. Swoją drogą o nim również chętnie się coś dowiem - kupiłem od znajomego, jednak jakichkolwiek info o tym kiju w sieci brak. Na w/w aukcji dostępne są następujące kije Fenwick Legacy LG 70S M-2 7’ Fenwick Legacy LG 90S M-2 9’ Fenwick Legacy LG 90C M-2 E 9’ Fenwick Legacy LG 89C M-2 8’ 9' Głównie ciekawi mnie realne cw tych kijków. Edytowane 25 Lipca przez KJMN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Pure Fishing było dystrybutorem chyba Fenwika i Abu na Polskę.A teraz wędki Abu np.model Fantasista nano jest bardzo podobny do Techny i World clasa FenwickaCiekawe czy to tylko przypadekPozdrawiamTeż mają te Abu taki zapas mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Cześć,Czy wiecie może czy występuje jakis model fenwicka, który byłby pod sandacza - dł. 2,75m cw do 25 g, 30g lub 35g ? Jak sprawdzałem to są same krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi